Takže viem, že sa ľudia fotiť bez dovolenia nesmú... No čo je to s autami a ŠPZ ? Ak vidíte niekde odstavené auto, pred bránou a nemá tam čo robiť atď... Ak si odfotim také auto aj s ŠPZ a následne zverejním, alebo odošlem na políciu dopustím sa nejakého priestupku ? Hľadal som na nete ale nenašiel som nič o tom... Ale google rozmazáva aj ŠPZtky...
Dôvod blízko pri našom dome (čiže cesta cez ktorú stále prechádzam) tak na chodníku stoja vkuse aute... Nie som jediný čo sa na nich sťažoval a preto tam už je asi 2 roky zákaz státia, lenže samozrejme to ignorujú naďalej... takisto nedodržujú vzialenosť 1,5 metra... čiže sa vôbec nedá prejsť a treba ich sprosté auta obchádzať po ceste. Pritom hneď na ďalšej strane cesty je miesto kde môžu stáť a 10 metrov ďalej parkovisko... Snažil som sa dohovoriť ale všetci majú v riti a keďže to je frekventované miesto tak tam stoja často aj cudzí vodíči... A mám toho už dosť. Pofotil som za pár týždňov dosť aut a chcem ich poslať na políciu nech s tým niečo robia...
Takže hrozí mi niečo za zverejnenie ?
Volať políciu nemôžem, pretože z tamď prechádzam, keď mám niečo na práci a čakať na políciu a riešiť bludy nemám čas (škola, práca atď....)
Alebo máte nejaké iné nápady ?