Zákon o cestnej premávke
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zákon o cestnej premávke
nejak nechapem, co to znamena?
Zmazanie tabuľky v databázi
Ja som tak nejak dufal, ze rocna dialnicna bude platit ozaj rok a nie stale do konca januara... Kvoli comu to tak (nielen u nas) vlastne je?
Pri nalepovacich je to asi kvoli jednoduchsej kontrole, ked staci sledovat iba farbu znamky. Podrobnejsie potom musia kontrolovat iba mesacne a 10 dnove. Pri elektronickych znamkach to uz nema zmysel. Ak zauraduje zdravy rozum, tak by to mohli zmenit, aby bol pohyblivy zaciatok platnosti.
-
Fabo
Hardcore addict
Hej, bolo by to jednoduchsie pre nakupujucich, ale administrativne je to jednoduchsie predavat na cele roky.
Plavajuci zaciatok by o.i. robil problem pri zdrazovani...
Plavajuci zaciatok by o.i. robil problem pri zdrazovani...
Prečo? Od toho a toho dátumu zdržujeme, kto chce si kúpi skôr, funguje to tak pri všetkých službách, takže nevidím problém.
Co take Svajciarsko? Tam je ta dialnicna na skle, ale neviem, ze ci nie je s cipom a monitorovana cez mytne brany. Pritom maju len jednu jedinu znamku a to celorocnu, ktora je platna od januara do konca decembra. Aj ked si ju kupis v lete, plati len do decembra. Alebo je ta ich znamka len obycajna nalepovacia ako tie nase terajsie?
takže dnes pokutka za statie z vystražnymi svetlami na zťp mieste v hodnote 60€ , je smutné že nemam nikoho vyššieho na policii.
Som sa ho pýtal pána policajta či sa vieme dohodnuť napomenutím alebo nižšou sadzbou ale vraj nie ... - Keby mam Audi Q7 tak by ku mne nešiel..
Som sa ho pýtal pána policajta či sa vieme dohodnuť napomenutím alebo nižšou sadzbou ale vraj nie ... - Keby mam Audi Q7 tak by ku mne nešiel..
-
RATZINGER666
Darca
jedine smutne na tom je, ze si idiot a nemas tam co stat...
1x zastavim na zťp a 1x aj pokuta - diky
To je to, ze zdravi sa na to pozeraju "ved zastavim len na chvilu"... bud rad ze nie si ZTP a nie si odkazany na to zaparkovat co najblizsie, potom by si sa na to pozeral inak a v zivote by si na vyhradenom mieste nezastavil.
-
RATZINGER666
Darca
japaja: a co cakas? Ty si tam zastavil umyselne, nie nechtiac alebo z nedbanlivosti... ci si cakal, ze ak si za to este nebol pokutovany, tak budes hentak stavat roky, az kym Ta nechytia a potom aj tak vyviaznes iba s dohovorom?
no nič pekne so šekom na poštu možem isť
verim tomu že nik by z vas nebol spokojný s tým ako by vas policajt stretol že ratzinger
verim tomu že nik by z vas nebol spokojný s tým ako by vas policajt stretol že ratzinger
-
t0m4s3
Admin
Nebol, a preto neparkujeme na ZTP na blikackach.
A si myslíš, že tie vystrážne akože čo? Že to zľahčuje to že si tam zastavil alebo stál? Podľa sadzobníka je za to 150€. Takže si vyviazol vcelku dobre.japaja napísal:takže dnes pokutka za statie z vystražnymi svetlami na zťp mieste v hodnote 60€ , je smutné že nemam nikoho vyššieho na policii.
v zivote by som si nedovolil zastavit na ZŤP...japaja napísal:no nič pekne so šekom na poštu možem isť
keby som vozickar tak ti nim este naburam do auta
Sem tam si aj ja ulietnem, že prekročím rýchlosť, zastavím v zákaze, a podobné prehrešky ..ktoré sú X krát nebezpečnejšie ako zastaviť na mieste pre ZŤP, ... no svedomie mi nedovolí tam zaparkovať. Aj keby ich tam bolo 30 voľných a ja by som sa musel trepať cez celé parkovisko.
V Poľsku pred jedným obchodným domom bolo na tabuli parkovisko pre ZŤP a na tabuli veľmi pekná veta "Naozaj chceš byť na mojom mieste?".
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2015, 16:13)
Samozrejme, že na tých miestach stávajú sem tam aj lepšie a drahšie kúsky ktoré majú za oknom modrú tabuľku. Ale tiež preto nepôjdem to auto obehnúť kľúčom. A ak niekto má hendikep, neznamená, že v biznise nemôže byť úspešný a dopriať si také auto.
Ten čo tam stojí neprávom, jeho svedomie ... treba to len všetko nechať na karmu 
V Poľsku pred jedným obchodným domom bolo na tabuli parkovisko pre ZŤP a na tabuli veľmi pekná veta "Naozaj chceš byť na mojom mieste?".
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2015, 16:13)
Samozrejme, že na tých miestach stávajú sem tam aj lepšie a drahšie kúsky ktoré majú za oknom modrú tabuľku. Ale tiež preto nepôjdem to auto obehnúť kľúčom. A ak niekto má hendikep, neznamená, že v biznise nemôže byť úspešný a dopriať si také auto.
Tiez obcas prekrocim rychlost, par krat som obiehal cez plnu ciaru, ale nikdy som nezastal na ZTP. Radsej to dam 40 metrov dalej a idem v dazdi ako stat na ZTP. A tym frajerom, najma bratislavskym, ktori tak parkuju hocikde na Slovensku pri Tescu a nakupnych centrach, tak by som im rovno bral vodicak a naparil mastnu pokutu.
-
guess.whoo
Redeemer
veru tak a nezabudni si este zap.covat na policajtov, aki su to hajzli ty ignorant