http://www.cnews.cz/testy/gigabyte-gefo ... trana/0/14
tabuľka na konci
Tak rozpocet mam 250e a chcem bud kombinaciu g3250 gtx750ti alebo i5 4460 a docasne hd 6670 neskor nieco silnejsieDropDead napísal:môže a nemusí sa to oplatiť, vždy to záleží aj od sumy
Intel g 3250 4gb ram hd6670 asus h81m-k a slaby zdroj aj ten chcem vymenitDropDead napísal:a teraz máš čo ?
preco sa nezahram?heker napísal:Kupa tej grafiky je uplne zbytocne, aj tak sa na tom nezahras.
Takze mam zobrat i5 4460 neaky seasonic a bude to dobre,pocitim rozdiel oproti g3250heker napísal:To je rozumnejsie riesenie.
Ten zdroj by to mal byť tento. Ono ten počítač prešiel už mnohými upgradmi.DropDead napísal:Ahoj, konečne niekto ušetril prácu, chválim návrhy
čo sa týka upgrade-u, tak ono kúpa nového CPU - napríklad velikána ako 1231v3 je obrovský boost hlavne v produktivite, general usage...v hrách tie, no tam je prvoradá grafika a CPU toho často veľa nepridá (pokiaľ nie je GPU bottlenecknutá práve CPU výkonom, čo v tvojom prípade absolútne nehrozí ani v aktuálnej konfigurácii)
na akom rozlíšení funguješ ? 1920x1080?
každopádne mám trochu obavy - ten 450W Asus zdroj ma trošku desí...je to z nejakého komba skrinka+zdroj z minulosti ?
Od amd by som co mohol zobrat?test napísal:Lukostrel ty mas riadku logiku. Ked ti nevyjde i5, tak aspon nieco ine chces kupit nasilu. Zbytocnost! Posetri a kup potom poriadnu vec. Alebo pouvazuj nad AMD variantou v pripade procesoru.
dostane oveľa viac fps s novou GPU (GTX950 a vyššie) s G3250 ako s 4460 a 6670heker napísal:To je rozumnejsie riesenie.