NBA
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: NBA
mozno ta jedna asistencia co chybala Jamesovi k tripple-double rozhodla o vitazstve Warriors
No Cavas chýbalo asi viac asistencií ako jedna. LeBron opäť neskutočný výkon, ale zvyšok jeho spoluhráčov nič moc - hlavne Dellavedova bol absolútne nulový v rozhodujúcom zápase sezóny, takže Warriors pomerne jednoducho uzavreli sériu a tým získali titul.
Mňa prekvapila hlavne voľba Finals MVP - čakal som, že to bude Curry, ale to, že to získal Iguodala, nebolo určite nezaslúžené. Jednoznačne najlepší obranca na LeBronovi a posledné 3 zápasy, v ktorých nastúpil v základe, zahral taktiež parádne aj v ofenzíve. I keď Steph podával vyrovnanejšie výkony...
Toto bol môj pohľad, keď som to zistil
Mňa prekvapila hlavne voľba Finals MVP - čakal som, že to bude Curry, ale to, že to získal Iguodala, nebolo určite nezaslúžené. Jednoznačne najlepší obranca na LeBronovi a posledné 3 zápasy, v ktorých nastúpil v základe, zahral taktiež parádne aj v ofenzíve. I keď Steph podával vyrovnanejšie výkony...
Toto bol môj pohľad, keď som to zistil
-
jason007x
Light Professional
Cavs v tejto zostave nemali šancu na titul. LeBron podával skvelé výkony v celom play-off vrátane finálovej série, ale jeden hráč neporazí kompaktné vyrovnané mužstvo. Táto oklieštená zostava sa s klasickou zostavou zo základnej časti
James - Irving - Love - Mozgov - J.R.Smith nedá porovnávať. Keby aspoň Irving hral, tak možno....
Presne, keby si však zobral LeBrona z tohto tímu a bárs by aj hrali s Irvingom a Loveom, tak takýto tím je tak maximálne 1st round exit zo 7.-8. miesta. Preto si myslím, že LBJ je momentálne najlepší hráč sveta a zo svojich spoluhráčov dokáže vyťaži lepší výkon, ako na čo v skutočnosti majú.
-
jason007x
Light Professional
Veď hej, ale team, ktorý chce pomýšľať na titul, musí mať aspoň jedného ,,superhráča'' (t.j.LeBron), dvoch nadpriemerných (Irving, Love), ktorí s ním budú ťahať celé mužstvo, a zvyšok aspoň priemer (Mozgov a J.R.Smith) ..... bohužiaľ mali Cavs len toho jedného superhráča, dvoch priemerných a zvyšok úplne podpriemerných (z toho Dellavedova by skôr mohol presedlať na grécko-rímske zápasenie). Shumpert a Dellavedova namiesto Irvinga a Lova, s tým sa titul fakt vyhrať nedá.
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2015, 12:44)
// To môžeš povedať aj o Golden State. Bez Curryho by tiež určite nevyhrali titul, keby namiesto neho hrával niekto ako Dellavedova.
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2015, 12:44)
// To môžeš povedať aj o Golden State. Bez Curryho by tiež určite nevyhrali titul, keby namiesto neho hrával niekto ako Dellavedova.
Praveze GSW by boli kandidati na titul aj bez Curryho. Hrali by to viac na Thompsona, ktory je tiez velmi slusny skorer. Verim, ze minimalne do finale konferencie by sa dostali, co sa o Cavs povedat neda. Bez LeBrona by mali problem sa dostat vobec do playoff.
-
jason007x
Light Professional
Podľa mňa by bez Curryho cez Houston neprešli, keby namiesto neho hral nejaký podpriemerný hráč. A nemyslím, že to je len môj subjektívny názor, ale keď si pozrieš v tej sérii GSW - Houston jednotlivé zápasy, výsledky a koľko bodov a asistencií v nich mal Curry, tak to je aj objektívne.
Tak zase to nemôžeš brať tak, že keby nehral Curry, tak by tam jeho náhradník dal 0 bodov a 0 asistencií. Tiež si nemyslím, že by Livingston bol až taký podpriemerný rozohrávač, v obrane by toho zahral určite viac ako Curry, ktorý nie je úplne expertný obranca. Určite by to bola vyrovnanejšia séria a neskončilo by to 4:1, ale Warriors by som úplne neodpisoval.
-
jason007x
Light Professional
Tak som to samozrejme nerátal ani k tomu nedospel, že Curry mínus jeho body a asistencie, a vyrátal z toho výsledok, neboj.
Ale stačí sa pozrieť len na prvé dva zápasy, ktoré Golden State vyhrali rozhodne hlavne vďaka Currymu, a to tesne o 4 body, a druhý dokonca len o bod:
1.zápas: http://www.evysledky.com/zapas/ltaDqdrp ... atistics;1
2.zápas: http://www.evysledky.com/zapas/6HgIrGcj ... atistics;1
Nech by tam bol namiesto Curryho niekto z lavičky a tiež zahral slušné body, a aj v obrane dobre zahral, ten rozdiel v porovnaní s Currym by určite nedobehol a Houston by viedol už po prvých dvoch zápasoch vonku 2:0 na zápasy, to je si myslím, úplne jednoznačné tvrdenie.
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2015, 16:21)
// samozrejme opačne by to platilo ešte horšie, keby hrali GSW v plnom zložení aj s Currym tak ako hrali, a Houston by hral bez Hardena, tak by Houston dostal 4 debakle, to je jasné.
// v prípade obojstranných strát, absencia Curryho a na druhej strane aj Hardena, tak by vyhrali GSW, to je tiež takmer jasné (predsalen zvyšok teamu majú lepší).... ale bavíme sa o Houstone v plnej sile a GSW bez Curryho, a to by Houston takmer naisto vyhral, som o tom presvedčený. Ale tak každý máme svoj názor.
Ale stačí sa pozrieť len na prvé dva zápasy, ktoré Golden State vyhrali rozhodne hlavne vďaka Currymu, a to tesne o 4 body, a druhý dokonca len o bod:
1.zápas: http://www.evysledky.com/zapas/ltaDqdrp ... atistics;1
2.zápas: http://www.evysledky.com/zapas/6HgIrGcj ... atistics;1
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2015, 16:21)
// samozrejme opačne by to platilo ešte horšie, keby hrali GSW v plnom zložení aj s Currym tak ako hrali, a Houston by hral bez Hardena, tak by Houston dostal 4 debakle, to je jasné.
// v prípade obojstranných strát, absencia Curryho a na druhej strane aj Hardena, tak by vyhrali GSW, to je tiež takmer jasné (predsalen zvyšok teamu majú lepší).... ale bavíme sa o Houstone v plnej sile a GSW bez Curryho, a to by Houston takmer naisto vyhral, som o tom presvedčený. Ale tak každý máme svoj názor.
Ak by to niekoho zaujímalo, tak momentálne je na prvý týždeň sezóny NBA League Pass zadarmo, takže môžete pozerať v priamom prenose alebo v zázname všetky zápasy v HD
http://www.nba.com/leaguepass/
http://www.nba.com/leaguepass/
-
guess.whoo
Redeemer
kde su tie casy ked som si mohol dovolit ostavat v noci hore a pozerat zapasy 
Ak si nepozrieš výsledky, tak si môžeš pustiť svoj zápas na ďalší deň večer zo záznamu
Včera som si pozrel 3 zápasy za sebou
Včera som si pozrel 3 zápasy za sebou
-
guess.whoo
Redeemer
tak kto zastavi Golden State?
myslel, ze to budu Bobcats tak som podal, ale neuspesne 
co som tam preletel ich nasledujuce zapasy tak tam nevidim nejakeho vaznejsieho vyzivatela, mozno game 23 kedy maju Pacers alebo potom o sest zapasov neskor Cavs a to by uz bolo pomaly 30 zapasov co by bolo uplne sialene
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2015, 13:09)
ako som tak pozeral program golden state tak som preklikol na info o listkoch a ostal som dost zaskoceny tymi cenami
Pilifo - bol si aj na lige ci len na pripravnych zapasoch?
co som tam preletel ich nasledujuce zapasy tak tam nevidim nejakeho vaznejsieho vyzivatela, mozno game 23 kedy maju Pacers alebo potom o sest zapasov neskor Cavs a to by uz bolo pomaly 30 zapasov co by bolo uplne sialene
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2015, 13:09)
ako som tak pozeral program golden state tak som preklikol na info o listkoch a ostal som dost zaskoceny tymi cenami
Pilifo - bol si aj na lige ci len na pripravnych zapasoch?
Bol som zatiaľ na 8 zápasoch v Bostone, 2 z toho prípravné, ale ešte sa chystám na 3 asi najzaujímavejšie - Celtics proti Bulls, Warriors a Cavaliers.
Na Bulls som zohnal najlacnejšie lístky za 26$, ale na Warriors idú zatiaľ od 88$, takže sa asi budem musieť buchnúť po vačku
Na Cavaliers idú zatiaľ okolo 50$. Zistil som, že na normálne zápasy (rozumej nie top tímy), sa oplatí kupovať lístky tak 1-2 dni pred zápasom, kedy klesajú lístky z resalu, keďže ľudia sa ich snažia zbaviť aj za tú cenu, že ich predajú lacnejšie, ako ich kúpili.
Napriek tomu, že som vždy kupoval skoro najlacnejšie lístky, tak sa mi zatiaľ darí prešmyknúť do lepšej sekcie, ako môžete vidieť aj na videu alebo fotkách...To video je myslím z 8. radu
Na Bulls som zohnal najlacnejšie lístky za 26$, ale na Warriors idú zatiaľ od 88$, takže sa asi budem musieť buchnúť po vačku
Napriek tomu, že som vždy kupoval skoro najlacnejšie lístky, tak sa mi zatiaľ darí prešmyknúť do lepšej sekcie, ako môžete vidieť aj na videu alebo fotkách...To video je myslím z 8. radu
-
guess.whoo
Redeemer
no to nie je az take zle
a ked si sa presmykol tak si si len sadol na volne sedadlo?
a ked si sa presmykol tak si si len sadol na volne sedadlo?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
To sedi na schodoch 
No to znamená, že som si pred vstupom do tej sekcie pozrel, ktoré miesta sa nepredali a sadol som si na tie.
Na schodoch sedieť nemôžeš, to by si ťa okamžite tí usheri všimli, prišli za tebou, opýtali sa na lístok a následne vyhodili odtiaľ a poslali do správnej sekcie...
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2015, 22:48)
Ohľadom Warriors, tak Curry a spol. zatiaľ hrajú neuveriteľne a myslím si, že majú veľmi dobrú šancu prekonať rekord Bulls z 96' v bilancii za základnú sezónu, ktorú v tom roku mali 72-10.
O MVP základnej časti si myslím nebude žiadna debata, pokiaľ sa Curry vážne nezraní, čo sa dúfam nestane, no a som hlavne zvedavý, ako si s takto rozbehnutým tímom poradia moji Spurs. Dúfam, že finále Západnej konferencie bude SAS - GSW
OKC asi ako každý rok sa dostane cez prvé kolo a tam skončí. Podľa mňa nepodávajú nijako extra presvedčivé výkony a celkovo sa mi zdá, že Západ sa v tejto sezóne dosť oslabil. Vlastne keď sa pozriete na štatistiky a tabuľky, tak po niekoľkých rokoch až desaťročiach je Východ aj papierovo silnejší ako Západ.
Východ pravdepodobne zase vyhrá Cleveland, ale ak by sa do finále dostali so Spurs alebo Warriors, tak IMHO zase prehrajú, ten tím proste nie je tak "deep" ako SAS alebo GSW...
Na schodoch sedieť nemôžeš, to by si ťa okamžite tí usheri všimli, prišli za tebou, opýtali sa na lístok a následne vyhodili odtiaľ a poslali do správnej sekcie...
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2015, 22:48)
Ohľadom Warriors, tak Curry a spol. zatiaľ hrajú neuveriteľne a myslím si, že majú veľmi dobrú šancu prekonať rekord Bulls z 96' v bilancii za základnú sezónu, ktorú v tom roku mali 72-10.
O MVP základnej časti si myslím nebude žiadna debata, pokiaľ sa Curry vážne nezraní, čo sa dúfam nestane, no a som hlavne zvedavý, ako si s takto rozbehnutým tímom poradia moji Spurs. Dúfam, že finále Západnej konferencie bude SAS - GSW
OKC asi ako každý rok sa dostane cez prvé kolo a tam skončí. Podľa mňa nepodávajú nijako extra presvedčivé výkony a celkovo sa mi zdá, že Západ sa v tejto sezóne dosť oslabil. Vlastne keď sa pozriete na štatistiky a tabuľky, tak po niekoľkých rokoch až desaťročiach je Východ aj papierovo silnejší ako Západ.
Východ pravdepodobne zase vyhrá Cleveland, ale ak by sa do finále dostali so Spurs alebo Warriors, tak IMHO zase prehrajú, ten tím proste nie je tak "deep" ako SAS alebo GSW...
-
guess.whoo
Redeemer
no som zvedavy na dalsi zapas proti Pacers. Ak bude znova kurz okolo 4 tak na nich podam 20cku 
To bude vyhodená dvacka
Ale nie, Pacers hrajú hlavne doma veľmi dobre a proti Warriors majú veľmi pozitívnu bilanciu z minulých sezón. Ak by sa im nepodarilo vyhrať, tak si myslím, že GSW v pohode prekonajú tú 33-zápasovú rekordnú šnúru, lebo po zápase s Pacers budú hrať ešte 2 zápasy vonku s veľmi prijateľnými súpermi a ďalších 5 zápasov doma. No a keby sa im podarilo vyhrať ich všetky, tak spolu so 4 výhrami v rade z finále minulého roku by boli na bilancii 34 víťazných zápasov v rade
Ten 35. v rade je v Dallase proti Mavs, takže to bude po Pacers konečne ďalší ťažší zápas pre GSW.
Ale nie, Pacers hrajú hlavne doma veľmi dobre a proti Warriors majú veľmi pozitívnu bilanciu z minulých sezón. Ak by sa im nepodarilo vyhrať, tak si myslím, že GSW v pohode prekonajú tú 33-zápasovú rekordnú šnúru, lebo po zápase s Pacers budú hrať ešte 2 zápasy vonku s veľmi prijateľnými súpermi a ďalších 5 zápasov doma. No a keby sa im podarilo vyhrať ich všetky, tak spolu so 4 výhrami v rade z finále minulého roku by boli na bilancii 34 víťazných zápasov v rade
Ten 35. v rade je v Dallase proti Mavs, takže to bude po Pacers konečne ďalší ťažší zápas pre GSW.
-
guess.whoo
Redeemer
este tam maju medzitym aj Cavs doma a to bude asi najtazsi zapas a to vychadza prave na 33 zapas