Parlamentné voľby 2016
Re: Voľby 2016
A koho by si tam teda rad videl, aby tu nebol upadok ako pri Smere?
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dlho som vravel, ze Most je madarsky Smer http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/mos ... mu-1000148
ze su Mostaci so Smerom ma az tak velmi neprekvapuje, v podstate uz od schvalenia Eurovalu
ale ze to nevadi im volicom...
ale ze to nevadi im volicom...
toto spajanie certov s diablami je dost zauzivane v regionalkach, takze bola otazka casu kedy sa to dostane do parlamentu a dovodov sa najde x...
-
ancikrista
Light Star
to jedno, kľudne aj tvoj vysnívaný Igi Matovič, len isto nie SMER - SD s SNS, lebo to dopadne iba katastrofálneheker napísal:A koho by si tam teda rad videl, aby tu nebol upadok ako pri Smere?
Takza ked vylucime Smer a SNS, ktore strany ostavaju ostavaju v pocte, aby spravili koaliciu?
-
Solo_Kamen
King
A sme pri podstate problému.heker napísal:Takza ked vylucime Smer a SNS, ktore strany ostavaju ostavaju v pocte, aby spravili koaliciu?
Vazne pochybujem ze smer s sns neda nadpolovicnu vacsinu. Na druhej strane ak by k tomu doslo, vidiet spojenie koalicie z ostatnych mi tiez pride ako vec nerealna, kedze ti magori sa hadaju aj vo vlastnej strane. Do tretice, ak to pojde smerom ze Slovenska mienka v politike sa bude riadit na zaklade migracnej krizy, myslim ze o prekvapenia v marci mame postarane, ved Sme rodina a Kotlebovci....
Neverim, ze kollarova strana a LSNS ziskaju po 3%...To mozno keby sa spojili.
No nechajme sa prekvapit, no su na dobrej ceste aby tak bolo...
-
Solo_Kamen
King
Retne napísal:Do tretice, ak to pojde smerom ze Slovenska mienka v politike sa bude riadit na zaklade migracnej krizy, myslim ze o prekvapenia v marci mame postarane, ved Sme rodina a Kotlebovci....
Kotlebovi pomáha v poslednej dobe pozícia martýra, ktorého v kuse obtažuje polícia a ignorujú média. Imigranti by mohli poslúžit ako sakramentsky dobrý katalizátor.
Čo sa Kollára týka tak nechápem, ako sa okolo neho z ničoho nič vytvoril taký rozruch... prehliadol som niečo? Podla mna je jeho popularita silne nadhodnotená ale uvidíme.
Najväčší prínos z imigračnej krízy ale bude mat SNS, čo sa v prieskumoch patrične ukázalo.
A aby som si len tak nevycucával z prstu nejaké analýzy, tak zoznam strán pre budúce volby
http://www.sme.sk/c/8099528/vyzrebovali ... ml?ref=trz
info ako volit mimo svojho bydliska/zo zahranicia
http://www.chcemvolit.sk/
http://www.chcemvolit.sk/
inak asi by bolo fajn aktualizovat tu anketu, samozrejme ak sa to vobec da.
Kollar je akurat tak antimigrantsky politik z Facebooku, nic viac. Pochybujem, ze vobec ziska 1 percento vo volbach. Da sa povedat, ze Kollar je akurat tak hviezda na Facebooku s tym jeho vracanim migrantov, ale 41 000 fanusikov z FB mu to percento neurobi.
Kotleba sa svojím "vládnutím" zdisreditoval sám, nemá šancu.
Tému utečencov všetkým s prehľadom ukradol SMER, títo ostatní príživníčkovia na nej do parlarmentu nedostanú.
A vždy ma fascinuje to, že keď si myslím, že rozdrobenosť pravice už nemôže byť väčšia, pravicoví politic ma presvedčia o opaku.
Proste čakajú nás ďalšie 4 roky vlády jednej strany.
A vždy ma fascinuje to, že keď si myslím, že rozdrobenosť pravice už nemôže byť väčšia, pravicoví politic ma presvedčia o opaku.
Tak ono dvojkoalicia by mohla byt podla mna lepsia ako vlada jednej strany. Ale samozrejme aby to nebola dvojkoalicia SMER+SNS.
dvojkoalicia by bola super, keby mali podobne zastupenie v parlamente... pokial pojde ale smer so 40% do koalicie s niekym kto ma 6% tak je to viac menej to iste ako keby tam bol sam...
Chlapci, volit treba ist to je jasne a volt treba Kotlebu – Ľudová strana Naše Slovensko, ktora ide do volieb s číslom 19! .... Hned by som ju dal namiesto tej prvej volby co tu mame v hlasovani.
pozn.: radikalnu zmenu ktoru potrebujeme dokaze podla mna spravit jedine Ing. Marian
pozn.: radikalnu zmenu ktoru potrebujeme dokaze podla mna spravit jedine Ing. Marian
Niez by som bol so svojou volbou uplne spokojny, ale nic lepsie ako SAS tam nevidim...