FORD MUSTANG VZKRIESENIE LEGENDY

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
FORD MUSTANG
Novice
Novice

FORD MUSTANG VZKRIESENIE LEGENDY

Príspevok od používateľa FORD MUSTANG »

https://www.facebook.com/Vzkriesenie-le ... =long_desc
Takto, nemám v povahe sa len tak vzdávať takže som vytvoril stránku vďaka ktorej majú ľudia možnosť dozvedieť sa o projekte ktorý som vymyslel a ktorý mi nechceli schváliť, lebo boli toho názoru že nemá šancu uspieť. Ak vás nadpis zaujal a radi by ste vedeli o čo ide, stačí len kliknúť na stránku a prečítať si podrobný popis( zaberie to 5 min. tím pomalším max 7 min.) .Ak už začnete, tak prosím dočítajte do konca kým budete mať potrebu sa vyjadriť. :) za pochopenie vopred ďakujem. Viem je to asi trošku netradičný spôsob ako oboznámiť verejnosť, ale som jednoduchý človek a zatiaľ ma nič lepšie nenapadlo. Budem vďačný za každý lajk tejto stránky a každé zdieľanie, ale rátam aj z vlnou kritiky , takže ak máte potrebu tak sa kludne vyjadrite do komentov posnažím sa odpovedať každému.

Tak zbežne pre tých, ktorí nemajú facebook :

ide v podstate o to, že sa mi po dlhom čase podarilo splniť si celoživotný sen a po dlhom a namáhavom hladaní sa mi podarilo zohnať starý rozpadnutý ford mustang. Je to pre mňa a myslím,že aj pre mnohých iných ludí jedinečné auto. Keďže ale som skôr z tej chudobnejšej vrstvy nemám dostatok finančných prostriedkov na jeho včasné dokončenie.Preto som vytvoril projekt, niečo ako verejnú zbierku, kde mi ludia, ktorím sa tento nápad páči, budú môcť po určitú dobu cca jeden a pol mesiaca( doba kolko bude projekt aktívny), prispievať na účet vytvorený spomínanou crowdfundingovou spoločnosťou. Podla výšky príspevkov dostane každý rôzne odmeny spojené s týmto autom. Od návštevy garáže , v ktorej môžete naživo sledovať všetky pokroky ktoré budú na aute predbiehať,až po odmeny ako je prevezenie sa v dokončenom mustangu a podobne. Všetky odmeny budú bližšie popísané v samotnom projekte,ktorý po spustení pridám sem aj na fanpage na facebooku. pre viac informácií taktiež navštívte fanpage na facebooku alebo píšte na môj mail : [email protected] . pokúsim sa odpovedať každému na všetky otázky.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: FORD MUSTANG VZKRIESENIE LEGENDY

Príspevok od používateľa Gothar »

Projekt je to zaujimavy, ale ako najvacsi problem vidim to, ze tam chces vymenit motor a pouzivat neoriginalne diely. Ak si uz teda dal 11 000 € za nepojazdne auto, tak ho treba dat poriadne dokopy. Mas zistene ako je to s prihlasenim ak tam vymenis motor za Chrysler alebo hocico ine? Samozrejme, ze originaly vyjdu drahsie, ale to sa potom premietne do ceny auta. Bude z neho dobra investicia a cena pojde uz len hore. Ak urobis "tuning", tak sa obavam, ze bude len velmi tazko predajne a hlavne ak sa ti ho nepodari prihlasit, tak sa ani nedostanes do premavky.
Ak ti to financne nevychadza, resp. ak neuspeje crowdfunding, tak to predaj a kup starsi, teraz su na autobazar.eu 2 kusy z rokov 1965 a 1966. Oba pojazdne a pod 11 000 €
FORD MUSTANG
Novice
Novice

ziadne obavy vsetko mam davno zistene vrtam sa v autach uz nejaku dobu takze co sa dopasovania motora tyka aj co sa prihlasenia tyka to mam vsetko podchytene. co sa tyka ceny auta viem ze jeho historicka cena a teda aj predajnost tym utrpi ale auto je moj sen a nemam v umysle ho z akehokolvek dovodu predat . dal som zanho tolko penazi prave preto ze som chcel presne tento model :-) a nie 65, 66 ani ine modely ani ine rocniky. je velmi dolezite pochopit fakt ze som auto nechcel preto ze je to mustang ale preto ze prave tento model u mna vynika nad vsetkymi ostatnymi mustangmi amerikami alebo celkovo autami ako takymi. cize na historickej hodnote alebo na tom aby tam bolo vsetko originalne, na tom mi vobec nezalezi. ide mi len o to aby bol zachovany vonkajsi vzhlad a vonkajsia cast karoserie.dalej mi ide o to aby auto bolo pojazdne a funkcne a aby som nim mohol robit radost sebe a vsetkym ktori sa z neho budu tesit. nechcem auto do ktoreho vrazim 60000 a potom ho prevetram raz za rok a aj to len opatrne aby sa mu nieco nestalo. a to z jednoduchych dovodov. nikdy v zivote nezarobim tolko penazi aby som mu mohol venovat taku starostlivost a aj keby hej tak to neurobim lebo som autickar a nie nejaky fajnsmeker. inak povedane rad sa na aute vozim a rad ho pouzivam. nemam ho na to aby som sa nanho pozeral v garazi a raz za rok s neho oprasil prach alebo na to aby som sa isiel predviest ze pozrite sa co ja mam a jaky som v tom dolezity pan. nechcem nikomu krivdit ale vecsina prachacov tie auta maju presne na to . je to sucastou ich imidzu a proste to nie je smer ktorym by som sa chcel uberat ci uz by som na to peniaze mal alebo nie. som typ cloveka ktoremu keby ste dali do ruky 50000 a povedali tieto peniaze ti dam a auto bude cele tvoje, ale urobis ho podla mna, tak by som tu ponuku odmietol lebo to auto ma tesit v prvom rade mna a to dosiahnem jedine tak ze ho spravim podla seba tak aby mne vyhovovalo kedze je to nieco o com viem ze ak sa mi to.... nie... ked sa mi to podari,( lebo ja viem ze to dokazem a nevzdam sa kym sa k tomu nedopracujem) tak to bude maximalne raz za zivot a teda za ziadnu cenu by som to nerobil podla predstav niekoho ineho len aby to bolo originalne a malo to neviem aku predajnu hodnotu na ukor jazdnych vlastnosti alebo mojej vlastnej spokojnosti. :-) dufam ze to neznie moc nahnevane ani povysene . len som sa to snazil dopodrobna vysvetlit.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Uprimne, co ja viem...taketo dristy, mail na pokec... Viac ma asi zaujme aj kickstarterova penazenka. Skus to lepsie predat.
FORD MUSTANG
Novice
Novice

preto som tam uviedol stranku na fb kde je to rozpisane blizsie a ta kampan sa spusti tento rok do vianoc samozrejme odkaz pridam aj sem , ale medzi tym sa snazim s tym oboznamit co najviac ludi pretoze ta kampan bude spustena len jeden a pol mesiaca a ak sa dovtedy nevyzbiera zadana suma tak ju zrusia, vyzbierane peniaze poslu naspet ludom ktori ich odosielali, cize nie len ze emailova adresa ale hned na zaciatku je uvedna fanpage na facebooku kde sa o tom mozete dozvediet viac su tam fotky su tam videa , sem som to len v skratke prihodil lebo mi to poradil jeden z fanusikov tohoto projektu tak som skusil dat na jeho radu. pokial chcete vediet cokolvek viac kludne sa pytajte nemam problem odpovedat na akekolvek otazky . tak tiez ... neviem... hovorite lepsie predat... ja sa nesnazim robit z toho kampan aby som ziskal stotisic alebo co :D je mi jasne ze z toho nekrici : TOTO JE SUPER PROJEKT, VRAZ DONHO SVOJE PENIAZE ... napisal som to tak ako to ja vidim citim a ako si to predstavujem , myslim ze je viac ludi ktorym sa tento napad moze pacit lebo ked som zacinal to auto hladat tak by som dal majetok za to aby bol niekto taky kto by ma k takemu autu pustil, povedal mi o nom vsetko co vie ako ho robil ako sa pasoval z roznymi problemami aby mi poradil ako by som ja mohol spravit lepsie svoje auto a tak podobne , ale nikoho takeho som nenasiel lebo drviva vecsina ludi z takymi autami( a ze ich fakt nie je vela) si svoje auticka strazia lebo do nich narvali desattisice eur a boja sa o ne jak o nejaku drahu civavu ktoru ked nahodou viac objimem tak jej ublizim. niekomu mozem zniet ako snilek ale vobec mi to nevadi lebo snivanie ma dostalo az sem a verim ze ma dostane este ovela dalej, ale ako som uz spomenul berem kazdy nazor a nemusi sa to pacit kazdemu :) ani do toho nikoho nenutim asi tolko k tomu. ak chcete vediet nieco viac spytajte sa , a ak nie ste presvedceny ze by ste tento napad mali podorit, tak vam dakujem za vas nazor a berim to, viem ze to nie je uplne bezny projekt ale z nicim lepsim som bohuzial neprisiel.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

nie že to prestrelíš s žiadanou sumou, ber že ti bude chýbať 500€ napríklad, a potom budeš musieť ty doložiť € len aby ti nepadla kampaň a nemusí to byť 500€, ale aj 2500€ čo je už iná suma
FORD MUSTANG
Novice
Novice

no hej na to som myslel dal som tam sumu 5000 eur lebo to je suma z ktorou uz by sa dalo reane pohnut s tym projektom to je suma ktora by mi dost pomohla minimalne podvozok by som za to dokazal kupit co uz je fakt parada , ale ako to bude uvdene aj v projekte cielena suma ktoru by som chcel je 10-12 tisic eur z coho si este tusim 2000 berie ta spolocnost co ten projekt zastresuje, ale za 10000 by sa dal kupit motor prevodovka aj cely podvozok a to su najdrahsie polozky celeho auta . to ostatne su uz veci ktore si dokazem svojpomocne dorobit na kolene, ale taktiez ako som pisal na svojej fanpage , ja budem pokracovat s autom bez ohladu na to ci sa tie peniaze vyzbieraju alebo nie , jediny rozdiel je v tom ze ak sa na to ludia poskladaju po par eur tak ja budem mat kontakty na kazdeho jedneho ktory prispel a kazdy jeden dostane odmenu vo forme vozenia sa na dokoncenom aute moze sa pofotit pri nom moze prist na nas drift trening kde moze jazdit v drift caroch pocas celeho jedneho treningu co je nieco co nikde inde bezny clovek nedostane, dokonca aj drift cary na roznych podujatiach funguju stylom cca10 eur za 5 minut a podobne, a okrem toho toto je stary mustang je to ikonicke auto ktore pozna snad kazdy a ktore dava fakt ludi do kolien . z vlastnych skusenosti viem ze nie je lahke sa k takemu autu dostat a uz vobec nie sa do jedneho posadit alebo sa v takom nebodaj previezt, ale to su veci co chapu len autickari alebo priaznivci takychto starych aut. pokial sa tie prachy ale nezoskladaju tak to dokoncim mozno tak o desat rokov :) co by ma mrzelo lebo by som fakt velmi rad videl to auto co najskor na ceste. ale tak to uz je na ludoch, medzi casom sa velmi tesim tomu ze mi ludia vypisuju a pytaju sa ma rozne otazky ohladne aut a pomaham im ako najlepsie viem a proste rozdavam moje vedomosti a skusenosti dalej ludom ktorim sa to zide lebo ked som zacinal tak presne toto bolo nieco co som potreboval a nijako som sa k tomu nedostal tak som na vsetko musel prist kvazi sam.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

nechcem byt blby, ale preco si na to jednoducho nezarobis? podla pokecu mas 27, si slobodny, toto je tvoj sen. tak si najdi pracu kdesi v zahranici a ked zatnes zuby, tak sa za dva roky vratis s potrebnymi peniazmi. pisat o tom ze si z chudobnejsej socialnej vrstvy(a to opakovane) v takomto veku este nema vyznam, isto sa s tym da nieco spravit.
FORD MUSTANG
Novice
Novice

no aj to pravdepodobne bude nakoniec tak :-) ja som to chcel takto skusit lebo vela ludi mi pisalo ze by chceli vidiet to auto jazdit ze by aj prispeli keby nieco take bolo mozne tak som chcel vyakusat na kolko yo ludia myslia vazne :-) a kedze do dnes nikto neprispel tak budem nuteny to vymysliet inak a pracovat na aute po troskach vzdy ked bude cas a peniaze. do zahranicia ist nemozem lebo tu mam ine zavazky napriklad aj pozicku na uz spominany mustang ktora este ani zdaleka nie je splatena. a ine auta ktore musim dokoncit a predat ked uz som s nimi zacal a s tym vsetkym co sa teraz v zahranici deje , by som ani do zahranicia nesiel :-) to radsej budem zivorit doma a po kuskoch sa tomu venovat ked sa bude dat . sak nevadi nic take sa nstalo mal som napad , vyskusal som, nevydalo, tak skusim inak :-)
Napísať odpoveď