Takto, nemám v povahe sa len tak vzdávať takže som vytvoril stránku vďaka ktorej majú ľudia možnosť dozvedieť sa o projekte ktorý som vymyslel a ktorý mi nechceli schváliť, lebo boli toho názoru že nemá šancu uspieť. Ak vás nadpis zaujal a radi by ste vedeli o čo ide, stačí len kliknúť na stránku a prečítať si podrobný popis( zaberie to 5 min. tím pomalším max 7 min.) .Ak už začnete, tak prosím dočítajte do konca kým budete mať potrebu sa vyjadriť.
Tak zbežne pre tých, ktorí nemajú facebook :
ide v podstate o to, že sa mi po dlhom čase podarilo splniť si celoživotný sen a po dlhom a namáhavom hladaní sa mi podarilo zohnať starý rozpadnutý ford mustang. Je to pre mňa a myslím,že aj pre mnohých iných ludí jedinečné auto. Keďže ale som skôr z tej chudobnejšej vrstvy nemám dostatok finančných prostriedkov na jeho včasné dokončenie.Preto som vytvoril projekt, niečo ako verejnú zbierku, kde mi ludia, ktorím sa tento nápad páči, budú môcť po určitú dobu cca jeden a pol mesiaca( doba kolko bude projekt aktívny), prispievať na účet vytvorený spomínanou crowdfundingovou spoločnosťou. Podla výšky príspevkov dostane každý rôzne odmeny spojené s týmto autom. Od návštevy garáže , v ktorej môžete naživo sledovať všetky pokroky ktoré budú na aute predbiehať,až po odmeny ako je prevezenie sa v dokončenom mustangu a podobne. Všetky odmeny budú bližšie popísané v samotnom projekte,ktorý po spustení pridám sem aj na fanpage na facebooku. pre viac informácií taktiež navštívte fanpage na facebooku alebo píšte na môj mail : [email protected] . pokúsim sa odpovedať každému na všetky otázky.