Ja som si ho pozrel a spomenul si, že som googlil "pomoc s hľadaním videa". Zároveň som sa pri čítaní toho postu asi 5-krát chytil za hlavu a počudoval sa, že mi vôbec niekto poradil
Ako ste sa dozvedeli o fore Hojko.com???
-
lowmanek
Light Professional
Re: Ako ste sa dozvedeli o fore Hojko.com???
Ak si neviete spomenúť, skúste pozrieť váš prvý príspevok a možno vám blikne.
Ja som si ho pozrel a spomenul si, že som googlil "pomoc s hľadaním videa". Zároveň som sa pri čítaní toho postu asi 5-krát chytil za hlavu a počudoval sa, že mi vôbec niekto poradil
-
mirak2
Hardcore addict
ja netusim ako som sa sem dostal. mam pocit, ze niekto z Antikovskej CS1.6 komunity ma sem nasmeroval.
ale moj 7. prispevok na fore je neskutocny
a prave technika je jedna z mojich prednosti 
ale moj 7. prispevok na fore je neskutocny
minulu sezonu som bol florbalovy extraligista a tento rok hram v Rakusku uz iba florbalovu bundesligumirak2 napísal:co sa vam paci na florbale??? sak to je uplna nuda nic kontakt vobec...hokejbal je lepsi ak sa xcete priblizit hokeju...florbal moc taky no moc velmi technicky...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Njn, veci sa menia
btw. kukam do kolonky bydlisko, ze uz chytas prizvuk
btw. kukam do kolonky bydlisko, ze uz chytas prizvuk
-
ancikrista
Light Star
v júly 2013 keď mi raz jeden rozprával o nejakej robote, a potom niečo spomínal o ProSighte, tak som si to samozrejme ihneď po tom dal do Googla a hneď mi aj túto témy vysypalo na Googli, čiže asi cez ten ProSight som sa o tom asi nejako dozvedel, že HOJKO existuje
no za mojích madých čias existovalo www.easywar.sk potom to nejak už prestalo fungovať a prešiel som sem