-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
dasti555: Vypadok internetu, vysoky ping, proste nieco co prerusi hovor a ten spadne.
Ahojte , mam problem z FB preinstaloval som si ho ale hore v liste uz nemam ikonku sprav ale az uplne hore na pravo je ikona messengeru ... A neukazuju sa mi vobec tie chatove bublinky a mam ich povolene ... Dakujem za radu ako to dat do poriadku...
-
hojko
Site Admin
M1No: Je to sposobene aktualizaciou Facebooku.
ako to vlastne je ked mam otvorenu konverzaciu a prepnem na inu aplikaciu tak by mi mala ostat bublinka zapnuta na ploche nie ?? aj ked pozeram net cez chrome ci ?
-
nejakymarko
Addict
podrz prst na danej konverzacii a mas tam "Otvorit chat head" a budes mat tu "bublinku" 
da sa nejakym spôsobom vypnuť aby moji priatelia nevideli že si pridavam niekoho? teda to okno na nastenke ostatných ľudí
že ja a on sa stali priatelmi
že ja a on sa stali priatelmi
Nedá. Ani to, že ja som komentoval to a to, a že ja som lajkoval to a to. Za mňa jediný, najväčší a totálne banálny nedostatok facebooku...
a napríklad tak že profilu nastavim maximalne sukromie? teda vypnem zoznam priateľov všetko skryjem aj aktivity ?
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2015, 2:46)
ak ano jak sa to dá?
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2015, 2:46)
ak ano jak sa to dá?
Klikni na svoj profil, potom na Priatelia a vpravo vedla tlacitka Najst priatelov je ceruzka a tam upravis sukromie.
no a tam o tom upozorneni nieje zmienka
Veď u upozornení ti ani nič nehovoril...
ale veď na to sa pytam proste na tu "udalosť" či je to zahrnuté vtom
Nechápem čo sa pýtaš. Ak sa pýtaš na to, či tvojim priateľom ukáže, že si zmenil nastavenie profilu alebo súkromia, tak nie, neukáže.
to musim citovať sam seba že, "da sa nejakym spôsobom vypnuť aby moji priatelia nevideli že si pridavam niekoho?" <= medzi priatelov ..
To musím citovať sám seba, že "Nedá".
To je ako rozprávať do steny s tebou.
To je ako rozprávať do steny s tebou.
Ja som ti napisal ako schovas zoznam priatelov pred ostatnymi. Na ine som neodpisoval. Aktivitu pridania priatela nedokazes pred ostatnymi skryt, takze baby pred frajerkou neschovas.
hh
oto nejde test , ale ok vďaka za rady
-
typek61
Darca
caute.pri stiahnuti messengeru sa mi zjavili emotikony alebo smajliky v galerii ci ako to nazvat.vymazal som ich rucne a nabehli znova.co s tym robit?system je obnoveny do nastaveni.samsung galaxy S3-CyanogenMod
V nastaveniach galerie sa neda nastavit z ktorych priečinkov ma zobrazovat obrazky?
-
typek61
Darca
nie neda