je to toto? http://www.csfd.cz/film/14522-v-prave-poledne/hughito napísal:Taký haluzný film, starý pár rokov. Celá pointa bola v tom, že do nejakého zapadákova sa mal vrátiť KTOSI, koho práve pustili z basy. Neviem prečo, ale všetci sa ho báli (teda išlo hlavne o nejakého lokálneho šerifa alebo také čosi a jeho spoločníkov) a vedeli, že pôjde po nich. Tak film bol o tom, ako sa chystali na jeho príchod a ako on potom prišiel a začal ich tam likvidovať.
__
Opäť po roku skúšam. Stále mi to behá po rozume.![]()
Bola tam dosť dobre vytvorená tá atmosféra, ako proste sa začali triasť, báť a pripravovať sa na jeho príchod. Pointa bola neviem aká, každopádne sa ho mali dobrý dôvod báť. Ani za boha si spomenúť ako sa to volalo.Herci tam tuším neboli nejakí známi.
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Juri1990
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdar, neviete ako sa volal taký "dokumentárny" seriál, chodil na spetre, alebo discovery. Išlo tam o to, že viaceré rodiny, ktoré mali doma problémy, išli do takého "kempu" v prírode, kde chodili s inštruktori po prírode a plnili nejaké úlohy a nakoniec ak bolo nejaké dieťa stále problémové tak tam zostalo už bez rodiny s inštruktormi a ďalšími problémovými deťmi.
Dobrý deň hľadám jeden konkrétny film ...jedná sa o americký film, môže byť maximálne 4-5 rokov starý..jednalo sa v tom filme o to že nejake stvorenie prišlo na zem ,skúmali ho vedci a ono sa rozložilo na také malinke ako keby mušky...bolo to dávno, presný dej si nepamätam iba si pamätám jednú scénku kde te čiastočky toho "mimozemšťana" ničili všetko čo im prišlo do cesty. Pamätám si presne ako skonzumovali idúci kamión
...prepáčte ale vážne si to moc nepamätám ...videl som ho strašne dávno..ak vám to niečo hovori veľmi pekne ďakujem za info 
ahojte hladam jeden film .... je to komedia, je to z rokov cca 1970-1998 .. ale skor to budu 80 te roky ..videl som ten film v telke v r 2002-03... ide o jedneho chlapika ktory sa namota na jednu blondinku ale ta ho len zneuziva ... a chlapec si to az nakonci filmu uvedomii .... film sa odohrava na nejakej plazi v USA ..a vo filme suu aj nejake lietadlaa ci stihacky ... viem ze poslednaa veta vo filme je ked chlapik je v nejakom supermarkete , povie ze nema na zeny stastie a zaroven sa zase do nejakej blondinky zalubi a tam sa film skonci ... o tento film ide ak mate nejakee tipy na nazov tak mi poradte
... dakujem 
Začiatkom prázdnin bol miesto Nečakaných stretnutí film o pekárovi, čo si nečakane našiel priateľku a popri tom sa tam odohrával ďalší dej o jednom zelovociarovi, ktorého chceli vyhostiť.
Ahojte neviem si spomenut na nazov filmu. Jedna sa tam o tom ze na zem ide padnut asteorid ktori najde jeden skolak. Ten posle info do jedneho dalekohladu a typek z toho dalekohladu sa vibura a ta informacia sa na urcitu dobu strati. Potom sa zisti ze su to dva asteroidi jedn dopadne a druhy znicia tak ze tam naleti karetoplan plny atomoviek
Deep Impact (Drtivý Dopad)
Caute, neviem si spomenut na nazov filmu kde niekto vytvoril program/virus co vpustal cez elektronicke zariadenia (mobil, PC atd.) nejake bytosti co ludom vyciciavali chut zit a ti sa potom zabijali. Dalo sa pred nimi ochranit iba v spektre cervenej farby -> ludia si olepovali steny, okna, dvere atd. cervenymi paskami. Diky moc za pomoc
Presne toto som hladal diky K+GothaR napísal:Mal by to byt film Pulse ak si dobre pamatam
http://www.csfd.cz/film/221031-puls/prehled/
-
tomas.pacan
Novice
- Kontaktovať používateľa:
zdravim.
Hľadám názov jednej staršej rozprávky, asi okolo 2004 roku, chodilo to na superRTL, o takom dievčatku čo našlo starého robota menom ZEUS. tuším ho zdedilo alebotaké niečo. Pamätám si ako z neho stiahlo starú plachtu v takej akoby garáži. Ešte si pamätám, že ten robot prechádzal akýmisi štádiami vývinu. A bol asi červený
Ďakujeem
Hľadám názov jednej staršej rozprávky, asi okolo 2004 roku, chodilo to na superRTL, o takom dievčatku čo našlo starého robota menom ZEUS. tuším ho zdedilo alebotaké niečo. Pamätám si ako z neho stiahlo starú plachtu v takej akoby garáži. Ešte si pamätám, že ten robot prechádzal akýmisi štádiami vývinu. A bol asi červený
Ďakujeem
mohlo by to byt tototomas.pacan napísal:zdravim.
Ďakujeem
Kód: Vybrať všetko
https://en.wikipedia.org/wiki/ZentrixRe: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Hľadám film, kde na začiatku pri nehode zomrela manželka. Potom príde na Zem mimozemšťanka, s ktorou sa dotyčný zblíži. Keď sa musí vrátiť, dá mu darček, vráti čas, aby si mohol zachrániť manželku.
//autoeditácia príspevku (1.12.2015 23:38:32)
Okrem toho hľadám názov ešte jedného filmu. Chlapík príde vyšetrovať nejaké záhady na nejaký ostrov, neviem či aj nie nejakú vraždu. Postupne zisťuje, že tam niečo nie je v poriadku a nakoniec zistí, že je vlastne pacientom toho blázninca. Proste film o ničom. Podobný dej má film Projekt Lazar. V podstate sa jedná o ten istý film, len si z filmu projekt Lazar treba odmyslieť prvých 20 minút a posledných 15. Nie som si istý, či v názve aj nebol nejaký ostrov.
//autoeditácia príspevku (1.12.2015 23:39:30)
Mám to, Prekliaty ostrov.
//autoeditácia príspevku (1.12.2015 23:38:32)
Okrem toho hľadám názov ešte jedného filmu. Chlapík príde vyšetrovať nejaké záhady na nejaký ostrov, neviem či aj nie nejakú vraždu. Postupne zisťuje, že tam niečo nie je v poriadku a nakoniec zistí, že je vlastne pacientom toho blázninca. Proste film o ničom. Podobný dej má film Projekt Lazar. V podstate sa jedná o ten istý film, len si z filmu projekt Lazar treba odmyslieť prvých 20 minút a posledných 15. Nie som si istý, či v názve aj nebol nejaký ostrov.
//autoeditácia príspevku (1.12.2015 23:39:30)
Mám to, Prekliaty ostrov.
Ahojte..hladam jeden super film! Bohuzial nepamätam si nazov ;( videla som ho uz davno..dej bol o tom ze nejaky chlapici zabili jedneho chlapa pred obchodom a videla ich zena a rychlo utekala ale oni si ju vsimli a isli za nou .. Ona sa im snazila skryt nakoniec sa dostali az do lesa kde sa pred nimi skryvala a nakoniec ich jedneho po druhm zabila..viem ze ta baba bola tusim blondina viac si nepamätam ani na mena..
Hladam film kde do hlavneho hrdinu slahol blesk a odvtedy mal schopnost rychlo sa ucit. Napr. vo vedlajsom meste bol chory nejaky mexican a on sa cestou do mesta zo slovnika naucil plynule po spanielsky a prekladal doktorovi. Hlavna postava nepotrebovala v noci spat a ucila sa nove a nove veci. Nakoniec umrel kvoli nejakej mozgovej chorobe. Nie som si isty ale zda sa mi ze tam hral Nicolas Cage (?). Diky za tipy 
neppo: pravdepodobne toto: http://www.csfd.cz/film/9194-fenomen/prehled/
Je to ono dikyGothaR napísal:neppo: pravdepodobne toto: http://www.csfd.cz/film/9194-fenomen/prehled/
čaute hladam nazov starsieho filmu deej bol : ludia mali v ruke zabudovany svoj cas ktorym sa dalo obchodovat a pod ... a ked im uplynul vsetok cas tak zomreli svet bol rozdeleny na zony cely dej sa tocil okolo chlapca ktoremu zomrela na zaciatku matka preto lebo jej uplynul spominany cas.... nemu sa neskor nejako podarilo ziskat vela casu a postupne sa dostaval cez tie zony az k tej najvysej a dalej si to bohuzial uz nepametam