Mafia 3
Re: Mafia 3
Keby na konci nebol nazov mafia 3, tak by ma v zivote nenapadlo ze by mohlo ist o mafiu
presne, generic slaby moneygrab..nosooo napísal:Keby na konci nebol nazov mafia 3, tak by ma v zivote nenapadlo ze by mohlo ist o mafiu
no to demo ani mna nenadchlo.. gtacko krajsie
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ten gameplay wtf? Taká "uletenosť" mi k mafii nesedí.
Pozeral som nejaký gameplay a ten napovedá, že Mafia III už ani nebude Mafia ako taká. To arkádové ovládanie vozidiel tú hru totálne pochová. Nabúral z boku do nepriateľského auta, to spravilo pár kotrmelcov a vybuchlo. Potom scéna, kde strieľal po nepriateľskom aute. To dostalo po pár výstreloch akože šmyk, a znova nasledovali kotrmelce a výbuch. Čo to má vôbec byť? To ako keď v hre napálim trocha silnejšie do hocakého auta, tak spraví kotrmelec a vybuchne? Toto mi príde, ako keby totálne okopírovali GTA V, zmenili dej a dali tomu názov Mafia III. Už len z princípu a úcty k pôvodnej Mafií by toto ani nemalo byť radšej vydané 
A to som už len z naivity si zakúpil originál hru (prvý aj druhý diel) s myšlienkou, že ak sa dočkám ďalšieho pokračovania, tak sa vývojári troška zamyslia a spravia zasa hru s pútavým dejom a atmosférou. No ako tak nad tým rozmýšľam, riadne som sa mýlil.
A to som už len z naivity si zakúpil originál hru (prvý aj druhý diel) s myšlienkou, že ak sa dočkám ďalšieho pokračovania, tak sa vývojári troška zamyslia a spravia zasa hru s pútavým dejom a atmosférou. No ako tak nad tým rozmýšľam, riadne som sa mýlil.
Hlavne že americkým deťom sa to bude dobre predávať, a o tom to všetko je. Hnus, vyzerá to jak nejaká arkádová budgetovka
Vyzera to dost zle a som celkom smutny. Mafia mala vzdy vybornu atmosferu,v aj oskana dvojka vyzerala lepsie. Toto vyzera jak GTA na Kube, proste ziadna atmosfera. V blbej dobe to je zasadene. Ovladanie z gameplay vyzeralo tragicky, Animacie comicke, no nic ma nezaujalo.
Cize dalsia hovadina ala ubisoft. Skoda. Len kazia meno Mafie.
Cize dalsia hovadina ala ubisoft. Skoda. Len kazia meno Mafie.
-
Yos
Professional
5 rokov cakam na takuto frasku? Na Mafii som vyrastal a urcite som nebol jediny. Pribeh, atmosfera, sicilska mafia, hratelnost,... Po vzhliadnuty traileru a gameplayu som ostal s kamennou tvarou pred monitorom. Co to ma kur*a byt? Drift bar, vybuchujuce auta po jednej strele, kotrmelce,... Ako uz bolo vyssie spomenute, ked som pozeral trailer, tak som si hovoril, ze toto bude nejaky fake, takto Mafia predsa nemoze vyzerat. Zial, opak je pravdou. Mozno to vravim predcasne, ale v takomto stadiu vyvoja tu hru v hlavnom koncepte menit uz nebudu a coraz viac ma to utvrdzuje v tom, ze to bude sklamanie roka 
-
Bad.boy
Medium Professional
Takze presun od Krstneho otca k American Gangster....trailer sa mi pacil, gameplay uz ani nie. Nebude to sice prava mafia ale to neznamena ze to nemoze byt dobra hra 
-
guess.whoo
Redeemer
tie vybuchy upravia podla mna a zvysok moze byt
-
hrban
Addict
no, síce ten trailer vyzerá strašne, ale možno to bude mať pútavý príbeh, hra ešte nevyšla tak nie je treba panikovať.
a ak to bude prepadák, tak to tiež nie je problém, je ohlásených veľa dobrých hier na zimu 2015 jar 2016. Ja čakám netrpezlivo na XCOM2 nehovoriac o F4
A tie autá, nakonci v credits bude ako prvé Directed by Michael Bay
a ak to bude prepadák, tak to tiež nie je problém, je ohlásených veľa dobrých hier na zimu 2015 jar 2016. Ja čakám netrpezlivo na XCOM2 nehovoriac o F4
A tie autá, nakonci v credits bude ako prvé Directed by Michael Bay
Lol teraz som si vsimol, ze tam je drift bar
, Tu je vidiet ked to robia ludia co ich to zaujima a bavi a ked to robia ameci len aby vyzmychali peniaze z toho. Jednoducho to zmenili na saint row a hra nema nic sa mafiou.
Ked si spomenim na M2 a tu atmosferu, sneh, noc, stara hudba proste pecka. A tuto postava chodi jak rambo naklana sa z boka na bok jak nejaky sedlak. NPC sa hybu jak z rozpravky. Pripomina mi to tie starsie Godfather hry, ktore boli dost slabe.
Ked si spomenim na M2 a tu atmosferu, sneh, noc, stara hudba proste pecka. A tuto postava chodi jak rambo naklana sa z boka na bok jak nejaky sedlak. NPC sa hybu jak z rozpravky. Pripomina mi to tie starsie Godfather hry, ktore boli dost slabe.
Ja som teda tiež sklamaný a to sa mi ako jednému z mála páčila Mafia II (takže nie som zástancom toho že keď to robia Američania musí to byť zlé, aj keď ak by to robili Češi bolo by to asi lepšie). Vlastne sa mi na tom trailery vôbec nič nepáčilo.
Hlavný hrdina čierny rambo čo prišiel z vojny a trepe tam nudné dojímavé hlúposti o tom ako si našiel pravú rodinu. Totálne nesympatický už len tie jeho ústa mi vadia keď rozpráva (nie som rasista
). K tomu 3 kamaráti ktorý sú ešte horší vlavo starý drsný cowboy, žena ktorá bude určite tiež veľmi drsná a ak by niekto nevedel ten napravo je starý Vito z 2 (nikto to tu nespomenul).
Čo sa teda príbehu týka zatial ma vôbec tie žvásty o rodine nebavili.
Ale myslím si že hlavne kvoli tým rokom to už nebude pravá mafia.
No jedna vec sa mi tam predsa len páčila a to jimi hendrix na začiatku
. Soundtrack tam bude určite skvelý.
Hlavný hrdina čierny rambo čo prišiel z vojny a trepe tam nudné dojímavé hlúposti o tom ako si našiel pravú rodinu. Totálne nesympatický už len tie jeho ústa mi vadia keď rozpráva (nie som rasista
Čo sa teda príbehu týka zatial ma vôbec tie žvásty o rodine nebavili.
Ale myslím si že hlavne kvoli tým rokom to už nebude pravá mafia.
No jedna vec sa mi tam predsa len páčila a to jimi hendrix na začiatku
Vôbec sa mi to nepáči. Vôbec.
Trailer sa mi páčil a bol som fakt zvedavý, čo z toho bude. Keď som ale kukol gameplay, ostal som strašne smutný. Nemá to atmosféru, vyzerá to ako GTA v inom prostredí, alebo mix hry Godfather a Saints Row... Ovládanie auta, pohyby postáv a arkádové animácie a kameru ani nekomentujem. Aj keby to malo lepší príbeh ako jednotka a dvojka dokopy, tak to nebude ono, lebo to proste nemá atmosféru.
Z obrázkov a trailerov na dvojku som bol hotový, tie vyzerali parádne. Aj hra bola, aj keď príbehovo si zaslúžila viac času.
Trailer sa mi páčil a bol som fakt zvedavý, čo z toho bude. Keď som ale kukol gameplay, ostal som strašne smutný. Nemá to atmosféru, vyzerá to ako GTA v inom prostredí, alebo mix hry Godfather a Saints Row... Ovládanie auta, pohyby postáv a arkádové animácie a kameru ani nekomentujem. Aj keby to malo lepší príbeh ako jednotka a dvojka dokopy, tak to nebude ono, lebo to proste nemá atmosféru.
Z obrázkov a trailerov na dvojku som bol hotový, tie vyzerali parádne. Aj hra bola, aj keď príbehovo si zaslúžila viac času.
-
lukostrel77
Star
Strašne som sa tešil na tuto hru,kým som neuvidel trailer ta hra vizerá ako saints row séria už to neni to čo byvalo tá hra má s mafiou spoločne len meno,čakal som pokračovanie dvojky.Možno sa to ešte do vydania zmení som zvedavý na optimalizaciu.
Prvy trailer ma neuputal, bolo to cisto renderovane video. Potom ta nemecky komentovana ingame ukazka ma tiez neuputala, prislo mi to ako Driver a GTA, ale necham sa prekvapit, mozno pride taka kritika fanusikov, ze ciastocne samotne hranie upravia.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
nepaci sa mi co urobili s touto hrou ved to je priemerne a to som cakal ze mi padne sanka
-
hrban
Addict
njn, ale stiahnúť si to asi stiahnem, ale platiť... dám za to max 15€. ak prídu s cenou 15€ tak si to možno aj kúpim, možno.
-
guess.whoo
Redeemer
15 to stat isto nebude