Ako by podla teba mohli nackovia chciet zostavovat vladu? A ako si myslis ze by tomu mohlo predist spojenie SMER a SaS?butthead napísal:Zase nebudme taki najivni... ani za predpokladu, ze by nackovia mali zostavit vladu ? Myslis, zeby to riskli ? Sak preboha, nahodou by tu zacali hned na druhy den stavat gulagy a pripravovat so sovietmi front na USA... len toto nie
Parlamentné voľby 2016
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Voľby 2016
-
hojko
Site Admin
Pre volby zo zahranicia skupinka nadsencov, ktorym sa nepaci digitalizacia za 900mil eur oficialne vcera spustila aj stranku: https://volby.digital/
-
mirak2
Hardcore addict
iba vcera? retne tu stranku postol uz pred tyzdnom
Smer uplne vylucil KDH a SNS. Do volieb s tymito nepojde a po volbach s nimi nepocita. Akurat tak pocita s Most-Hid a Siet, ale berie len stranu s ktorou dosiahne ustavnu vacsinu a zaroven ktora strana si vezme menej ministerstiev. Takze ak dokaze spravit ustavnu vacsinu s aj, aj, pricom jedna strana chce dve ministerstva a dalsia tri, tak vyberie tu s dvomi, bez ohladu na to, ci to bude Most alebo Siet. Zaroven majitel strany Siet hodil cez palubu Prochazku a Hrnciara, Hrnciar sa do volieb v televizii uz moc ukazovat nebude a Prochazka bude stiahnuty po volbach, pretoze je prilis zalubeny sam do seba a ma problemy s alkoholom, ale tie problemy su najma ked je opity, pretoze az moc rozprava a rozprava to co by nemal. Siet teda bude musiet po volbach najst dve nove tvare. Kollarova strana Moja rodina, ktorej kampan a vsetko okolo stoji 3 miliony a Kollar zijuci na Floride pride par krat na Slovensko ukazat sa a spravit kampan, aby vzal nejake percento opozicii dostane za odmenu 3 miliony eur, takze na tom zarobi este milion eur a po volbach sa zase vrati domov na Floridu. To su moje zhrnute najnovsie informacie priamo z politickeho diania a som sa zvedavy, ze ci sa to po volbach potvrdi.
Prečo by vylučoval SNS?
Pretoze Danko je neznama osoba, nevedno kto za nim stoji a co vsetko dokaze spravit, ci dokaze slubit co povie alebo ci nebude podrazak.
Neverim, ze by vylucil SNS. Ved TA3 im robila taku kampan jak hovado. Posledny rok isla SNS raketovo hore, lebo je proste vsade. Uprimne si myslim, ze SNS (aspon za slotu) su este primitivnejsi a sprostejsi ako SMER. To su taki proste....nacionalisti. To je jedine co vedia. Buchat sa do hrude za to, ze sa narodili pod Tatrami 
-
Makovnik
Medium Professional
Danko je politicky, logicky a technicky uplne neschopny, ale zase vie bliakat nezmysly ako Birmovanec. Sice na nizsej teatralnej urovni, ale publikum je zda sa velmi nenarocne.
Mam z toho vsetkeho dojem, ze vacsina populacie je naozaj taka sprosta, ze prijimanie tychto casto protireciacich, ci absurdnych nezmyslov je pre nich dennym chlebom a veria im kazde slovo.
Najvacsi paradox potom je, ked sa vsade kde zakopnem ludia dusuju, ako sa nedaju oblafnut, vedia kazdeho prekuknut a pod.
Ked v diskusiach vidim, ako nejaky debil chvali napad KSSmeru - 7 miest za 10tisic Eur/ks ako obrovsky pokrok...no bil by som to rad radom, lebo slovom sa v takom pripade nic nedosiahne.
Mam z toho vsetkeho dojem, ze vacsina populacie je naozaj taka sprosta, ze prijimanie tychto casto protireciacich, ci absurdnych nezmyslov je pre nich dennym chlebom a veria im kazde slovo.
Najvacsi paradox potom je, ked sa vsade kde zakopnem ludia dusuju, ako sa nedaju oblafnut, vedia kazdeho prekuknut a pod.
Ked v diskusiach vidim, ako nejaky debil chvali napad KSSmeru - 7 miest za 10tisic Eur/ks ako obrovsky pokrok...no bil by som to rad radom, lebo slovom sa v takom pripade nic nedosiahne.
Aspoň tu sa s Makovnikom zhodnem. Ak sa človek naozaj započúva do toho, čo Danko trepe (dokáže relatívne plynule a súvisle mlieť), tak zistí, že napriek skôr spomenutému, jeho výplody nedávajú ani hlavu ani pätu. Proste trepe nezmysly a to nemyslím len obsahovo, ale proste logicky, nemá to štruktúru a podobné ako bývalý predseda SNS, aj on si zamieňa rody a pády, proste nevie reálne správne rozprávať.
Ludom staci malo aby boli spokojny, to ze im to absolutne nic nepomoze, to im nevadi. Ja osobne co poznam ludi, tak som este nestretol niekoho, kto by podporoval SMER a to aj babky a podobne, cize nechapem kde beru tolko percent, asi paradoxne medzi timi menej zarabajucimi.
Kks, banda idiotov. A tie komentare pod clankom, precital som ich 10, a cloveku az je smutno.
Diskusne prispevky pod clankami na topkach, aktualitach a podobnych....su strasne, to nema ziadnu uroven, sa cudujem, ze aspon nadavky nemazu.
-
Waagbistritz69
King
Kollara isto volit nebudem, ale ku Krajniakovi len tolko. Ze Krajniak bojoval za novy odpocuvaci system spolu s Lipsicom, chceli zmenit stary a diervay system do ktoreho ma pristup az privela ludi. Novy system by vsetky odpocuvania bez moznosti zmazania ukladal, bolo by vidiet kto to dal nahravat a tak by nebolo uz mozne nelegalne odpocuvat, tak ako teraz. Na tej stranke sa pise, ze bol obvineny pre odpocuvaci system, ale nepise sa, ze sud ho vo vsetkych bodoch oslobodil. A Krajniak, ktory sa spomina v ramci SIS a Penty je menovec. Vyzera to tak, ze niekto sice ma historicke udaje k jeho podnikaniu, ale celkovo ten clanok je napisany tendencne a ucelovo, bez zverejnenia faktov ako to, ze preco chceli novy odpocuvaci system a ze trestne stihanie bolo zastavene. Len tolko k tejto teme.
Apropo, Krajniak zverejnil dost faktov, dokazoc a zakulisnych informacii o Pente a chapadlach, ktore siahaju az do najvyssich politickych kruhov. Kto by mohol stat za takymto clankom si uz musi citatel zhodnotit sam.
Apropo, Krajniak zverejnil dost faktov, dokazoc a zakulisnych informacii o Pente a chapadlach, ktore siahaju az do najvyssich politickych kruhov. Kto by mohol stat za takymto clankom si uz musi citatel zhodnotit sam.
-
Waagbistritz69
King
dá sa to nejak verifikovať?heker napísal:Krajniak, ktory sa spomina v ramci SIS a Penty je menovec
Ospravedlnujem sa za chybnu informaciu s tym Krajniakom a SIS. Ked som to teraz hladal, tak vidim, ze som si pomylil meno a islo o inu osobu, ktorej menovec pracoval v SIS a spomina sa v Gorile. Takze tento Krajniak, ktory sa spomina v Gorile je presne ten, ktory je na kandidatke u Kollara. Ostatne ale plati - tr. stihanie bolo zastavene. Ak by niekoho zaujimalo ako funguje odpocuvanie, tak prave Krajniak pise o tom na blogu - http://www.poslednykriziak.sk/maly-lubo ... okoji/156/ , potom druha cast - http://www.poslednykriziak.sk/dodo-cist ... orily/160/ , tretia cast o odpocuvani a kto na tom profituje - http://www.poslednykriziak.sk/ondrej-ve ... ozadi/167/ a posledna cast k odpocuvaniu - http://www.poslednykriziak.sk/ako-odpoc ... icie/1252/
Inak ked teraz citam, na pravda.sk ci kde to, tak Krajniak sam odisiel zo svojho postu, hned ako sa prejavila Gorila.
Inak ked teraz citam, na pravda.sk ci kde to, tak Krajniak sam odisiel zo svojho postu, hned ako sa prejavila Gorila.
dnes som videl billboard strany Vzdor s napisom 'Chceme socializmus' alebo nieco podobne
hned za tym Kotlebove prehlasenie o vystupeni z EU
srandy kopec
hned za tym Kotlebove prehlasenie o vystupeni z EU
srandy kopec
"VZDOR - strana práce" sú komunisti.
Toho socializmu ich typu si momentálne môžu užiť dosť.
Toho socializmu ich typu si momentálne môžu užiť dosť.
Vzdor = tato strana moze zaujat len primitivov!