Kairos Technologies investovanie - podvod?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Kairos Technologies investovanie

Príspevok od používateľa beardie »

vsetci ste zarobili, ale vypis z uctu tu nedal nikto...

existuje nejaky zoznam datumov prednasok?
pripadne nejake prednasky z minulosti na YT?

nepochybujem, ze nieco take realne existuje, ale ovecky sa minaju a do pol roka nebudu novi clenovia, snad vies, co to pre teba znamena, dufam, ze si dovtedy zarobis aspon na naklady

este ak mozem poprosit odkaz na tu diplomku, vsetky by mali byt verejne dostupne (ak nie su utajene, co tato asi nebude)

este k tomu pojmu "riaditel VS" - :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja stale cakam na to, ze kto vezme hodenu rukavicu co som daval pred par strankami, akurat teda upravujem z 200 eur na 100 eur + hocijaka ta cena za licenciu. 70gig mam, PC zapnuty je...
beardie
Redeemer
Redeemer

zozaciatku funguju vsetky pyramidy, problem nastava, ked sa trh nasyti
to moze byt o 2 dni ale aj 3/4 roka
Kuko85
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kuko85 »

Hoši, nedá mi to, musím sa zapojiť do diskusie.

Za 1.) Nechápem, prečo tu splietate niečo o affiliate marketingu. Kairos má s affiliate marketingom pramálo čo spoločné. Je to hybridná finančná hra, ktorá funguje na princípe ako Ponziho schémy, tak aj pyramídovej schémy. Preto hybrid...

Za 2.) Affiliate marketing nie je pyramída. Nechápem, skade ste vôbec na to prišli? Je to seriózny biznis založený na sprostredkovaní predaja produktov či služieb. Publisher si jednoducho na svojej webovej stránke zobrazí reklamu od inzerenta a za každú konverziu návštevníka (návštevník sa preklikne na eshop inzerenta a nákupy produkt či službu) dostane publisher odmenu. Čo je na tom pyramídové? Skúste mi to vysvetliť.

Publisher nemusí kupovať žiadne produkty, nemusí nikoho zháňať do štruktúry, nemusí predávať. Robí len reklamu. Odmena publishera pochádza z predaja produktov.

Pri Kairose, ak sa chcete zapojiť a profitovať, treba kúpiť vstupný balíček. Takže, dalo by sa to zaradiť skôr do MLM.

MLM to ale tiež nie je.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

neviem co to motas ty :D ale vravim jedno... ked je to take UZASNE, preco mam davat 500e dakde?

ja sa tam prihlasim kludne i na 4 mesiace nech "ZISK" ide kairosu a mne nic a potom nech mi vyplacaju. :) ale dopredu nic nedam.
Kuko85
Amateur
Amateur

Pre Forsaken:

to si reagoval na koho? Na mňa?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Narazil som na dalsieho agenta s teplou vodou dnes nahodou (kamaratkin priatel). Pise, ze viac, ako 1000€ mesacne len za zapnuty PC, pritom na ich webe pri najvacsom programe Platinum je to Ročne: 6942. Unika mi tu nieco? :)
Prílohy
1.png
1.png (63.89 KiB) 2389 zobrazení
2.png
beardie
Redeemer
Redeemer

Kamarátka by mala zvážiť ďalšie investície do priatela...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Presne toto ma napadlo, co aj teba.

EDIT: Tak som sa dopracoval aj k vysvetleniu a potvrdeniu toho, o com sa bavime od pociatku:

Ja: Mozes mi logicky a matematicky prosim vysvetlit, ako ti mozu vyplacat 1000€ mesacne, ako pises, ked pri najvacsom balicku podla ich webu ROCNE vyplacaju 6942€? To nebudem zachadzat do toho, ze robim v IT, a co si myslim o samotnom produkte. Dakujem.

On: Z provizii za odporucanie inym ludom lebo inak sa do toho produktu nevies len tak prihlasit.

Ja: Cize klasicka pyramida. Dakujem.
flash9
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa flash9 »

Kto má záujem, nech sa mi ozve (kontakt nájdete tu: _) a nemám problém ukázať vlastný účet, jeho výpis aj celé prostredie vyplácania z praxe.
Myslím, že vidieť to v praxi je 100x lepšie než sa tu hádať, či to funguje alebo nie.

Taktiež bolo tu spomínané, že ide o pyramídu. Odporúčam prečítať toto: http://www.pracanadoma-skusenosti.eu/ml ... -pyramida/
Tam je pekne vysvetlené, aký je rozdiel medzi nelegálnou pyramídou, o ktorej hovoríte, a reálnemu biznisu, ktorý má iba pyramídovú schému (MLM).

Takéto pyramídové schéma má napr. aj Amway, Herbalife, Avon, Oriflame, Swiss Halley, ZFP, Mary Kay, Golden Gate a plno iných...
Taktiež Donald Trump (uznávaný podnikateľ a milionár + kandidát v USA) sa k tejto schéme tiež vyjadril: http://www.pracanadoma-skusenosti.eu/ml ... ump-o-mlm/

A ak vás už ani nejznámejší podnikateľ nepresvedčí, že na takejto schéme nič nie je a nie je to podvod ani žiadna pyramídová hra (aj keď sa tak tvári, pretože tam funguje registrovanie partnerov), tak neviem.

Tak isto sa ku mne dostal aj certifikát spoločnosti: _
Kto sa zaujíma o "papierovačky", tam nájde všetky informácie o firme.

Tak isto tí, ktorí o tom zvažujú, nech sa ozvú, pridám Vás do FB skupiny, kde sú všetci ľudia z môjho tímu (ktorí v Kairose fungujú) a pravidelne si tam posielajú výpisy z účtov a plno dôkazov, aby sa motivovali.

Keby niečo, tu si môžete stiahnuť môj ebook: _
Je tam popísaná celá pointa spoločnosti podrobne a na záver nechýbajú ani dosť dôležité dôkazy. Každý, kto o tomto rozmýšľa, by si to mal prečítať.

Stačí napísať a uvidíte to v praxi od ľudí, ktorí v tomto fungujú. Netreba čítať recenzie vo fórach, kde to 99% ľudí neskúsilo a nevedia o spoločnosti nič iné, len to, že tam funguje registrovanie partnerov, takže je to automaticky nelegálna pyramídová hra.

To bol môj súkromný názor, nikoho sa nechcem dotknúť, len zdieľam svoje skúsenosti.

//t0m4s3 - linky pomazane
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Skusenosti a backlinky, ze?
beardie
Redeemer
Redeemer

flash9 napísal: Je tam popísaná celá pointa spoločnosti podrobne a na záver nechýbajú ani dosť dôležité dôkazy.
nie je tam ani pointa spolocnosti, ani linky
iba moznost nechat si poslat mail s popisom

netrep
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Co tak konecne ukazat ten ucet, vypis ?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

budem sa opakovat.
Fabo napísal:Ked ti to vynasa take prachy a si si taky isty tym, ze to funguje, tak urcite mi nebudes mat problem pozicat 200 eur. Velmi jednoduche podmienky, ja polovicu vlozim do systemu, a ked to tak vynasa, tak ti o rok vratim 250 eur. Ked to nebude fungovat, nevratim ti nic.
Fabo napísal:
Mozes napriklad urobit to co som ti navrhol, posles mi 200 eur, ja z toho stovku investujem a vratim ti o rok 250. To je urok 25% p.a. co si myslim ze v realnom svete je dost slusne.

A zdokladujem priebeh. Pekne, cisto, transparentne. Ako dlhorocny a hodnoverny uzivatel fora.
Fabo napísal:Ja stale cakam na to, ze kto vezme hodenu rukavicu co som daval pred par strankami, akurat teda upravujem z 200 eur na 100 eur + hocijaka ta cena za licenciu. 70gig mam, PC zapnuty je...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

flash9 napísal:Taktiež Donald Trump (uznávaný podnikateľ a milionár + kandidát v USA) sa k tejto schéme tiež vyjadril: http://www.pracanadoma-skusenosti.eu/ml ... ump-o-mlm/

A ak vás už ani nejznámejší podnikateľ nepresvedčí, že na takejto schéme nič nie je a nie je to podvod ani žiadna pyramídová hra (aj keď sa tak tvári, pretože tam funguje registrovanie partnerov), tak neviem.
kde sa tam k tomu vyjadril? no prepac, ze zdravo zmyslajucemu cloveku k presvedceniu nestaci veticka-dve na nejakom pochybnom webe kde mohol napisat ktokolvek cokolvek. sa tam pise, ze v akej relacii o tom hovoril, tak hod video. alebo nech to tam hodi tvorca tej stranky. kde je problem? ak mi take vyjadrenie posles z oficialneho twittera danej osoby, tak tomu budem verit 1000krat viac...toto nema absolutne ziadnu vahu. vzdy sa hovori o tom kto slavny co povedal k danej teme, ale nikdy to nevychadza z ust toho cloveka. vzdy je to len text na nejakom webe, maximalne nejaka infografika vycucana z prsta alebo obrazok s priblblym sprievodnym textom ako je ten v prilohe.

k tomu celemu len tolkoto..
The problem with internet quotes is that you cant always depend on their accuracy - Abraham Lincoln, 1864
Prílohy
hqdefault.jpg
hqdefault.jpg (35.51 KiB) 2241 zobrazení
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

offtopic
Donald Trump - uznavany podnikatel, investor, milionar... :-D Obycajny smrtelnik ak by mal taku istu sumu v 1982 a investoval by tym najlahsim sposobom - do indexu S&P 500 by dnes mal dvojnasobok toho co ma Trump teraz. http://finance.yahoo.com/news/why-proba ... 20366.html
The math

Imagine Trump had retired in 1982, sold his real estate holdings and invested his $500 million in the S&P 500 — that is, 500 stocks representing the American stock market.

From 1982 through the end of 2014, the S&P 500 index had an annualized return, including reinvested dividends, of 11.86 percent, according to MoneyChimp’s S&P 500 Compound Annual Growth Rate calculator.

Per this calculator, every dollar invested in January 1982 would have been worth $40 by December of 2014. That means Trump’s initial $500 million would have grown to $20 billion. That’s twice what Trump says he’s worth today.
Kuko85
Amateur
Amateur

MLM je seriozne podnikanie, o tom nepochybujem. Problem je v tom, ze Kairos Technologies nepovazujem za MLM :-). Je to Ponziho schema....
kubistar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kubistar »

Je tu niekto, kto je v Kairose viac ako rok????
Adam90
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Adam90 »

Som ochotný prvým 5 záujemcom zaplatiť licenciu za nich s tým, že po 4,5 mesiacoch, keď sa im investícia vráti a začnú zarábať čistý zisk, mi to vrátia.
Kontaktujte ma na emaile: [email protected]

Mimo toho som ochotný ukázať svoje účty a výpisy kedykoľvek na Skype (keby to chcel niekto vidieť v praxi).
Stačí ma kontaktovať a riziko vezmem na seba.

Bol som na prednáškach, niekoľkonásobne sa mi investícia vrátila, mojim partnerom tiež, Kairos som si preveroval poriadne, takže sa toho nebojím.

Tí, čo to neskúsili, pre tých to bude vždy nejaká pyramída a aj ostatné spoločnosti, ktoré fungujú na MLM a sú tu desiatky rokov, pre nich budú pyramída. No každý má svoj názor, to chápem.

No na začiatku pomôžem VÁŽNYM ZÁUJEMCOM a poskytnem na tento projekt pôžičku s podmienkou, že pôjde pod náš tím. No nech píšu iba tí ľudia, ktorí o tom naozaj uvažujú a nie iba tí, ktorí si potrebujú ukľudniť ego.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

"Tí, čo to neskúsili, pre tých to bude vždy nejaká pyramída" = "poskytnem na tento projekt pôžičku s podmienkou, že pôjde pod náš tím"
"že po 4,5 mesiacoch, keď sa im investícia vráti" - A ked ma to po mesiaci omrzi a skoncim s tym? Ci to uz automaticky nebudem seriozny? :)
Na zaciatku to bolo zaplatenie licencie, neskor je to uz pozicka zrazu.
Mne pride stale divne, ze ludia, ktory su tak super zarobkovo cinni na takychto veciach sa snazia balachat a registrovat kade tade, aby natahali dalsich ludi. Ja keby zarabam na "nepyramidovej" veci slusne prachy, tak mam predsa u riti kto sa prida a kto nie.
Napísať odpoveď