Pokazil som aj to co nebolo?
Re: Pokazil som aj to co nebolo?
co budes skor lutovat? ze si jej napisal, alebo ze si jej nenapisal?
mne sa par krat stalo ze som si na fb niekoho pridal omylom a zistil som to az ked to potvrdili, v jednom pripade sme si nasledne dost dlho pisali , aj na nejakych spolocnych akciach sme boli.
Pred par rokmi som bol tiez podobny motak, nad vsetkym som zbytocne vela rozmyslal, predstavoval si rozne drbnute scenare, co ak hento, co ak toto ..
Mas nejake zaluby alebo nieco pomocou coho by si sa mohol socializovat? Ja neviem, mas rad PC hry? Chod do BKB, hudbu? Chod na koncert nejaky ..
Ak jej nenapises/neoslovis ju, sanca ze sa zblizite je viacmenej nulova .. ak jej napises/prihovoris sa jej, sam urcite vies ze ta sanca je vyssia
mne sa par krat stalo ze som si na fb niekoho pridal omylom a zistil som to az ked to potvrdili, v jednom pripade sme si nasledne dost dlho pisali , aj na nejakych spolocnych akciach sme boli.
Pred par rokmi som bol tiez podobny motak, nad vsetkym som zbytocne vela rozmyslal, predstavoval si rozne drbnute scenare, co ak hento, co ak toto ..
Mas nejake zaluby alebo nieco pomocou coho by si sa mohol socializovat? Ja neviem, mas rad PC hry? Chod do BKB, hudbu? Chod na koncert nejaky ..
Ak jej nenapises/neoslovis ju, sanca ze sa zblizite je viacmenej nulova .. ak jej napises/prihovoris sa jej, sam urcite vies ze ta sanca je vyssia
Asi jej napíšem až na narodeniny...
Dnes som už mohol 2x ju osloviť dokonca raz ísť s nou asi 2 minuty v kľude ale zas to čo som robil som nemohol len tak prerušiť...
By som aj siel na koncert ale keď sám by som tam nič nerobil... Ja som neni moc spoločenský..
Dnes som už mohol 2x ju osloviť dokonca raz ísť s nou asi 2 minuty v kľude ale zas to čo som robil som nemohol len tak prerušiť...
By som aj siel na koncert ale keď sám by som tam nič nerobil... Ja som neni moc spoločenský..
Toto ked uz nie je troll tak ja neviem.
Bohužiaľ to je pravda... Aj keď čítať si to po sebe naozaj znie dosť blbo..
ono proste niekto je od narodenia extrovert a niekto introvert, ale vtip je v tom ze aj z introverta sa dokazes vypracovat na celkom spolocenskeho a oblubeneho cloveka v kolektive, len proste tie zaciatky ti pôjdu tazsie ako niektomu kto to ma v krvi. Ale ked sa hladaju spôsoby ako sa zlepsovat a je tam to chcenie tak to ide. takze to chce len trening, zacal by som napriklad pisanim na niakych zoznamkach kde v podsate tie baby nepoznas a môze ti byt jedno reakcie, ale postupne prenasat konverzaciu do realneho zivota najskôr s niekym koho poznas asi a nasledne aj s novymi ludmi/zenami.
Na zoznamkach to ale je tak ze musíš zaujať na začiatok minimálne fotkou a tu bude asi ďalší problém že nie som zas najkrajší...
tak ti poradim jednu vec, snaz sa zlepsit vzhlad vecami ktore vies ovplyvnit, tj. vlasy, plet, strnisko (pokial nemas tak sa prosim hol, vyzera to hrozne na mladych chalanoch), vôna, cistota, oblecenie (co sa paci tebe sa nemusi pacit zenam, takze radim ze chod nakupovat s niakou zenou v mladom veku)
Aha takže si mam obliecť nejaké Slim rifle ktoré budú všade možne rezať hlavne ze budem "sexy"?
Vlasy, pleť robím čo sa dá
Strnisko na tom sa tiež pracuje
Vôňa, čistota to myslím netreba riešiť to je myslím si že samozrejmé
Vlasy, pleť robím čo sa dá
Strnisko na tom sa tiež pracuje
Vôňa, čistota to myslím netreba riešiť to je myslím si že samozrejmé
Nemusia to byt skinny rifle, ale celkovo satnik niektorych ludi/chalanov je taky ze sa vobec necudujem tym babam ze nemaju zaujem. Nehovorim ze je to urcite tvoj pripad ake mozno hej. S tou vonou a cistotou to tiez nie je vobec vzdy take ruzove ako pises. Proste celkovo sa treba vidiet realne a neprikraslovat sa ako maju vsetci vo zvyku. Este by som k tomu zaradil starostilovst o zuby, aspon raz za rok ist na dentalnu hygienu je lepsie ako nic.
Potom treba popracovat na sebavedomi. Takze odporucam cvicit. Ale nie sam zacat, lebo ked vidim ako cvicia mladi chalani ako ty tak mi je zle. Takze zober niekoho kto sa v tom vyzna a chodte makat. O pol roka sa budes citit urcite lepsie a sebavedomejsie ako teraz.
Toto su vsetko konkretke rady ktore si myslim dokazu pomoct.
Potom treba popracovat na sebavedomi. Takze odporucam cvicit. Ale nie sam zacat, lebo ked vidim ako cvicia mladi chalani ako ty tak mi je zle. Takze zober niekoho kto sa v tom vyzna a chodte makat. O pol roka sa budes citit urcite lepsie a sebavedomejsie ako teraz.
Toto su vsetko konkretke rady ktore si myslim dokazu pomoct.
O zuby sa nebojím som tak každý mesiac.. Skôr mi vadí úsmev ako taký všetci ho majú do takého D čiže taky normálny len u mňa to je nejak divno vôbec sa mi nepáči.. Ale mimiku asi nevytrenujem tak aby bola taka ako si to predstavujem
Cvičiť by som aj ale mňa to vôbec nebaví
Cvičiť by som aj ale mňa to vôbec nebaví
Cize mas usmev tak ako sa spravas - na retarda?
No.. Povedzme ze hej.. Aspoň mne o osobne sa nepáči a celý ja som vôbec na kkt..
-
nejakymarko
Addict
Ide na teba zimná depresia Mrkva? Trošku sa vzchop. To, ako vidíš seba sa odráža na tvojom vystupovaní a tak potom pôsobíš aj na svoje okolie. A ver tomu, že žiadna baba nechce vedľa seba zakomplexovaného "blbečka".
Si mladý, rátaj s tým, že sa pár krát "v láske" sklameš, tak sa neboj skúšať, neboj sa babu osloviť, niekam pozvať. Ale hlavne sa pri ženách nesprávaj ako posratý, neboj sa babe protirečiť, podpichnúť ju, spraviť si z nej žartík (samozrejme ju ale nemáš uraziť, snáď chápeš, ako to myslím). Ale hlavne zmeň pohľad samého na seba a potom sa na teba budú aj baby pozerať ináč
Si mladý, rátaj s tým, že sa pár krát "v láske" sklameš, tak sa neboj skúšať, neboj sa babu osloviť, niekam pozvať. Ale hlavne sa pri ženách nesprávaj ako posratý, neboj sa babe protirečiť, podpichnúť ju, spraviť si z nej žartík (samozrejme ju ale nemáš uraziť, snáď chápeš, ako to myslím). Ale hlavne zmeň pohľad samého na seba a potom sa na teba budú aj baby pozerať ináč
Napr. Dnes po dvoch rokoch som sa stretol s jednou spolužiačkou náhodou a aj pri nej som bol divný.. Vôbec som nevedel že čo sa spýtať napr. a celý som bol vystresovaný teplo mi bolo a to tak je vždy pri niekom novom a aktuálne aj starom..
Som blb no..
Som blb no..
Navstiv psychologa
Si proste introvert. Ale co je pozitivne, ze sa s tym snazis nieco urobit. Kup si nejake knizky o baleni alebo celkovo chovani sa k druhemu pohlaviu. To ti dost pomoze. Alebo aspon niake videa na youtube. Je toho vela. Zacni s akozbalit.sk a citaj citaj citaj
Chovajú sa tak všetci introverti? Nemám problém ako som už písal sa rozprávať s niekým koho poznám ale nový ľudia nehrozí...
Take som už ale čítal všetko to je pekné ale čo keď to neviem tak podať..
Take som už ale čítal všetko to je pekné ale čo keď to neviem tak podať..
Ako som už spomínal v inej téme, chce to tréning.
Ja som na gympli hlavne v prvých rokoch možno bol tak trochu introvert, ale rozhodne nie až taký ako ty - mal som len overenú partiu ľudí, s ktorými som sa bavil, na kamarátskej úrovni som nemal problém diskutovať s nikým, ale akonáhle prišlo na nejaké debaty s babami, ktoré sa mi páčili, tak to viazlo. Tiež som mal tlak 300 na 200, potil som sa, nevedel som, čo mám hovoriť, ale ver mi, že nič iné ako tréning nepomôže.
Keď som ale nastúpil na výšku, spoznal som cez svoj najväčší koníček basket novú partiu chalanov, ktorá bola strašne v pohode a postupným začleňovaním som spoznával aj ich partiu, ktorá má podobné záujmy ako ja - basket a hip hop a tým som spoznával stále viac a viac nových ľudí. Postupne spolu s uvedomením, že baby nie sú žiadne nadprirodzené bytosti, som zistil, že aj s nimi sa dá komunikovať normálne a nemusíš pri tom znieť ako úplne zakoktaný blbec a razantne mi tým stúpli aj úspechy u opačného pohlavia.
No a keď som nastúpil do práce, v ktorej v podstate na dennodennej báze komunikujem so zahraničnými zákazníkmi, tak to zlepšilo moje sebavedomie a prejav o ďalších 100%. Pamätám si, že pred svojím prvým hovorom so zákazníkom som sa skoro posral, ale dnes už nemám žiadny problém si zavolať alebo si aj naživo pokecať aj so CEO Skypu a to len vďaka tomu, že takéto hovory sa stali rutinou
Ak si zároveň chceš potrénovať svoje language skills, kľudne by som to spravil aj tak, že na Skype si nájdeš nejakých kamošov a budeš si pravidelne volať s nimi. To by ti tiež malo brutálne pomôcť...Ja som to praktizoval s kamošom, ale skôr len tak zo srandy, keď sme mali asi 15, a robili sme si srandu z nejakých Afričanov, keď sme ich žiadali o to povedať po slovensky hlášku "Kuriatko ide po ceste." 
Ja som na gympli hlavne v prvých rokoch možno bol tak trochu introvert, ale rozhodne nie až taký ako ty - mal som len overenú partiu ľudí, s ktorými som sa bavil, na kamarátskej úrovni som nemal problém diskutovať s nikým, ale akonáhle prišlo na nejaké debaty s babami, ktoré sa mi páčili, tak to viazlo. Tiež som mal tlak 300 na 200, potil som sa, nevedel som, čo mám hovoriť, ale ver mi, že nič iné ako tréning nepomôže.
Keď som ale nastúpil na výšku, spoznal som cez svoj najväčší koníček basket novú partiu chalanov, ktorá bola strašne v pohode a postupným začleňovaním som spoznával aj ich partiu, ktorá má podobné záujmy ako ja - basket a hip hop a tým som spoznával stále viac a viac nových ľudí. Postupne spolu s uvedomením, že baby nie sú žiadne nadprirodzené bytosti, som zistil, že aj s nimi sa dá komunikovať normálne a nemusíš pri tom znieť ako úplne zakoktaný blbec a razantne mi tým stúpli aj úspechy u opačného pohlavia.
No a keď som nastúpil do práce, v ktorej v podstate na dennodennej báze komunikujem so zahraničnými zákazníkmi, tak to zlepšilo moje sebavedomie a prejav o ďalších 100%. Pamätám si, že pred svojím prvým hovorom so zákazníkom som sa skoro posral, ale dnes už nemám žiadny problém si zavolať alebo si aj naživo pokecať aj so CEO Skypu a to len vďaka tomu, že takéto hovory sa stali rutinou
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto neni introvert.miso2911 napísal:Si proste introvert. Ale co je pozitivne, ze sa s tym snazis nieco urobit. Kup si nejake knizky o baleni alebo celkovo chovani sa k druhemu pohlaviu. To ti dost pomoze. Alebo aspon niake videa na youtube. Je toho vela. Zacni s akozbalit.sk a citaj citaj citaj
Introvert je clovek, ktory preferuje samotu, hlavne pocas oddychu, proti spolocnosti, to neznamena ze to musi byt hned asocial ktory nevie prehodit 3 slova s nahodnym okoloiducim.
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2015, 15:49)
Toto neni introvert.miso2911 napísal:Si proste introvert. Ale co je pozitivne, ze sa s tym snazis nieco urobit. Kup si nejake knizky o baleni alebo celkovo chovani sa k druhemu pohlaviu. To ti dost pomoze. Alebo aspon niake videa na youtube. Je toho vela. Zacni s akozbalit.sk a citaj citaj citaj
Introvert je clovek, ktory preferuje samotu, hlavne pocas oddychu, proti spolocnosti, to neznamena ze to musi byt hned asocial ktory nevie prehodit 3 slova s nahodnym okoloiducim.
Okej chlapci dávam report z toho čo bolo a aký mám ďalší problém.
S tou dievčinu o ktorej bola pôvodne táto téma som nič nevyriešil ale aktuálne mam takú náladu že nech si myslia čo chcú keďže som doma ak sa takáto nálada udrží do 30 tak jej napíšem ak nie kašľať
Čo sa ale udialo je že som spoznal inú akože zatiaľ konverzácia ako taká v pohode len sme sa ešte nestretli ale ked náhodou sa naskytne táto téma ze von tak povie ze "ty si ale ten co sa hanbí" No čiže o mojom "probléme" vie....
Len čo sa deje je že stále mi posiela to ako sa rozpráva s inými chalanmi a stále o iných raz o Jankovi potom Ferkovi, Jožkovi a teraz neviem čo chce dosiahnuť či to aby som žiaril alebo naznačuje že ich má dosť.. S rozhovorom s jednou babou (ony sa spolu nepoznajú) tá tvrdí že si rada robí srandu a vlastne ze ma iba namotava ...
Tak poďte domna a dajte diss/rady čo si myslíte
S tou dievčinu o ktorej bola pôvodne táto téma som nič nevyriešil ale aktuálne mam takú náladu že nech si myslia čo chcú keďže som doma ak sa takáto nálada udrží do 30 tak jej napíšem ak nie kašľať
Čo sa ale udialo je že som spoznal inú akože zatiaľ konverzácia ako taká v pohode len sme sa ešte nestretli ale ked náhodou sa naskytne táto téma ze von tak povie ze "ty si ale ten co sa hanbí" No čiže o mojom "probléme" vie....
Len čo sa deje je že stále mi posiela to ako sa rozpráva s inými chalanmi a stále o iných raz o Jankovi potom Ferkovi, Jožkovi a teraz neviem čo chce dosiahnuť či to aby som žiaril alebo naznačuje že ich má dosť.. S rozhovorom s jednou babou (ony sa spolu nepoznajú) tá tvrdí že si rada robí srandu a vlastne ze ma iba namotava ...
Tak poďte domna a dajte diss/rady čo si myslíte