Hodinky - pravá alebo ľavá ruka ?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hodinky - pravá alebo ľavá ruka ?
To s učením písať a používať pravú ruku som zažil a práve to je jeden z dôvodov, prečo mám tak rád komunistov...V každom prípade súhlasím, moja mama to má podobne ako ja a ako píšeš.
Pravák, hodinky na pravej ruke. Z nejakého dôvodu mi vždy hodinky na ľavej ruke vadili a podvedome som si uvedomoval ich prítomnosť pri každom pohybe. Aj po dlhšej dobe kedy som sa snažil "naučiť" sa na ľavú, vždy som sa vrátil k pravej ruke.
Som pravák a hodinky nosím na ľavej ruke. Neviem si predstaviť ich nosiť na pravej. Párkrát som to len zo zaujímavosti skúsil. Prvý problém nastal hneď pri zapínaní remienku, s ľavou rukou mi to išlo podstatne ťažšie. No a keď som ich nakoniec zapol tak potom mi zavadzali takmer pri všetkom. Pri PC a pohybe myškou, pri písaní perom, pri obliekaní (stále som ich oškrel o zips apod.)... Čiže ich nosím na ľavej, ale ako tu už bolo spomínané, je to o zvyku. Zvyk je železná košeľa a keby som chcel tak si zvyknem nosiť ich aj na pravej. 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak skúsil som posledné dni nosiť hodinky na ľavej ruke. Doteraz som mal vždy menšie hodinky, ale teraz mám G-Shock-y a vyzerá to tak že na ľavej ruke je to lepšie
Hlavne pri ovládaní myšky to nebolo pohodlné. Šťastný Nový rok 
Pravak a na lavej. Nikdy mi nenapadlo ich nosit na pravej.