"Svokrovci" vo vzťahu - váš názor

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: "Svokrovci" vo vzťahu - váš názor

Príspevok od používateľa Lub0$ »

bolek napísal: //audio: Lenže on sa neodsťahuje, povedal mi to na rovinu a ja tiež nie som typ, ktorý sa bude prosíkať, dávať ultimátum buď ja alebo dom, buď ja alebo kamaráti, buď ja alebo rodičia. Proste chcela som tam mať len svoje miesto, ale nemám, pretože som tam po vyše roku a pol ako na návšteve a to bude tým, že sme na tom nepracovali spolu. A tým pádom, že povedal, že sa neodsťahuje, nemáme spraviť aký kompromis. Ja tam neostanem, on sa neodsťahuje, tým pádom nevidím spoločnú cestu. Kompromis, že sa obmedzia návštevy s rodičmi kamarátmi nefungoval, resp. fungoval tak, že o bol u rodičov alebo s kamarátmi na terase a ja som išla behať, plávať, čítala si knihu....
Tento prispevok od teba je vlastne aj odpoved na tvoj vlastny problem. On ti to povedal na rovinu, ze sa neodstahuje, ty sa prosikat nebudes, a vlastne chces nieco ine (svoje miesto a pokoj). Tak musis hladat niekde inde to co vlastne chces.
Tento vztah momentalny by bol po rokoch utrpenie, ktore by skoncilo mozno aj rozvodom. Nechcem vyzniet ako nejaky ''dusickar'' , a viem, ze to je velmi neprijemne, ale ked si uz sama spomenula, ze si potratila, ber to ako znamenie...mohla si s nim mat dieta, cez ktore by ta koniec koncov mozno aj vydieral, aby si nemala moznost ist inde a mala by si zo zivot neskutocne peklo...je XY takych pripadov. (fakt to nemyslim zle, a dufam, ze sa ta to nedotklo, predsa, nieco ako potrat je citliva tema). Samozrejme uz zachadzam do extremov...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Toto je trošku mimo témy.. ale to, čo spomínate nie je kompromis.
Keď jeden chce psa (bývať sám) a druhý mačku (bývať s rodičmi), tak kompromis nie je možné dosiahnuť. Jedine ak si kúpite mačkopsíka. Alebo Schrodingerovu mačku, heh.. ok, nič, trapné intelektuálne vtípky.

Hovorí sa tomu, že jeden ustúpi a evidentne ani jeden z vás už ustúpiť nechce. Ty preto lebo si už ustupovala dosť a on ... asi mu na tebe nezáleží úplne. Vzťah je ako šachy, raz ustúpi jeden, raz druhý, ale ak to prekročí hranicu treba povedať dosť, pretože môžeš skončiť svoj život v neustálom ustupovaní a tým pádom aj nešťastí.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tento vztah momentalny by bol po rokoch utrpenie, ktore by skoncilo mozno aj rozvodom. - to nie je dusickarenie, ale realita. Podobne to bolo aj u mna.

EDIT: Zmazane pod diskusii s audio-m spolocne s ospravedlnenim.

:minus: Uz sa mozete ukludnit. S audiom som si to vyrozpraval sukromne.
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VishkaVishkovski »

Ty si sa len potrebovala trochu vyrozpravat, pretoze sama vies kam to speje. Uprimne, navrhol ti odstahovanie sa namiesto vyriesenia spolocneho problemu. Tzv, ma ta v pazi (aj ked ja som sa naucila na toto alibisticke spravanie od otca - "Mam ta rad, len vtedy ked to vyhovuje mne", aneb kolonka "volal som dcere" odfajknuta). Muz ,ktoremu naozaj na tebe bude zalezat si pojde nohy ruky dolamat na svoj ukor len aby si sa mala ty co najlepsie. Ver mi, toto by bolo trapenie do buducna. Obcas je tazke uvedomit si ,ze cas ktory si venovala do vztahu bol strateny svojim sposobom. Vacsina muzov bojuje velmi malo ak vobec. Alebo najlepsi su ti, ktori sa opatovne vratia, pretoze im je luto ze kedysi urobili hrubu ciaru. Potom zistia, ze je uz neskoro a ked sa pytas co sa s nim deje, pretoze si nazoru, ze ak ste si rozumeli ako partneri kedysi ,mali by ste si rozumiet aj ako kamarati (moze ,nemusi byt) odpovie ze nic take a ty mas pocit ,ze si jeho najvacsi nepriatel, pretoze citis ze je to uplne inak. Ako sa na konci ukaze dotycny si nasiel inu obet na neuprimnosti ,pretoze nema gule nato aby zabojoval o teba. A teba mrzi len to, ze k tebe nebol uprimny, z tej "novej" urobil pred tebou jeho postelovu kamosku,rano sa spokojne pozrie do zrkadla. Aspon ,ze on je spokojny :-)
Moja rada - najdi si muza ,ktory ti rozmaze make-up...ale nie od placu ;-)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Preboha, Bolek, nohy na plecia a bež. A neotáčaj sa! Čo je to za chlapa, ktorý býva u rodičov a zároveň je, podľa jeho slov, starý na nový začiatok?
//Jop, nastastie. Ale velky rozdiel v tom nie je. Otazka je, ci tam ma napr. hypoteku, ktora by to cele komplikovala.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

technicka: nebyva u rodicov
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

bolek, stale lepsi bolavy rozchod ako drahy rozvod. ked je chlopak truba, tak nemas nad cim premyslat. bude taky isty (resp. uz je) ako jeho rodicia.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak po vyše mesiaci bez komunikácie, sme mali na štedrý večer nepeknú výmenu názorov cez telefón, lebo ja som mu stále nepovedala, prečo som sa vlastne odsťahovala?!? No nakoniec som navrhla, nech sa po Vianociach stretneme a povieme si narovinu všetko, čo sa zdá nevydiskutované - došli sme na to, že to viaže v komunikácii, lebo celý čas bolo všetko len hihihi-hahaha na ľahkú váhu, ale dôležité veci sme si nikdy nevyjasnili, všetko som mu to porozprávala, že ja som úplne žila jeho život, podľa jeho obrazu a zabehnutých koľají a on nikdy nespoznal ten môj. Aj to, že mi veľa vecí dlho, dlho išlo na nervy, ale podľa motta: budem stáť na tvojej strane, držať hubu a krok, nech sa deje, čo sa deje, som to nikdy zo seba nedostala. A teraz nevieme. Chceme si dať druhú šancu, viac sa rozprávať, spoznať, naučiť sa tolerovať, ale či to niečo prinesie. Ja som vnútorne veľmi skeptická, lebo celé to odsťahovanie je úplný návrat na začiatok a či nás to posunie ďalej, neviem? A včera mi vraví, že veď neboj, ty saku mne ešte niekedy raz vrátiš a nasťahuješ, ale to je presne to, čo ja nechcem. Ale keďže mám tisíc iných vecí na starosti, momentálne to nechám plynúť a uvidím.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak bud tam zlyhala komunikacia fakt apokalyptickym sposobom, alebo ta ma omotanu okolo prsta a je si toho velmi dobre vedomy.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Fabo: My sa máme obaja veľmi radi navzájom a sme si toho vedomí. Keby ma mal tak obmotanú okolo prsta, tak sa nedokážem len tak zbaliť a odsťahovať sa. Vieme, že to zlyhalo na viacerých frontoch, predovšetkým na komunikácii, nevieme, či ten vzťah zachránime, ale nechceme ho len tak hodiť za hlavu...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nechcete ho hodit za hlavu, ale ako ti on povedal - ty sa aj tak raz k nemu nastahujes. Cize sa to vrati do starych kolaji.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Lenže ja sa nenasťahujem a tým pádom sa to nikam neposunie a asi to len teraz zbytočne naťahujeme. Viem...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aspon bude pripadny rozhod lahsi, ked to pojde takto pomaly a obaja s tym budete pocitat.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

heker v čom bude lahší? To trápenie ktoré by prežila jednorázovo pri rozchode bude takto prežívať dlhodobo počas jeho postupného úpadku. Rozchod nikdy nie je ľahký, a je úplne jedno akou formou prebieha.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ak sa s chlapom dohodnes, ze sa budete viac rozpravat ver tomu, ze to vydrzi mozno tak par tyzdnov a finito.
ako sa hovori - stareho psa nove triky nenaucis
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Mali ste pravdu hojkáči, ešte pred mesiacom mi písal, že som stredbodom jeho vesmíru a žena jeho života a čo je o mesiac na to? Schádza sa už dva týždne so svojou bývalou, s ktorou sa už 20krát dal dokopy a znova rozišiel, má s ňou vycapenú fotku na WhatsApp, pričom mi píše, že nevie, či sa s ňou chce dať dokopy a či nie a že aj tak myslí stále na náš skvelý sex :D Akože no comment - myslím, že moju depresiu mi to prekonať nepomôže, ale facka a vytriezvenie, s kým som chodila a že dobre bolo, kým bolo po jeho a svoju pohodlnosť by v živote kvôli mne nezmenil - to bola riadna. Ďakujem všetkým za rady v tejto diskusii.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Teraz si si urobila riadnu reklamu tym skvelym sexom :D Pocuj, tiez som momentalne v podobnej situacii (ako sa to vezme teda), po dlhom vztahu sme sa rozisli, nedame kavu? :P Aspon budeme mat o com pokecat...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Co ty vies. Mozno je lata a jemu to praveze vyhovovalo :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

kym je aspon pekna lata :P

ale no vazne, vyfarbil sa, proste neni schopny teraz vazneho vztahu = neprekonatelne rozdiely vo vztahu. koniec dobry vsetko dobre.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

No čo, aj ona musí zabudnúť a klin sa klinom vybíja :D

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2016, 15:22)
Ale stále si nám nepovedala, čo vlastne teraz ideš robiť? Ako to celé dopadlo z tvojho pohladu, tvojej buducnosti.
Napísať odpoveď