Tento prispevok od teba je vlastne aj odpoved na tvoj vlastny problem. On ti to povedal na rovinu, ze sa neodstahuje, ty sa prosikat nebudes, a vlastne chces nieco ine (svoje miesto a pokoj). Tak musis hladat niekde inde to co vlastne chces.bolek napísal: //audio: Lenže on sa neodsťahuje, povedal mi to na rovinu a ja tiež nie som typ, ktorý sa bude prosíkať, dávať ultimátum buď ja alebo dom, buď ja alebo kamaráti, buď ja alebo rodičia. Proste chcela som tam mať len svoje miesto, ale nemám, pretože som tam po vyše roku a pol ako na návšteve a to bude tým, že sme na tom nepracovali spolu. A tým pádom, že povedal, že sa neodsťahuje, nemáme spraviť aký kompromis. Ja tam neostanem, on sa neodsťahuje, tým pádom nevidím spoločnú cestu. Kompromis, že sa obmedzia návštevy s rodičmi kamarátmi nefungoval, resp. fungoval tak, že o bol u rodičov alebo s kamarátmi na terase a ja som išla behať, plávať, čítala si knihu....
Tento vztah momentalny by bol po rokoch utrpenie, ktore by skoncilo mozno aj rozvodom. Nechcem vyzniet ako nejaky ''dusickar'' , a viem, ze to je velmi neprijemne, ale ked si uz sama spomenula, ze si potratila, ber to ako znamenie...mohla si s nim mat dieta, cez ktore by ta koniec koncov mozno aj vydieral, aby si nemala moznost ist inde a mala by si zo zivot neskutocne peklo...je XY takych pripadov. (fakt to nemyslim zle, a dufam, ze sa ta to nedotklo, predsa, nieco ako potrat je citliva tema). Samozrejme uz zachadzam do extremov...