Netflix
Netflix
Oddnes je dostupny Netflix aj na Slovensku.
Oplati sa predplatit ho alebo vsetko to, co je tam sa da najst aj zadarmo cez torrenty a pod?
Ma to zmysel len pre napr. Nemecko, kde je problem nieco stiahnut bez realnej hrozby pokuty?
Prip. co si myslite o Netflixe?
Oplati sa predplatit ho alebo vsetko to, co je tam sa da najst aj zadarmo cez torrenty a pod?
Ma to zmysel len pre napr. Nemecko, kde je problem nieco stiahnut bez realnej hrozby pokuty?
Prip. co si myslite o Netflixe?
-
nejakymarko
Addict
Re: Netflix
Osobne mi pridu tie ceny ako velmi ferove, ak to porovnam s tym, co platime doma za magio a podobe.
Ak by som mal na byte, kde byvam, ked som v skole, telku, tak si ho predplacam hned, a aj ked nemam, vazne o tom uvazujem.
Pride mi to pohodlnejsie, ako torrenty a vzdy tam je nejaky ten "exkluzivny obsah", alebo aspon si myslim, ze je
Ak by som mal na byte, kde byvam, ked som v skole, telku, tak si ho predplacam hned, a aj ked nemam, vazne o tom uvazujem.
Pride mi to pohodlnejsie, ako torrenty a vzdy tam je nejaky ten "exkluzivny obsah", alebo aspon si myslim, ze je
Anglicky obsah, takze ked nevies po anglicky, tak ti to moc nepomoze.
Mesiac je gratis, takze za skusku nic nedas.
A dalsi mesiac das trial na druhu kartu.
A dalsi mesiac das trial na druhu kartu.
Aspon, ze nechali anglicky obsah, lebo ak by tam dali dabing, to by bolo zbytocne. Ja som mal trial americky, ale ked kuknes tych par serialov a filmov, tak neni co kukat dalej.
Ako je to s ponukou, mame specialne pre slovensko, ci europu? Lebo co viem, tak ponuka v usa, kanade, anglicku .. sa dost lisi.
Pohodlnejsie ako nejaky popcorn time to asi neni, ale tak aspon legalne to je.
Ako je to s ponukou, mame specialne pre slovensko, ci europu? Lebo co viem, tak ponuka v usa, kanade, anglicku .. sa dost lisi.
Pohodlnejsie ako nejaky popcorn time to asi neni, ale tak aspon legalne to je.
Ano, ponuka je ina na Slovensku ako v USA. Je to z dovodu licencnych prav, ktore si diktuju vyrobcovia a distributori. Takze obsah je hudobnejsi. Ja nemam nic peoti anglictine, ak je to doplnene o slovenske alebo ceske titulky. Ale udajne Netflix slovenske a ceske titulky neobsahuje. Ale kto vie, mozno casom. Popcorn preravac nema podporu Netflix tak ako ma Kodi (XBMC)?
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2016, 21:09)
Tu uz pisu o tom - http://medialne.etrend.sk/televizia/net ... smolu.html
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2016, 21:09)
Tu uz pisu o tom - http://medialne.etrend.sk/televizia/net ... smolu.html
Myslel som popcorn time ten sofver na streamovanie torrentov
.
Titulky su tam nemecke, francuzke a spanielske, tak isto dabing.
https://flixsearch.io/ tu je stranka, ktora zisti, v ktorej krajine je dana vec dostupna, a da sa potom pouzit vpn a podobne.
No ponuka teda nic extra, napriklad house of cards, fargo nedostupne, ale aj tak som uz vacsinu obsahu videl.
Titulky su tam nemecke, francuzke a spanielske, tak isto dabing.
https://flixsearch.io/ tu je stranka, ktora zisti, v ktorej krajine je dana vec dostupna, a da sa potom pouzit vpn a podobne.
No ponuka teda nic extra, napriklad house of cards, fargo nedostupne, ale aj tak som uz vacsinu obsahu videl.
-
Wishmaster
Medium Professional
Mna to nejak nezaujalo a ani niesom z toho nejak extra paf.
Nemam (smart) tv, aby osm to nejak lepsie vyuzil a tv nepozeram vobec, vsetko na kompe. A na smartfone takisto - tam max spotify. Na hdd si nechavam iba special hd ripy (indiana jones 4-logy, star wars 6-logy atd) Serialy stiahnem po seriach alebo po castiach a hned mazem.
Nemam (smart) tv, aby osm to nejak lepsie vyuzil a tv nepozeram vobec, vsetko na kompe. A na smartfone takisto - tam max spotify. Na hdd si nechavam iba special hd ripy (indiana jones 4-logy, star wars 6-logy atd) Serialy stiahnem po seriach alebo po castiach a hned mazem.
Ja som sa zaregistroval na skúšku.. ale ide mi to iba na tablete a mobile.. na Smart Tv (UE40H6200) to neviem rozbehať, pretože Samsung nemá Netflix aplikáciu. Ani nie je možné ju nainštalovať cez SmartHub.. hmmm...
mate niekto skusenosti zo zahranicia, ze ako dlho trvala aspon titulkova lokalizacia?
https://www.smartflix.io
Tu stiahnete appku, v ktora vam umozni pristup ku kompletnemu obsahu netflixu vsetkych krajin. Treba sa prihlasit netflix uctom. Bezpecnost neviem posudit, ani garantovat takze skusajte na vlastne riziko
.
Tu stiahnete appku, v ktora vam umozni pristup ku kompletnemu obsahu netflixu vsetkych krajin. Treba sa prihlasit netflix uctom. Bezpecnost neviem posudit, ani garantovat takze skusajte na vlastne riziko
Ja to vitam, cakam na to uz od roku 2014. Obsah je sice trochu orezany, ale zatial som tam nasiel nove veci, ktore som este nevidel. A samozrejme, ze vsetko co tam je sa da stiahnut aj cez torrenty. Len teraz mame konecne moznost pozriet si to aj legalne a za rozumnu cenu. Uz sa neda vyhovarat na to, ze obsah tu nie je pristupny alebo ze je pristup k nemu komplikovany - fyzicke nosice, rozne online pozicovne plne DRM, atd.
Strašne ma to potešilo. Angličtina nie je problém, na nejaké zložitejšie filmy zapnem anglické titulky (tie tam hádam sú). Mladšie generácie väčšinou po anglicky vedia, a myslím, že postupne to bude jedna facka za druhou lokálnym poskytovateľom.
Zatiaľ som neskúšal, ale bojím sa ako to bude s tou orezanosťou obsahu? Je tam aspoň väčšina seriálov a filmov? Či je tam veľký rozdiel?
Zatiaľ som neskúšal, ale bojím sa ako to bude s tou orezanosťou obsahu? Je tam aspoň väčšina seriálov a filmov? Či je tam veľký rozdiel?
Kedysi som skusal na 2-3 mesiace Netflix USA a teraz som skusal najst dobre veci co som predtym pozeral a boli to hlavne dokumenty. V SK verzii je par kuskov zo serie Nova od PBS, ale vela dalsich chyba. Napriklad vyborny Nazi Mega Weapons, to je podla toho vyhladavaca iba pre USA, pritom je tiez od PBS. Co som pozeral filmy, tak je tam vela dobrych aj zo "zanru" blockbusterov - nove Star Treky, Batman, Transformers alebo Matrixy. Ale hlavnym tahakom bude aj tak tvorba Netflixu ako Narcos, House of Cards a dalsie. Uz davnejsie avizovali, ze sa chcu sustredit hlavne na vlastny obsah, co je z dlhodobeho hladiska urcite lepsie. A zname filmy pridu asi s podobnym oneskorenim ako do kablovych televizii.
//prekvapivo chyba aj The Killing, kde robili poslednu seriu
Ale podla vyhladavaca to vyzera tak, ze je to dostupne skoro vsade, tak snad to cim skor pridaju https://flixsearch.io/movie/the-killing-2010
//prekvapivo chyba aj The Killing, kde robili poslednu seriu
Zatiaľ pri každom som našiel minimálne English CC titulky..
V porovnani s US je tam toho mnohonasobne menej. Ale zas nie je to nejaky zavratny problem, len trochu to strpcuje pozeranie, ked si treba menit lokalitu.
Pre porovnanie TV dramy od najviac hodnotenych. Prve dva obrazky su z SK, tam su len tieto. V US su tie prve dve rovnake a potom ich tam je dalsich x scrollovani. Asi som to blbo vybral, lebo akurat tam vysli, take menej zname serialy.
Pre porovnanie TV dramy od najviac hodnotenych. Prve dva obrazky su z SK, tam su len tieto. V US su tie prve dve rovnake a potom ich tam je dalsich x scrollovani. Asi som to blbo vybral, lebo akurat tam vysli, take menej zname serialy.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja ho mam predplateny v Nemecku od juna 2015 a musim povedat, ze som velmi spokojny. Som rad, ze uz dorazil aj na Slovensko. Ked pojdem domov, urcite si ho predplatim aj tam. Vdaka Bohu, ze tam nie je nic v slovenskom dabingu. Predpokladam, ze casom pribudnu slovenske titulky, ale pre nas, ktori s anglictinou nemame problem je to asi jedno. Ludia sa neustale stazuju na obsah. Samozrejme, ze nebude taky, ako v USA, ale je tam toho stale pozehnane podla toho, co mi hovoril brat, ked to skusal. Aj v Nemecku je obsah slabsi, ako v USA, ale stale je tam toho na mesiace pozerania za predpokladu, ze clovek pri tom nesedi denne 10 hodin.
Ja ho tiez pouzivam v Nemecku uz skoro rok a dokonca sa tu najdu aj serialy a filmy, ktore (uz) nie su na US strane. Aj ked vacsinou to vyzera tak, ze v DE su napr. len 2 serie zo serialu a dalsie 3 len v US. Kazdopadne tym, ze mam k dispozicii VPN, tak sa prepinam medzi DE a US Netflixom podla potreby.
Super, tešil som sa na to. Vzhľadom že aj naša smrat telka má nativnu appku netflixu v sebe a aj tlačidlo na dialovom ovladači na netflix, tak ma to teší ešte viac, ide sa skúšať prvý mesiac. 
-
xH4wK
Je to posun k lepsiemu podla mna, prinasa to tolko potrebnu konkurenciu.. kazdopadne nepacia sa mi ceny, na kupyschopnost Slovenskeho obyvatelstva by mala byt cena nizsia.. hlavne aj vzhladom na aktualnu ponuku ktora je velmi biedna oproti US alebo UK netflixu.
Par mesiacov som si to platil a pozeral cez proxy.. ale casom som tak nejak zistil, ze tam mam problem najst vacsinu novsich serialov ktore som chcel pozerat a tak som s tym prestal.. teraz vyuzijem ten trial ale inak sa velmi nechystam za to platit.
Par mesiacov som si to platil a pozeral cez proxy.. ale casom som tak nejak zistil, ze tam mam problem najst vacsinu novsich serialov ktore som chcel pozerat a tak som s tym prestal.. teraz vyuzijem ten trial ale inak sa velmi nechystam za to platit.