A spravne chapem, ze na to treba mat vysokorychlostny neobmedzeny internet, alebo je to uplne inak?
Netflix
Re: Netflix
Ja dufam ze tam pribudnu neskor SVK/CZ titulky, lebo aj ked viem po anglicky dobre tak pozerat nejaky komplikovanejsi film/serial je na mna moc. Anglicke titulky pomozu, to je pravda, ale neni to to prave orechove
A spravne chapem, ze na to treba mat vysokorychlostny neobmedzeny internet, alebo je to uplne inak?
xH4wK.. veď nie je problém si mesiac-dva zaplatiť, pozrieš všetko pre Teba zaujímavé a keď nemáš už nič, zrušíš predplatné.. a potom o polroka, keď príde niečo nové, opäť zaplatíš na mesiac.. nemusíš to nonstop furt platiť.

Inak, som zvedavý, kedy Samsung pridá Netflix appku do ich appstoru.. má tu niekto Smart TV Samsung aj s Netflix appkou?
//čítam na Internete, treba prepnúť na inú krajinu ako napr. Švédsko a ponúkne nainštalovať aj Netflix.. cez víkend vyskúšam.
Inak, som zvedavý, kedy Samsung pridá Netflix appku do ich appstoru.. má tu niekto Smart TV Samsung aj s Netflix appkou?
//čítam na Internete, treba prepnúť na inú krajinu ako napr. Švédsko a ponúkne nainštalovať aj Netflix.. cez víkend vyskúšam.
neberiem netflix ako nahradu telky ani ako nahradu torrentov. ina americka lokalizacia neobsahuje uplne vsetko co by som chcel pozerat. (netflix tiez ponuku toci, nie vsetky filmy su vzdy dostupne na streamovanie)
uz dlhsie som to chcel zaplatit, aj som skusal cez vpn, ale to proste neni ono. pokial nechcem aby mi vsetko chodilo cez tu vpnku, tak proste na telke mi to nepojde (som skusal aj spojazdnit selective vpn na dd-wrt, ale nakoniec som to vzdal).
neviem sa dockat ked to vecer vyskusam doma na telke, ponuka nie je dokonala ale nasiel som tam vela serialov, ktore bude pozeram, chcem pozerat alebo som ich niekedy videl a urcite pozriem znova.
menovite archer, breaking bad, better call saul, narcos, orange is new black, suits, pablo escobar, hannibal, trailer park boys, bates motel alebo very murray chrismas...
no a to som vobec este nepozeral co za filmy tam su. uz len pre tieto serialy to budem platit na najblizsich par mesiacov (zas tolko casu uz nemam na pozeranie), potom uvidim.
ta najvacsia vyhoda je ze to pustim v telke, oproti konkurencii (voyo, hbo go a podobne) a samozrejme pohodlnost oproti torrentom (skusal som aj couchpotato aj sonarr ale nefungovalo mi to uplne dobre).
uz dlhsie som to chcel zaplatit, aj som skusal cez vpn, ale to proste neni ono. pokial nechcem aby mi vsetko chodilo cez tu vpnku, tak proste na telke mi to nepojde (som skusal aj spojazdnit selective vpn na dd-wrt, ale nakoniec som to vzdal).
neviem sa dockat ked to vecer vyskusam doma na telke, ponuka nie je dokonala ale nasiel som tam vela serialov, ktore bude pozeram, chcem pozerat alebo som ich niekedy videl a urcite pozriem znova.
menovite archer, breaking bad, better call saul, narcos, orange is new black, suits, pablo escobar, hannibal, trailer park boys, bates motel alebo very murray chrismas...
no a to som vobec este nepozeral co za filmy tam su. uz len pre tieto serialy to budem platit na najblizsich par mesiacov (zas tolko casu uz nemam na pozeranie), potom uvidim.
ta najvacsia vyhoda je ze to pustim v telke, oproti konkurencii (voyo, hbo go a podobne) a samozrejme pohodlnost oproti torrentom (skusal som aj couchpotato aj sonarr ale nefungovalo mi to uplne dobre).
-
yoggy
Dá sa nejak nastaviť, aby sa mi nezobrazovali filmy a seriály, ktoré som videl? Predstavujem si to tak, že by som ťukol na film "označil", ho ako "Watched" a už by sa mi nezobrazoval...
Urcite to vitam a po prvom testovacom mesiaci si to asi predplatim. Kablovku nemam, TV nepozeram vobec z dovodu reklam, ktore su snad kazdych 15 minut. Toto je konecne skvela konkurencia pre tie nase slovenske odpady, ktore aj tak iba produkuju serialy pre ludi s IQ pod 80, pripadne pustia film do ktoreho daju 3-4 12 minutove bloky reklam ... dakujem, neprosim.
Slovenske titulky nepotrebujem, v pripade potreby zapnem anglicke. Este som zvedavy na obsah a ci si tam dokazem nieco pre seba najst.
Cena sa mi zda byt primerana a dost v pohode. Myslim, ze balicek STANDARD stoji 10 eur a da sa sucasne pozerat na 2 zariadeniach. Cize aj si to s priatelkou spolu predplatime, kazdy 5 eur, tak kazdy moze pozerat to svoje nezavisle od toho druheho na rovnakom ucte? Opravte ma ak sa mylim.
Slovenske titulky nepotrebujem, v pripade potreby zapnem anglicke. Este som zvedavy na obsah a ci si tam dokazem nieco pre seba najst.
Cena sa mi zda byt primerana a dost v pohode. Myslim, ze balicek STANDARD stoji 10 eur a da sa sucasne pozerat na 2 zariadeniach. Cize aj si to s priatelkou spolu predplatime, kazdy 5 eur, tak kazdy moze pozerat to svoje nezavisle od toho druheho na rovnakom ucte? Opravte ma ak sa mylim.
brm: ja mam Samsung TV a v appstore som dnes Netflix nasiel a nainstaloval a funguje bez problemov.
Jedine s cim mam problem je obrazova kvalita v PC cez prehliadavac. Nezobrazuje mi to ani v 720p ani v 1080p. Bohuzial len 740x480. Obrazovu kvalitu som v Playback settings nastavil na High no bez zmeny. Skusal som chrome, edge, ie. Vsade to je rovnake.
Neviete co s tym ?
Jedine s cim mam problem je obrazova kvalita v PC cez prehliadavac. Nezobrazuje mi to ani v 720p ani v 1080p. Bohuzial len 740x480. Obrazovu kvalitu som v Playback settings nastavil na High no bez zmeny. Skusal som chrome, edge, ie. Vsade to je rovnake.
Neviete co s tym ?
Myslim, ze mas pravdu. 2 Nezavysle veci mozte pozerat.
Netflix musi na tomto zarobit poriadne, cize dufam, ze pribudnu dalsie originalne serie, a nie len tiez marvelovske. Potrebuju ich tam viac, lebo to je tam to najvacsie lakadlo. Ostatne serialy sa tam objavuju trochu neskoro.
Netflix musi na tomto zarobit poriadne, cize dufam, ze pribudnu dalsie originalne serie, a nie len tiez marvelovske. Potrebuju ich tam viac, lebo to je tam to najvacsie lakadlo. Ostatne serialy sa tam objavuju trochu neskoro.
stanulik.. dobre vedieť, ja sa k svojmu TV dostanem opäť až cez víkend, čiže až vtedy to vyskúšam. Tá nižšia kvalita.. nezvolil si si len ten najnižší program? Ten je iba SD, stredný za 11,99€ už je aj HD..
https://www.netflix.com/ChangePlan
https://www.netflix.com/ChangePlan
stanulik: zalezi aj na zdroji, pripada mi to tak, ze nie vsetky filmy/serialy su v HD. Ale musim to este otestovat s novsimi titulmi, zatial som skusal iba starsie filmy, nakoniec som ostal pri Making a Murderer a neviem sa od toho odtrhnut 
//tiez potvrdzujem, ze zo zaciatku je kvalita nizka a po par minutach je to uz ok
//tiez potvrdzujem, ze zo zaciatku je kvalita nizka a po par minutach je to uz ok
Gothar: ja som to skusal na LOTR, to islo v telke full hd, ale v prehliadaci ani za pana 
GothaR: Ja tiez paradne a fascinujuce to je.
stanulik: Pozeral si tak cely film/serial? Lebo mne to vzdy zacne streamovat v otrasnej kvalite a az po case sa to prepne do full hd. A to aj napriek tomu, ze som dal v nastaveniach fullhd kvalitu.
stanulik: Pozeral si tak cely film/serial? Lebo mne to vzdy zacne streamovat v otrasnej kvalite a az po case sa to prepne do full hd. A to aj napriek tomu, ze som dal v nastaveniach fullhd kvalitu.
Moze to byt ako na YouTube - ovplyvnene internetom a hlavne tym ako nacachuje video. Na zaciatku ide nejakych 540p na YouTube a az po chvili prepne na FullHD.
rovnako aj mne, začiartok otrasný, no po chvíli už v HD kvalite
Ozaj, ak niekto chcete pozerat serialy/filmy, ktore su dostupne iba v USA, nainstalujte si Smartflix.
Je to zadarmo pokial to je v Beta verzii.
Je to zadarmo pokial to je v Beta verzii.
12e mesacne za uhd sa mi zda dost, su tam aj tv stanice? ked vyskusam ten mesiac free da sa to potom zrusit aby mi nestiahlo bubaky?
chalani skusal som ten LOTR nechat bezat 15 min,ale bez upravy obrazu.
ak dam shift+ctlr+alt+D tak mam info o streame
Playing bitrate (a/v): 96 / 1750 ( res: 720x480, par: 32x27 )
Buffering bitrate (a/v): 96 / 1750
Buffer size in Bytes (a/v): 2895810 / 47907423
Buffer size in Bytes: 53789425
Buffer size in Seconds (a/v): 237.434 / 222.448
Will Rebuffer: false
Current CDN: c008.fra001.ix.nflxvideo.net, Id: 22694
vy tam mate co pred HD a uz ked vam to do HD prepne ? Program mam ten stredny s HD za 9,99. Aj net mam dobry, optika 60 mbitov.
Cize nechapem
ak dam shift+ctlr+alt+D tak mam info o streame
Playing bitrate (a/v): 96 / 1750 ( res: 720x480, par: 32x27 )
Buffering bitrate (a/v): 96 / 1750
Buffer size in Bytes (a/v): 2895810 / 47907423
Buffer size in Bytes: 53789425
Buffer size in Seconds (a/v): 237.434 / 222.448
Will Rebuffer: false
Current CDN: c008.fra001.ix.nflxvideo.net, Id: 22694
vy tam mate co pred HD a uz ked vam to do HD prepne ? Program mam ten stredny s HD za 9,99. Aj net mam dobry, optika 60 mbitov.
Cize nechapem
Ja mam normalne toto:
Player state: Normal
Buffering state: Normal, ETA:0.000
Rendering state: Paused
Playing bitrate (a/v): 64 / 3000 ( res: 1280x720, par: 1x1 )
Buffering bitrate (a/v): 64 / 3000
Buffer size in Bytes (a/v): 1852333 / 88002987
Buffer size in Bytes: 96199467
Buffer size in Seconds (a/v): 225.990 / 223.304
Throughput: 24484 KBPS
Bandwidth (normalized): 24484 KBPS
Max Sustainable Video Bitrate: 24420 KBPS
Zacina to na rozliseni 512x384, potom hned skoci na 640x480, potom nejake vyssie a po 30 sekundach som bol na 1280x720 co je u mna najvyssie, pretoze mam stredny program a teda HD rozlisenie. Ide mi to takto na dokumente Virunga, ktory je z produkcie Netflixu. Pri LOTR to ostalo na 720x480 aj po viac ako minute.
Player state: Normal
Buffering state: Normal, ETA:0.000
Rendering state: Paused
Playing bitrate (a/v): 64 / 3000 ( res: 1280x720, par: 1x1 )
Buffering bitrate (a/v): 64 / 3000
Buffer size in Bytes (a/v): 1852333 / 88002987
Buffer size in Bytes: 96199467
Buffer size in Seconds (a/v): 225.990 / 223.304
Throughput: 24484 KBPS
Bandwidth (normalized): 24484 KBPS
Max Sustainable Video Bitrate: 24420 KBPS
Zacina to na rozliseni 512x384, potom hned skoci na 640x480, potom nejake vyssie a po 30 sekundach som bol na 1280x720 co je u mna najvyssie, pretoze mam stredny program a teda HD rozlisenie. Ide mi to takto na dokumente Virunga, ktory je z produkcie Netflixu. Pri LOTR to ostalo na 720x480 aj po viac ako minute.
Gothar vdaka, skusim teda daco ine. 720p pri HD je max ? ako viem, ze pri chrome ano, ale napr. v edge, safari by to malo vytiahnut na 1080p.
Aky serial alebo film si skusal ?
//ok, cize skusil som serial marco polo, v chrome hned 1280x720 v EDGE najprv 1280x720 a tak skocilo na fullHD. Cize vsetko je OK.
Vdaka
Aky serial alebo film si skusal ?
//ok, cize skusil som serial marco polo, v chrome hned 1280x720 v EDGE najprv 1280x720 a tak skocilo na fullHD. Cize vsetko je OK.
Vdaka
Ooo vdaka za tip na Edge. Netusil som, ze to ma vplyv. V Edge mi to uz aj spravne ukazuje Bandwidth (40 Mbps oproti 25 Mbps v Chrome) a video preslo do full HD.
nz.
Este to tu dam aj pre ostatnych, co sa tyka rozlisenia jednotlivych prehliadacov.
Google Chrome - 720p
Internet Explorer - 1080p
Microsoft Edge -1080p
Mozilla Firefox - 720p
Opera - 720p
Safari - 1080p
Este to tu dam aj pre ostatnych, co sa tyka rozlisenia jednotlivych prehliadacov.
Google Chrome - 720p
Internet Explorer - 1080p
Microsoft Edge -1080p
Mozilla Firefox - 720p
Opera - 720p
Safari - 1080p