Netflix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Netflix

Príspevok od používateľa hojko »

Za 12 eur ma clovek DigiTV s rozsirenou programovou ponukou a myslim si, ze je tam dost sportovych stanic, dokumentarnych stanic a aj takych, ktore vysielaju kopu filmov a serialov. Samozrejme, ak chce niekto pozerat nove veci, tak na beznej telke/kablovke/satelite ma smolu. Ale suhlasim s tym co pise ODB, na Slovensku bude kopa ludi kalkulovat s tym, ze davat 12 eur za nieco, ked mam doma uz kablovku/satelit, tak to je moc.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

No prave ze este aj obycajna TV je drahsia ako netflix. Neviem preco by som za tu cenu mal uprednostnit klasicku TV so serialmi ako burlive kone neplacu. To hocijaky serial na netflixe je lepsi ako toto. Ked si k tomu priratame este aj to mnozstvo otravnych reklam tak mam pocit ze to by skor oni mali platit mne za to ze to pozeram. A slovensky dabing je vecsinou strasny. A obsahu nie je ani zdaleka tolko. Tam kde je k dispozicii archiv tak je to aspon trochu zachranene tym ze sa daju pretocit reklamy a pustit si program kedy chcem. Ale to je vecsinou podporovane len na niektorych programoch.

Ked chcem stahovat z torrentov tak zase musim stianut film cez PC, musim k nemu stiahnut titulky lebo nerozumiem vsetko na 100% bez titulkov, skopirovat to na USB a dat do TV... Tu proste len zapnem TV a vyberiem si co chcem z peknej ponuky. Je to proste ovela pohodlnejsie. Len clovek musi rozumiet aspon anglickym titulkom.

Btw, da sa nastavit DNS na US zadarmo a ziskat tak pristup k americkemu obsahu:

https://tvunblock.com/

Mne sa to dokonca dalo nastavit rovno na samsung telke, ale v pripade ze to telka nepodporuje tak sa to da nastavit aj na routri.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

nemozes porovnavat netflix s kablovkou alebo satelitom. predsa na netflixe pozeram co chcem a kedy chcem, pri kablovke pozeram co pusti stanica a v case v akom to pusti, vacsinou s reklamami v pomere 1:1.

o cene tiez nema zmysel sa bavit, pokial niekto nemoze vyhodit 10 eur mesacne za zabavu, tak nebude riesit netflix. nebude riesit ani kablovku ale si za 20 eur jednorazovo kupi dvb-t prijimac a ma vystara. o tom sa fakt nebavme.

k internetu to iste, pokial zije clovek niekde kde ma ledva stabilne dsl tak nebude riesit netflix, to je ale problem toho cloveka, nie netflixu. ja osobne som uz minimalne 5 rokov neriesil stabilitu a dostupnost internetoveho pripojenia, proste to ide. ma ani len nenapadlo sa zamyslat nad tym co budem robit ked nahodou vypadne internet a nepojde netflix, pretoze sa to deje tak zriedkavo ze to nema zmysel riesit.

a co budes robit ked bude prsat a satelit ti nechyti nic?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

ropman: Prosim ta, aspon sa neohanaj Burlivym vinom alebo Konmi, to skutocne nikto z nas nesleduje. Pochybujem, ze niekto v tejto teme sleduje Burlive vino. Nie vsetci to robia ako ty - stiahnut film, stiahnut titulky, hodit na usb, prehrat na telke... Su ludia, ktori si to rovno pozru na pocitaci a tie titulky automaticky vyhlada a stiahne prehravac, napriklad BS Player, pripadne na televizore, resp. prehravaci maju XBMC/Kodi a tam maju trebars Transmission klient, ktorym stiahnu torrent a XBMC/Kodi si dokaze automaticky stiahnut titulky zo zdroja, ktory je zvoleny, napriklad titulky.com alebo opensubtitles.com. Pises tu o tom kolko toho ponuka Netflix, ale to, ze ponuka asi 15 percent obsahu na Slovensku je asi taky vyber ako vyber z toho co bezi akurat na Slovenskych televiziach. Ked som tu uz pisal o TV, konkretne som spomenul za 12 ci 13 eur DigiTV s rozsirenym balikom, tak obsahuje tieto stanice a dovolim si povedat, ze sa tam da v pohode vybrat, ci je to film, serial, sport alebo dokument: Jednotka HD, Dvojka, Markíza HD, Doma, Dajto, JOJ HD, Plus, WAU, TA3, TV LUX, ČT1 HD, ČT2 HD, TV Nova, Prima, Prima Cool, Nickelodeon, Minimax/C8, Disney Channel, DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Sport 3, DIGI Sport 4, Sport 1, Nova Sport, Eurosport, Eurosport 2, AXN, Film+, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Animal Planet, Discovery, ID Extra, TLC, National Geographic, National Geographic Wild, Spektrum, Travel Channel, Fishing&Hunting, MTV Europe, Music Channel RO, Hit Music RO, VH 1, Senzi, Šlágr TV, U TV, Mooz Dance, TV Paprika, DIGI Infokanál, SuperOne, ČT24, Al Jazeera, CCTV 9 Documentary, CCTV News, Sky News International, BBC World Europe, Publika TV, RTV, TV Sonce, TV SudEst, TV 8, Credo TV, Fashion TV a Inedit TV. + Duck TV, Disney Junior, JimJam, Nick Jr., Megamax, GINX, AXN Black, AXN White, Film Europe, Comedy Central Extra, CBS Drama, CBS Reality, Discovery Science, Discovery World, History, Spektrum Home, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 Classic, Mezzo, Crime and Investigation, Golf Channel, Dorcel a Dusk TV. Navyse, ak ma niekto doma optiku, ci je to Magio, Chello, Antik a neviem co dalsie, tak ma okrem rychleho internetu mozno aj STB s nahravanim a archivom, takze dokaze preskocit reklamy, s rychlym internetom si stiahne prakticky hocico. Ci sa ti to paci alebo nie, bez sk/cz titulkov je Netflix pre velku mieru ludi na Slovensku zbytocnost.

aacid: Nahravanie + archiv. Okrem toho v kombinacii s internetom si stiahnes hocico.

Nezastavam sa kabloviek, satelitov, ani Netflixu. Len sa na to snazim pozerat objektivne z pohladu divaka, ktory ma rad spravy, sport a dokumenty. Rad si pozriem obcas aj film ci serial, ale Netflix nie je to co by ma uspokojilo, aj keby bol zadarmo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

rovnako ako kazdy nevie po anglicky tak aby mohol pozerat bez sk tituliek, tak velka miera ludi na slovensku nevie co je torrent, nie to este kodi alebo transmission a este si to aj rozbehat...

k tym staniciam, vacsinu toho co si sem pastol mame aj my, platime za to 5 eur a keby to malo stat 12 tak sa na to vykaslem... na nove a prime obcas ide fajn film, stale to je ale prepletane minutami a minutami reklam. a znova pripomeniem ze aj ked mas archiv a vies pretacat, tak nemozes pozerat vzdy to co chces kedy chces. no a tie reklamy aj ked si ich pretacas, stale je to otravne.

ja by som za rovnaku cenu urcite zobral netflix, proste si vyberiem co ma napadne, nie to co telka zrovna dava alebo davala za poslednych par tyzdnov, ved sa staci pozriet do televizneho programu a je to sama tupota. vobec nemam pocit ze by tam bola lepsia ponuka nez na netflixe (neratam sport, to mna nezaujima, chapem ze ak to niekoho zaujima tak da prednost asi kablovke).
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Hojko: Nanestastie tam toho moc neni okrem sportu. Discovery sa pomaly ale isto meni na Reality show stanicu, same hovadiny o zlate, hladani srotu a podobne sprostosti. Filmove stanice davaju ten isty film 10x za tyzden. Jedine ten Viasat alebo NGC/Spektrum za nieco stoja. Inac je to dobre len na sport a F1 je asi jedina vec co v TV pozeram, este mozno na vianoce nejaky storocny film.

Mladi ludia TV nekukaju, aspon ti co vedia ENG. Samozrejme, TV nikam nepojde a bude tu este dlho.

Najlepsia kombinacia je Popcorn Time a Netflix, ked uz niekto chce to mat aj legalne. Osobne som sa este nerozhodol ci si to zaplatim alebo nie. Je to len nejake 2,5 obedu, cize cena nic extra. Ale treba viacej originalnych serii, tak aby ked dopozeras jednu seriu mohol si hned pozerat novu.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

tak nahodou v amerike kablovkam uz pomaly odzvana (nechce sa mi teraz hladat clanok, ale kablovku si tam odhlasuju stovky tisic ludi pocitane v kvartaloch, dokopy su to v poslednych rokoch miliony). v druhom kvartaly pay-tv stratila cez pol miliona uzivatelov napr., lebo tam su zase ceny podstatne drahsie ako netflix za 10 dolacov.. myslim niekolkonasobne drahsie.. net tam ma kazdy a zaplatit 10dolacov za netflix je no brainer. a amerika je podstatne pokrokovejsia, takze jasne, ze sa tam tesi popularite aj medzi starsimi.

a ked si niekto nevie vyhladat titulky alebo pouzit automaticky sluzbu, ktora mu najde aj cz/sk titulky sama (tak ako to robi napriklad media player classic home cinema kde netreba nic nastavovat a inak riesit), tak si nebude urcite vediet ani zmenit VPN a co ja viem co, aby mohol pozerat americku ponuku a nie tu smiesnu osekanu slovensku, ktora je ale samozrejme za plnu cenu..
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

a hned druhy comment
Netflix can't work if their packets can't get to you, and the person who controls that last mile can hold their packets hostage (and has)
takze aby to napokon nereflektovali v cene subscription, ak sa stanu az moc popularni
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Prichod netflixu ma dost zaujal tak sa aj ja vyjadrim k teme.
Nemam s nim ziadne skusenosti, ale nieco som si uz o nom precital. Neviem ci mam len ja taky pocit, ale ked sa poobzeram okolo seba tak cim dalej tym viacej (hlavne mladych) ludi je ochotnych podporit tvorcu ci uz serialu/hry/filmu ak fakt stoji za to. Ak by Netflix vydaval kvalitne serialy a spolu s tym aj nove filmove tituly a keby to casom aj lokalizovali tak by casom ludia boli ochotni zaplatit. Ja napr. by som si to mozno dal uz len pre ten pocit ze si mozem kedykolvek pozriet cokolvek hned, na TV, v dobrej kvalite a este k tomu aj legalne. Nedal som si ho preto, ze nemam telku a na PC mi je to luto :D. Taktiez by mohli ponukat aj novsie tituly co sa tyka filmov. (Viem ze HBO to ponuka ale ti boli celkom drahi)
Na slovensku je velky problem s tym ze este pomerne malo ludi rozumie anglicky, je to celkom drahe ako (pre vacsinu ludi) doplnkova sluzba a hlavne - starsia generacia si nejaky House of Cards netaha ani na nete :).
Ked to porovnam s telkou tak najvacsi zadrhel vidim v sporte. Mam chut si pozriet live futbal, hokej, MS, atd atd ... ale to Netflix neponuka, na nete to nie je vacsinou v dobrej kvalite a nejak to obchadzat sa mi nechce. Neviem ci je nejaka alternativa k tomu.
A niektorym ludom by urcite vadila aj absencia televizneho spravodajstva :).
Pascalwb
Addict
Addict

Old Dirty Bastard napísal:a hned druhy comment takze aby to napokon nereflektovali v cene subscription, ak sa stanu az moc popularni
Vsak o tom bola cela ta debada o net neutralite, ze data musia byt prenasane rovnako. Ale Netflix to tusim ako prvy dosiahol, pokryt skoro cely svet s online sluzbou. Mne pride cele to manipulovanie s pravami medii tak 50 rokov pozadu.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Napriklad filmy. Isiel som do SCI-FI zanra a tam je toho tolko, ze sa neda scrollovat ani cez jednu stranu. To akoze myslia vazne s tymi par ks filmov? Vsak dohromady tam nic nie je. Vyber je hrozne malicky :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Z mojho pohladu bol Netflix vzdy viac "serialovy". Ak by si chcel pozriet vsetky kvalitne serialy co tam su, tak mas pred sebou aspon pol roka intenzivneho sledovania. Ja mam tiez radsej filmy a realisticky to vidim tak, ze za prve 2-3 mesiace popozeram vsetko co ma zaujima a potom pravdepodobne pozastavim clenstvo az kym nevyjde nejaky novy serial. Alebo zacnem pouzivat vpn :)
Ale verim, ze po roku to bude lepsie. Teraz Netflix vstupil na trh preplneny lokalnymi televiziami, ktore maju nakupene prava na mnoho filmov. Neskor je mozne, ze televizie uz nedostanu taketo exkluzivne prava pre nase uzemie.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Uz aj v Microsoft Store je instalacka aplikacie Netflix pre windows. Este pred 2 dnami tam nebola, kedze som to hladal.
Instalacia: https://www.microsoft.com/sk-sk/store/a ... zdncrfj3tj
Na windows 10 bezi v pohode :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Dnes sa nám v telke (samsung) zmenila aplikácia social TV na netflix, ale zatiaľ som to neskúšal
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Už aj mne ide na Samsungu Netflix. Ovládanie je krkolomné, preto na vyhľadávanie používam tablet a samotný film potom pustím v TV (funguje to rovnako ako s youtube).. Star Trek First Contact vo Full HD bol skvelý zážitok! :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

netflix používam už niečo vyše 2 rokov, kamarat z USA mi dal pristup k jeho uctu, takze mam obsah urceny pre usa trh /prepokladam ze ten najsirsi/
Pascalwb
Addict
Addict

Ale vsak USA ucet ti je na nic, ide o IP, ucet je univerzalny.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ved tiez som cital co pise, ze nejde o ucet, kedze sa kontroluje IP pri prihlasovani do Netflixu a teda toto overenie prebieha pri kazdom zapnuti Netflixu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som si to dal na ten mesiac, filmov je tam celkom dobry vyber.
samozrejme tam nie je vsetko a tiez serialy. este som nedopozeral Narcos tak si to pozriem do toho 7.2. kym to zrusim lebo pre mna ma vacsi vyznam Digi so sportovymi programami ako Netflix za skoro tu istu cenu
Napísať odpoveď