Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Hensym »

94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Je to v tom návode, čo postol Hensym. Stačí v danom adresári vytvoriť súbor .nomedia
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

do pi*e ....

mozete mi niekto vysvetlit ako je mozne, ze si sam natocim video, vlastnou kamerou, nasledne ho spracujem v ofiko legalnom softe co mam, nasledne do toho dam legalnu hudbu ktoru som stiahol priamo na free library, kde je to zdoraznene na kazdom kroku ze hudba je free, a nema ziadne obmedzenia, a ten sku*veny facebook mi napise ze video mi odstranil, lebo porusujem autorske prava na skladbu, a teraz to pride,... ktora sa ani omylom vo videu nenachadza ...... co je toto za bordel.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Skusal som hladat ako automaticky vymazat vsetky stare prispevky napr z rokov 2013,2014 a pod.. nic som vsak nenasiel, nie je na to nejaka appka alebo co?? Rucne to bude na velmi dlho
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kukiak: Prispevky co si aj ludom popisal ci len z tvojej nastenky???
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uplne by mi stacili z mojej nastenky, cize moje stare statusy, ked si kliknem na svoj profil, tak v pravo hore pod notifikaciami sa daju velmi lahko zmenit roky a scrollovat v tych starych veciach
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslel som, ze cez FB Purity to ide, ale nejde. Jedine doplnok pre Chrome ci Firefox s nazvom Facebook Activity Remover, ale trial verzia je limitovana a plna stoji 20 dolarov.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Je to za 2,99 co neni take zle kuknem na to dik.
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

qwerty-xyz napísal:do pi*e ....

mozete mi niekto vysvetlit ako je mozne, ze si sam natocim video, vlastnou kamerou, nasledne ho spracujem v ofiko legalnom softe co mam, nasledne do toho dam legalnu hudbu ktoru som stiahol priamo na free library, kde je to zdoraznene na kazdom kroku ze hudba je free, a nema ziadne obmedzenia, a ten sku*veny facebook mi napise ze video mi odstranil, lebo porusujem autorske prava na skladbu, a teraz to pride,... ktora sa ani omylom vo videu nenachadza ...... co je toto za bordel.
Je to problém moderných hudobných producentov. Uvediem aký problem mala Deskofobie (kanál na youtube):

Rozbiehali projekt, vytvorili grafiku pre úvodné intro dielov a samozrejme chceli doň hudbu. Hudbu si zakúpili s právami na zverejnenie. Problém bol v tom, že tie sample si môže zakúpiť hocikto, pridať to do svojeho repertoáru a vydať - následne ak sa daný sample objaví v "skladbe", algorytmus ho zaznamená a ak ho pri analyzovaní videa detekuje, tak ti ho označí za porušovanie autorských práv (pokiaľ autor zakázal šírenie). Znie to absurdne, ale žiaľ to momentálne takto funguje v týchto veľkých systémoch.

Boh žehnaj kapelám ako Iron Maiden, mám mnoho videí, ktoré obsahujú ich muziku. Prišlo mi pred mnohými rokmi upozornenie, že používam ich muziku bez povolenia, ale že je to v poriadku :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

algorytmus to je nejaka rytmusove alter ego?
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

Zdravičko, podla čoho sa riadi čas na FB? lebo teraz je 21:10, a pri sprave, čo som práve napísal, resp. prijal, ukazuje čas 11:10? dá sa to niekde nastaviť?
Hensym
VIP
VIP

Myslím, že sa riadi tvojim lokálnym časom. Máš nastavený správne čas v PC?/mobile? Resp. automaticky na internetový čas?
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ked dam aktualizovať s internetovým časom, tak mi nahodí 12:27
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mas nastavene zle casove pasmo.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bóóóóóóóóóóže... ja tupelo... a ja všetko hladam nastavenia... ale na tuto jednu vec som neklikol... diki... :D
Hensym
VIP
VIP

Ak som bol označený na nejakých fotkách, ale daná osoba si zrušila FB účet, viem sa k týmto fotkám nejako dostať?
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Iba ak si obnoví svoj účet.
trom8
Novice
Novice

Príspevok od používateľa trom8 »

Ahojte mucinky. :D
Neviem, či sa to tu už niekto pýtal, alebo či sa to niekde rozoberalo, fórum je moc veľké na prečisťovanie o pol piatej ráno a snáď Vás môj jeden príspevok ako spam nezabije. Mám nasledovnú otázku:
Ako sa dá spraviť na FB to, že si vytvorím "poznámku", kde napr. skryjem link na stiahnutie, ktorý sa zobrazí až za LIKE? Videl som to veľa krát, keď som sa k niečomu doklikal na FB a link sa mi odokryl až po like na tú FB stránku, teraz to však potrebujem ja a nejak si neviem rady. Ide o hudbu - dám na soundcloud link s hudbou, čo je free download a link bude na moju FB page, kde sa odokryje link na stiahnutie po lajknutí mojej stránky. Viem, že som spomenul veľa krát slovo link, ale tak snáď vás moje myšlienkové pochody nezaskočia. :D Ďakujem za pomoc :) :) :mrgreen:

//autoeditácia príspevku (29 Jan 2016, 4:32)
Hensym napísal:Ak som bol označený na nejakých fotkách, ale daná osoba si zrušila FB účet, viem sa k týmto fotkám nejako dostať?
V tomto prípade asi nie, aj keď nejaký čas po zrušení účtu účet ešte existuje (niektorí hovoria mesiac, niektorí zas inak..).. takže najlepšie by bolo osobu poprosiť na opätovné skočenie na účtu, obnovenie, pokiaľ si fotky nestiahneš
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Zacal som na jeden svoj mail dostavat pomerne vela notifikacii z facebooku. Hned ma to zaujalo, kedze ten mail nieje nikde pouzivany, na ziadnu registraciu, nieto na facebook. Zistil som, ze mi chodia notifikacie realnej osoby, cize ziaden fake spam. Samozrejme som to reportol na fb, chcem sa len opytat ci s tym ma niekto skusenost, ako sa to vlastne mohlo stat?
Hensym
VIP
VIP

Nemáš niekde účet mimo FB, a táto stránka tiež umožňuje prihlásenie cez FB? Napríklad Spotify, alebo ten Disquis systém na komentáre, či jak sa to volá. Že či ti to nejak na základe niečoho nesynchronizovalo dva maily.
Napísať odpoveď