Netflix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Netflix

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no kym by prelozili aspon tie novsie tituly vo vlastnej rezii trvalo by to mesiace. ten obsah by uz nebol atraktivny.

dalsia vec keby to davali prekladat - stalo by ich to dost vela penazi a pochybujem, ze slovensky trh je pre nich taky zaujimavy aby to vobec robili. spustili to globalne a zarobia na tom, nepotrebuju si umelo navysovat naklady kvoli par abonentom, ktorych by presvedcili prave titulky o predplateni sluzby

navyse tie titulky boli nahrate na free servery kde som nikde nevidel zakaz ich zdielat alebo dalej posuvat kedze su volne dostupne. podla mna by na konci alebo zaciatku serialu/filmu stacilo uviest zdroj a bolo by to ok - ale o tomto asi musi rozhodnut legal dep. netflixu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

begbeee.. máš starší Samsung bez smart funkcií? Bo smart Samsungy už dostali Netflix appku po pár dňoch od príchodu Netflixu na SK trh.

Ja ho inak asi tiež zruším.. nemal by som problém pozerať filmy s anglickými titulkami (aj keď ma strašne serú tie CC titulky pre hluchých), len si uvedomujem, že ja väčšinou filmy pozerám len ako podmaz k nejakej inej činnosti a teda titulky nestíham čítať.... resp. si aj rád zavriem oči a zdriemnem.

:)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja to budem platit dalej. je to hlavne o pohodlnosti. vcera som tiez proste chcel nieco kuknut na jednu hodinu vecer, tak som si vybral serial a pozeral som. ani mne ani manzelke anglictina nevadi, v najhorsom uplne stacia anglicke titulky (dokonca davam prednost anglickym, tie preklady su vacsinou dost divoke).

filmy tam stale pribudaju a pritom je to len tyzden od prichodu, sice su to stale stariny, ale pokial clovek ten film nevidel, tak je predsa jedno ci je novy alebo stary. ozaj predpokladam ze za par mesiacov bude ponuka radovo lepsia. skusal som aj smartflix, ten vyber je obrovsky, nove filmy, fakt super. ale nechcem si na to moc zvykat ked to najskor coskoro bloknu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

brm napísal:begbeee.. máš starší Samsung bez smart funkcií? Bo smart Samsungy už dostali Netflix appku po pár dňoch od príchodu Netflixu na SK trh. :)
Kupoval som pred vianocami, 48" 4K smart takže určite to nie je nič prastaré, ale appku na store nevidim. Ani aktualizacia odvtedy nebola, skusim pozriet dnes. Akoze ja to mozem spustit cez playko ale naco som kupoval Smart? vrrrrr
brm
Darca
Darca

No skús ešte raz pozrieť.. pretože aj mňa presne toto sralo, v stredu 6.1. som to nevedel nájsť, a následne cez víkend 9.1. už mi tam svietila aplikácia Netflix...

Predtým som na nete čítal návody, že treba prepnúť TV na inú krajinu, kde Netflix bol už predtým podporovaný (vraj napr. Švédsko) a Netflix sa hneď objaví medzi aplikáciami.... vyskúšaj aj to, ja som to už nemusel robiť. Mám UE40H6200.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

My mame 2013 LG a zatial Netflix len pre iny region.

Inac neda sa nejako nastavit ta kvalita. Celkom to kazi zazitok, ked pozerate nejaky serial a kazda dalsia cast zacne mozno aj v 240p a az postupne sa to prepracovava vyzsie.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

V nastaveniach acc sa da nastavit vysoky datovy tok
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

begbeeee - skus najst aplikaciu Social TV. ta sa zmenila na netflix...inak mas zapnuty automaticky update? mne sa tiez zmenila asi 9.1., mam H6470
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

Bad.boy Kde konkretne? Ja som tam nasiel len moznost v Playback Settings nastavit na HIGH a tiez mi vzdy robi tak ako pisal pascalwb. Aj ked zastavim a necham nacitat vzdy ked pustim zacne od nejakych 320x240. Az po nejakych 2 minutach sledovania serialu/filmu nabehne HD.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ja mam nastavenie na Auto a pusti to takmer okamzite vo vysokej kvalite a to mam len 5Mbit net, pustam to cez iphone alebo apple TV.. asi ide o caching ktory ti cez browser alebo vase appky v TV nerobia dopredu ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mne to na telke tiez zacne v nizkom rozlisku, ale do 20 sekund to mam v HD a mam VDSL 10mbit
brm
Darca
Darca

U mňa tiež v TV do pár sekúnd HD, tiež nejaké biedne 5mbit DSL od Swanu, TV cez WIFI
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

mirak2 napísal:adresu si sice mozes zmenit na akukolvek. ale iba v ramci krajiny. takisto ako nemozes napr. na rakusky paypal ucet pridat slovensku kartu (skusal som, nejdze)
Sorry za OT... Adresu sice zmenit na inu krajinu nejde, ale cesku kartu mi na slovensky PayPal (a teda aj so slovenskou Billing Address) pridalo bez problemov.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

heh, som zapol dnes netflix a kukam ze kolko novych veci, tak som sa tesil, zacal som sem pisat prispevok a nakoniec som zistil ze som pri nejakej prilezitosti nainstaloval Hola a mi to ukazuje americku ponuku... slovenska ponuka stale biedna, aspon nemusim riesit co skor pozerat :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nuz aj pozeranie cez VPN bude menej dostupne, pretoze paypal taketo platby prestal podporovat: http://technet.idnes.cz/paypal-blokuje- ... ternet_vse
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

PayPal si sam podkopava nohy. Ja VPN pouzivam na Netflix minimalne, skor na ine veci. Teraz mi casom zablokuju ExpressVPN? Somarina.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak presiel mesiac ako ste na tom? Obnovujete dalej ci nie? Ja osobne zatial na februar nie, lebo uz som tam nemal co pozerat.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som koncom januara nemal velmi cas, tak som este zobral februar a skusim dopozerat veci co som chcel vidiet. Ale zda sa mi, ze stale vidim par novych filmov, mozno sa zas koncom mesiaca vyskytne nieco o co budem mat zaujem. Dal som si vsak najnizsi program, pretoze som na to sam a natrafil som na minimum obsahu ktory by bol aspon v HD a nie to este vo full HD.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Vo februári sa dávam pauzu a obnovím to v marci až keď vydajú Daredevila.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Skusal niekto appku na LG televizoroch ? Normalne sa prihlasim spustim serial ale po paru sekundach napise "we have trouble playing this title" a ze si mam vybrat nieco ine ale nefunguje ziaden serial. Inak ta kvalita je u mna v pohode tiez zo zaciatku paru sekund ide v nizkej a potom hned naskoci do 720p.
Napísať odpoveď