Windows 10
Windows 10 start , nefuguje fix
zdravim raz za cas mi zblbne tlacitko start a spolu snim aj tlacitko vyhladavania co je vedla neho , ked restartnem notebook tak to ide dalej v pohode ale rad by som to niako fixol nasiel som tento navod (obrazok) ale nefunguje to , v cmd mi to vypisuje chybne hlasky a riesenie c.2 tiez nic nespravilo , skusal som aj restartovat proces explorer.exe ale to je take ze vo vacsine pripadov mi ostane len cierna obrazovka dole na liste sa objavi iba tlacitko start a to je cele , funguje to malokedy
Re: Windows 10
Dobry den mam problem s chybou certifikatou.Zrusil som aj v IE ohladom certifikatou asi vsetko ale stale mi vacsina stranok ide iba po potvrdeni a nedokazem nic stiahnut.
50 cent - zly datum na pocitaci alebo virus ci malware.
tak vcera som uspesne presiel z w8.1 na W10 ...bolo to celkom bezbolestne (lepsie ako z 8 na 8.1) az na par malych chybyciek krasy(na pwer buton sa neda nastavit loguot, a pri grafickom zadavani hesla sa neda vybrat iny pouzivatel,musim sa prepnut do type zadavania a + este zopar drobnosti ako je nemoznost lokalizacie systemu (predtym sa mi dal zmenit na SK teraz je nedostupny ide len ENG... )) je to fajn ale ma aj vela + 1. vypadlo metro (neni nutne prechadzat na inu plochu ) menu sa vratilo do start(nie ze by mi chybalo uz som si v 8 zvykol) funguju vsetky systemove klavesove skratky ... vsetky ucty ako aj nastavenia ostali dokonca aj vsetok softver funguje bez problemov... (akurat mi nanutili novy prehliadac foto a videa ... ) v podstate mam pocot ze cely update je len novy skin na W8.1 co sa celkom tesim . este moje PC lenovo IdeaCentre A720 Desktop ... takze nezvycajne celkom milo prekvaopeny na microsoft... 
Strapaty: Log Out nehladaj v power menu, ale tiez v Starte, po kliknuti na tvoje meno, respektive fotku pouzivatela.
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Posledných pár dní som si všimol, že ak nastavím automatický čas, tak mám o hodinu menej, časové pásmo je OK...
tak ano nasiel som to ale v 8 sa dalo nadefinovat ake moznosti mohli byt pod power ...Hensym napísal:Strapaty: Log Out nehladaj v power menu, ale tiez v Starte, po kliknuti na tvoje meno, respektive fotku pouzivatela.
CO hovorite na tento clanok? http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7392-mic ... ete-branit
„Spoločnosť Microsoft môže automaticky kontrolovať verziu softvéru a sťahovať preň aktualizácie, ale aj kontrolovať zmeny v konfigurácii vrátane tých, ktoré bránia v plnohodnotnom využívaní služieb, umožňujú hranie pirátskych verzií hier alebo pomocou rôznych hardvérových periférnych zariadení obchádzajú potrebnosť legálnej licencie.“
„Spoločnosť Microsoft môže automaticky kontrolovať verziu softvéru a sťahovať preň aktualizácie, ale aj kontrolovať zmeny v konfigurácii vrátane tých, ktoré bránia v plnohodnotnom využívaní služieb, umožňujú hranie pirátskych verzií hier alebo pomocou rôznych hardvérových periférnych zariadení obchádzajú potrebnosť legálnej licencie.“
Nic, co sa s tym da robit. Ocakavam k tomu crack, patch, bloknutie serverov, aby sa clovek vyhol aktualizaciam a kontrolam. Otazny je tiez pristup EU a ci im nezakaze tie kontroly o ktorych sa tam pise.
Meken
mas to v podmienkach ...ak nie si paranoidny a nerobis nic nelegalne nemas sa coho obavat... ak ano treba na to iny OP sys...
mas to v podmienkach ...ak nie si paranoidny a nerobis nic nelegalne nemas sa coho obavat... ak ano treba na to iny OP sys...
-
harrison314
Hardcore addict
Je to len dalsi krok k prechodu na cloudy. proste nebude ti kazdy program osobytne pistat, ze sa chce aktualizovat, ale bude to centralne.
A brat ac24 ako zdroj a este k tomu hodnoverny, je fakt na smiech.
A brat ac24 ako zdroj a este k tomu hodnoverny, je fakt na smiech.
Meken napísal:CO hovorite na tento clanok? http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7392-mic ... ete-branit
"...špehující Windows 10..."
Neprišiel si za ten čas na niečo čo by to vyriešilo?manager666 napísal:lukas9206, rovnaky problem mam i ja na svojom ultrabooku. Malokedy sa vypne. Druhy problem, ktory mam je, ze ak dam ultrabook restartovat, tak sa vypne a teda nerestartne.
Zatial som neprisiel na to, kde je problem a ako ho odstranit. Priznam sa, ze som sa tym nejak extra nezaoberal. Ultrabook pouzivam iba sem-tam. Ak by som si mal tipnut, tak tipnem, ze problem sposobuje ovladac od grafiky(mam dve: NVIDIA+intel) alebo ovladac od cipsetu...
Nevypína sa Ti PC ?
-
kukiak
Addict
robi to nejaky ovladac od intelu.. google - intel management engine interface treba nahrat starsiu verziu a nastavit aby sa nestiahla automaticky z win update nova.
Skús si to nastaviť v možnostiach napájania.Zruš si dole položku Prepnúť do režimu dlhodobého spánku, tak isto po stlačení tlačidla napájania si nastav vypnutie..Je to v tej ponuke.
Možnosti napájania - Vybrať akcie pre tlačidla napájania - Zmeniť momentálne nedostupne nastavenia - Zrušit prepnút do režimu dlhodobého spánku
Možnosti napájania - Vybrať akcie pre tlačidla napájania - Zmeniť momentálne nedostupne nastavenia - Zrušit prepnút do režimu dlhodobého spánku
-
kukiak
Addict
a vypnut to rychle spustenie.
lukas9206
ja som mal naposledy problem s wakeon lan ... bios nejak blbo vyhodnotil siet a pri vypinani sa sice vypol ale hned sa zapol ... po zakazani WOL to prestalo
ja som mal naposledy problem s wakeon lan ... bios nejak blbo vyhodnotil siet a pri vypinani sa sice vypol ale hned sa zapol ... po zakazani WOL to prestalo
To robilo aj mne, ale iba vtedy ked bol zapnuty aj druhy PC, ktory je tiez v domacej skupine.