Windows 10

Informácie o software, ankety...
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Windows 10 start , nefuguje fix

Príspevok od používateľa skvido »

zdravim raz za cas mi zblbne tlacitko start a spolu snim aj tlacitko vyhladavania co je vedla neho , ked restartnem notebook tak to ide dalej v pohode ale rad by som to niako fixol nasiel som tento navod (obrazok) ale nefunguje to , v cmd mi to vypisuje chybne hlasky a riesenie c.2 tiez nic nespravilo , skusal som aj restartovat proces explorer.exe ale to je take ze vo vacsine pripadov mi ostane len cierna obrazovka dole na liste sa objavi iba tlacitko start a to je cele , funguje to malokedy
Prílohy
Snímka.PNG
50cent
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows 10

Príspevok od používateľa 50cent »

Dobry den mam problem s chybou certifikatou.Zrusil som aj v IE ohladom certifikatou asi vsetko ale stale mi vacsina stranok ide iba po potvrdeni a nedokazem nic stiahnut.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

50 cent - zly datum na pocitaci alebo virus ci malware.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

tak vcera som uspesne presiel z w8.1 na W10 ...bolo to celkom bezbolestne (lepsie ako z 8 na 8.1) az na par malych chybyciek krasy(na pwer buton sa neda nastavit loguot, a pri grafickom zadavani hesla sa neda vybrat iny pouzivatel,musim sa prepnut do type zadavania a + este zopar drobnosti ako je nemoznost lokalizacie systemu (predtym sa mi dal zmenit na SK teraz je nedostupny ide len ENG... )) je to fajn ale ma aj vela + 1. vypadlo metro (neni nutne prechadzat na inu plochu ) menu sa vratilo do start(nie ze by mi chybalo uz som si v 8 zvykol) funguju vsetky systemove klavesove skratky ... vsetky ucty ako aj nastavenia ostali dokonca aj vsetok softver funguje bez problemov... (akurat mi nanutili novy prehliadac foto a videa ... ) v podstate mam pocot ze cely update je len novy skin na W8.1 co sa celkom tesim . este moje PC lenovo IdeaCentre A720 Desktop ... takze nezvycajne celkom milo prekvaopeny na microsoft... ;)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Strapaty: Log Out nehladaj v power menu, ale tiez v Starte, po kliknuti na tvoje meno, respektive fotku pouzivatela.
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Posledných pár dní som si všimol, že ak nastavím automatický čas, tak mám o hodinu menej, časové pásmo je OK...
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Hensym napísal:Strapaty: Log Out nehladaj v power menu, ale tiez v Starte, po kliknuti na tvoje meno, respektive fotku pouzivatela.
tak ano nasiel som to ale v 8 sa dalo nadefinovat ake moznosti mohli byt pod power ...
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

CO hovorite na tento clanok? http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7392-mic ... ete-branit

„Spoločnosť Microsoft môže automaticky kontrolovať verziu softvéru a sťahovať preň aktualizácie, ale aj kontrolovať zmeny v konfigurácii vrátane tých, ktoré bránia v plnohodnotnom využívaní služieb, umožňujú hranie pirátskych verzií hier alebo pomocou rôznych hardvérových periférnych zariadení obchádzajú potrebnosť legálnej licencie.“
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nic, co sa s tym da robit. Ocakavam k tomu crack, patch, bloknutie serverov, aby sa clovek vyhol aktualizaciam a kontrolam. Otazny je tiez pristup EU a ci im nezakaze tie kontroly o ktorych sa tam pise.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Meken

mas to v podmienkach ...ak nie si paranoidny a nerobis nic nelegalne nemas sa coho obavat... ak ano treba na to iny OP sys...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Je to len dalsi krok k prechodu na cloudy. proste nebude ti kazdy program osobytne pistat, ze sa chce aktualizovat, ale bude to centralne.

A brat ac24 ako zdroj a este k tomu hodnoverny, je fakt na smiech.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Meken napísal:CO hovorite na tento clanok? http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7392-mic ... ete-branit

„Spoločnosť Microsoft môže automaticky kontrolovať verziu softvéru a sťahovať preň aktualizácie, ale aj kontrolovať zmeny v konfigurácii vrátane tých, ktoré bránia v plnohodnotnom využívaní služieb, umožňujú hranie pirátskych verzií hier alebo pomocou rôznych hardvérových periférnych zariadení obchádzajú potrebnosť legálnej licencie.“

"...špehující Windows 10..."

:nono: :roll: :smt044
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

manager666 napísal:lukas9206, rovnaky problem mam i ja na svojom ultrabooku. Malokedy sa vypne. Druhy problem, ktory mam je, ze ak dam ultrabook restartovat, tak sa vypne a teda nerestartne.
Zatial som neprisiel na to, kde je problem a ako ho odstranit. Priznam sa, ze som sa tym nejak extra nezaoberal. Ultrabook pouzivam iba sem-tam. Ak by som si mal tipnut, tak tipnem, ze problem sposobuje ovladac od grafiky(mam dve: NVIDIA+intel) alebo ovladac od cipsetu...
Neprišiel si za ten čas na niečo čo by to vyriešilo?
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Nevypína sa Ti PC ?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

robi to nejaky ovladac od intelu.. google - intel management engine interface treba nahrat starsiu verziu a nastavit aby sa nestiahla automaticky z win update nova.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

4040 napísal:Nevypína sa Ti PC ?
Áno, nevypína sa.

Diky kukiak, skúsim :)
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Skús si to nastaviť v možnostiach napájania.Zruš si dole položku Prepnúť do režimu dlhodobého spánku, tak isto po stlačení tlačidla napájania si nastav vypnutie..Je to v tej ponuke.
Možnosti napájania - Vybrať akcie pre tlačidla napájania - Zmeniť momentálne nedostupne nastavenia - Zrušit prepnút do režimu dlhodobého spánku
Prílohy
Napájanie Win10.jpg
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

a vypnut to rychle spustenie.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

lukas9206

ja som mal naposledy problem s wakeon lan ... bios nejak blbo vyhodnotil siet a pri vypinani sa sice vypol ale hned sa zapol ... po zakazani WOL to prestalo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To robilo aj mne, ale iba vtedy ked bol zapnuty aj druhy PC, ktory je tiez v domacej skupine.
Napísať odpoveď