NBA
Re: NBA
Neverím, že by Warriors doma s Cavs prehrali. Cleveland má vonku bilanciu 4-6, takže to by museli mať Curry a spol. veľmi zlý deň, aby im pustili tento zápas 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kazdopadne to bude prva poriadna skuska. dnes Pacers nestacilo ani 120 bodov doma
Hmm, no myslím si, že dnešný zápas s Pacers bol pre Warriors ťažší ako ten domáci proti Cavaliers.
Teraz majú už Warriors prekonanie toho rekordu celkom reálne na dosah. Keby mali Cavs už aspoň k dispozícii zdravého Irvinga, tak by to bolo iné. Síce by sa mal vrátiť práve na ten vianočný zápas, ale po vyše pol ročnej pauze bez súťažného zápasu neverím, že by mal nejaký extra super zápas. Zato Curry aj Thompson majú obaja formu ako hrom!
Teraz majú už Warriors prekonanie toho rekordu celkom reálne na dosah. Keby mali Cavs už aspoň k dispozícii zdravého Irvinga, tak by to bolo iné. Síce by sa mal vrátiť práve na ten vianočný zápas, ale po vyše pol ročnej pauze bez súťažného zápasu neverím, že by mal nejaký extra super zápas. Zato Curry aj Thompson majú obaja formu ako hrom!
-
guess.whoo
Redeemer
to ano, ak ten zapas vyjde na vikend tak si asi nastavim aj budik aby som si ho kukol live
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2015, 7:25)
vlastne je to vianocny zapas tak to si isto pozriem v noci kedze nemusim rano vstavat
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2015, 7:25)
vlastne je to vianocny zapas tak to si isto pozriem v noci kedze nemusim rano vstavat
Včerajší zápas Celtics-Bulls bol paráda!
Konečne tesný zápas, ktorý Celtics vyhrali. A my main man Jimmy G Buckets (G stands for gets) si dal career-high v bodoch
Jednoznačne najlepší hráč Bulls, Rose nemal príliš dobrý zápas, ale sledovať Butlera pár metrov pred sebou bolo niečo neskutočné...
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2015, 4:53)
Ešte hodím nejaké foto...
Konečne tesný zápas, ktorý Celtics vyhrali. A my main man Jimmy G Buckets (G stands for gets) si dal career-high v bodoch
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2015, 4:53)
Ešte hodím nejaké foto...
-
guess.whoo
Redeemer
tak uz aj zapas predtym mali na male, chcel som podat na Bucks, ale zabudol som na to.
podla mna neprekonaju ani seriu Bulls
podla mna neprekonaju ani seriu Bulls
To, že Milwaukee preruší víťaznú sériu Warriors, bolo nepochybne prekvapivé, ale že by to Warriors vypustili, si nemyslím. Prečo by to vôbec robili, keď mali dosť dobrú šancu na prekonanie rekordu v počte víťazných zápasov za sebou. Bucks hrali v tom zápase brutálne dobre, dovolili Warriors len 6 trojok, pričom ich priemer je cez 13 úspešných trojok na zápas. Takže by som nezhadzoval výkon Jeleňov 
Dôležitejšie je, že včera som po zápase dostal high-five od LeBrona!
Pripájam zopár foto...
Dôležitejšie je, že včera som po zápase dostal high-five od LeBrona!
-
guess.whoo
Redeemer
oooh maaaan...pre koho robis? nemate volnu nejaku poziciu? 
Here you go - http://www.kentico.com/company/careers 
Nezabudni spomenúť moje meno, keď sa budeš hlásiť, nech sa môžeme podeliť o bonus, keď ťa zoberú
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2015, 11:41)
Neviem, či to tu už bolo, ale tieto videá môžem pozerať stále dookola
Nie nadarmo sú Spurs môj najobľúbenejší tím
No flashy highlights, just a beautiful team basketball
Nezabudni spomenúť moje meno, keď sa budeš hlásiť, nech sa môžeme podeliť o bonus, keď ťa zoberú
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2015, 11:41)
Neviem, či to tu už bolo, ale tieto videá môžem pozerať stále dookola
Nie nadarmo sú Spurs môj najobľúbenejší tím
-
jason007x
Light Professional
Myslím, že GS sa tie niektoré zápasy fakt šetrili. Proti silným hrajú vždy na 100%. To čo teraz predviedli 2 zápasy po sebe v Clevelande a Chicagu bolo niečo neskutočné, ako ich zničili. Vážne rozmýšľam podať si na celkové víťazstvo, že získajú titul za 2000€, kurz 2.75, čiže 5500€ by bola výhra a 3500€ čistý zisk.
Čo myslíš Pilifo ?? Mali by obhájiť titul, nie? Bez väčších problémov. Jediným rizikom by boli zranenia.
Čo myslíš Pilifo ?? Mali by obhájiť titul, nie? Bez väčších problémov. Jediným rizikom by boli zranenia.
No podľa mňa by GSW nemali problém vo finále poraziť tímy ako Cleveland alebo Chicago, ale skôr vo finále konferencie so San Antoniom. Tento tím, kedy už majú konečne zdravých všetkých kľúčových hráčov, v tejto sezóne taktiež šľape ako hodinky. Majú len o 2 prehry viac ako GSW a momentálne 12-zápasovú šnúru výhier!!!
Navyše s príchodom LaMarcusa Aldridgea a Davida Westa majú najnadupanejší front court v lige. Proste si myslím, že frontcourt dvojice ako Duncan-Aldridge a ako backup Marjanovic/Diaw-West budú v playoff nezastaviteľné. GSW majú oproti týmto obrom o dosť slabší frontcourt a Bogut s Greenom týchto hráčov neubránia, hlavne nie v playoff, v ktorom majú Aldridge a hlavne Duncan s Diawom skúseností na rozdávanie. No a Kawhi Leonarda netreba ani spomínať - bývalý Finals MVP a tohtoročný All-Star starter hovorí za všetko, zatiaľ má fenomenálnu sezónu a najlepšiu v kariére zároveň. A ak ešte rozoberiem aj point/shooting guard matchup, tak Parker s Ginobilim a Greenom sú dosť solídni hráči s potenciálom spôsobiť Currymu s Thompsonom poriadne problémy minimálne v útoku...
Som veľmi zvedavý na vzájomný zápas GSW-SAS, ktorý sa odohrá v noci z nedele na pondelok. Nebol by som vôbec prekvapený, keby Spurs uštedrili Warriors prvú domácu prehru za tých posledných 37 zápasov či ako dlhú šnúru to stále držia
Z vyššie spomínaných dôvodov by som asi neriskoval toľko prachov na celkové víťazstvo GSW
Aj napriek tomu, že majú zatiaľ lepšiu fazónu ako minulý rok, Spurs sú na tom podobne dobre s kompletne zdravým mužstvom.
Navyše s príchodom LaMarcusa Aldridgea a Davida Westa majú najnadupanejší front court v lige. Proste si myslím, že frontcourt dvojice ako Duncan-Aldridge a ako backup Marjanovic/Diaw-West budú v playoff nezastaviteľné. GSW majú oproti týmto obrom o dosť slabší frontcourt a Bogut s Greenom týchto hráčov neubránia, hlavne nie v playoff, v ktorom majú Aldridge a hlavne Duncan s Diawom skúseností na rozdávanie. No a Kawhi Leonarda netreba ani spomínať - bývalý Finals MVP a tohtoročný All-Star starter hovorí za všetko, zatiaľ má fenomenálnu sezónu a najlepšiu v kariére zároveň. A ak ešte rozoberiem aj point/shooting guard matchup, tak Parker s Ginobilim a Greenom sú dosť solídni hráči s potenciálom spôsobiť Currymu s Thompsonom poriadne problémy minimálne v útoku...
Som veľmi zvedavý na vzájomný zápas GSW-SAS, ktorý sa odohrá v noci z nedele na pondelok. Nebol by som vôbec prekvapený, keby Spurs uštedrili Warriors prvú domácu prehru za tých posledných 37 zápasov či ako dlhú šnúru to stále držia
Z vyššie spomínaných dôvodov by som asi neriskoval toľko prachov na celkové víťazstvo GSW
-
jason007x
Light Professional
Ja sa skôr bojím viac Oklahomy, pokiaľ budú Durant s Westbrookom (inak pre mňa najlepšie duo v NBA od čias Jordana s Pippenom) úplne v poriadku + že GSW by sa zranil napr. práve Curry. To by ich asi Oklahoma potom zničila. Myslím, že ak sa GSW nikto z opôr nezraní, tak titul získajú v pohode. To je ale práve to riziko, že čo keď sa zraní.. a 2000€ v prdeli... toho sa bojím.
Ale tak počkám si ešte a uvidím. Ešte je času dosť. Škoda, že GSW - San Antonio sa hrá cez týždeň a neuvidím to. Ale ďalšia lahôdka GSW - Oklahoma sa hrá potom 7.2. zo soboty na nedeľu, tak na to sa teším.
P.S. Curry má za sebou ďalší fenomálny zápas proti Indiane a fantastické Triple-Double: 39 bodov (z toho 8 trojok -> 8/15), 12 asistencií, 10 doskokov.
Ale tak počkám si ešte a uvidím. Ešte je času dosť. Škoda, že GSW - San Antonio sa hrá cez týždeň a neuvidím to. Ale ďalšia lahôdka GSW - Oklahoma sa hrá potom 7.2. zo soboty na nedeľu, tak na to sa teším.
P.S. Curry má za sebou ďalší fenomálny zápas proti Indiane a fantastické Triple-Double: 39 bodov (z toho 8 trojok -> 8/15), 12 asistencií, 10 doskokov.
Tak Curry bude jednoznačne MVP základnej časti, o tom žádná.
Ale práveže ja by som sa nebál OKC. Po Skilesovi nenabrali bohvieakého kouča, stále hrajú rovnako a okrem Westbrooka, Duranta a možno Ibaky tam nemajú solídnych hráčov vhodných do playoff. S 3 hráčmi titul proste neuhrajú, ani keby mali Durant s Westbrookom priemer 30 bodov na zápas.
Thunder beriem podobne ako Clippers. S momentálnou zostavou nemajú na to, aby titul vyhrali. Pre Thunder je strop finále Konferencie a pre Clippers možno len 2. kolo playoff...
Ale práveže ja by som sa nebál OKC. Po Skilesovi nenabrali bohvieakého kouča, stále hrajú rovnako a okrem Westbrooka, Duranta a možno Ibaky tam nemajú solídnych hráčov vhodných do playoff. S 3 hráčmi titul proste neuhrajú, ani keby mali Durant s Westbrookom priemer 30 bodov na zápas.
Thunder beriem podobne ako Clippers. S momentálnou zostavou nemajú na to, aby titul vyhrali. Pre Thunder je strop finále Konferencie a pre Clippers možno len 2. kolo playoff...
-
guess.whoo
Redeemer
pilifo - nesekol si sa nahodou s datumom toho zapasu spurs-gsw?
//autoeditácia príspevku (24 Jan 2016, 9:13)
//autoeditácia príspevku (24 Jan 2016, 9:13)
Máš pravdu. Ten zápas bude v noci z pondelka na utorok.
Tak Boogie to tam sype spod koša a Rondo si dáva jeden triple-double za druhým ako za svojich najlepších čias