Neviem, ako sa odvďačím za učitočné rady ale rád by som sa odvďačil čo najviac. Zabudol som prihodiť podrobnosti o pozícii
Sprava informacnych systemov, modelovanie vyroby, programovanie technologii
Sprava informacnych systemov, modelovanie vyroby, programovanie technologii
Pre ludí, ktorí budú mat v budúcnosti rovnaký problém ako ja velmi dobrá rada, z toho, čo som si pozeral včera vnoci tam nebolo nič.junior3 napísal:. Radšej sa špeciálne nepripravuj, choď tam s vedomosťami a skúsenosťami, ktoré máš.
Ja som tam bohužial z programovania moc otázok nemal, takže to mi tiež moc nezlepšilo situáciu.junior3 napísal: Ja som na pohovore (.NET developer) písal asi 4-stranový test a aj selectíky na papier boli
naopak, ja si myslim ze je to uplne ko*ot otazka a nema absolutne nic s tym aky "technik" si, alebo mozes byttest napísal:Ked nepoznas co je DVD+R alebo co je DVD-R, nevies ku sietiam nic a podla mna nevyriesis ani kopu problemov s pc, tak takyto technik je firme na nic. Neovladas zakladne veci, problemy by si riesit zrejme nedokazal a bud by to boli vyhodene peniaze za teba alebo by trvalo vela casu kym .by si sa zaucil a naucil. Keby som zhanal technika, tak beriem niekoho co ovlada taketo zakladne banalne veci. Teba by som urcite nevzal, peace.
Najlepsie zalohovacie mediumwladas napísal:Pekne divna otazka s tymi diskami. Na kazety sa nepytali?