World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: World of Tanks

Príspevok od používateľa begbeee »

deszka3 napísal:Ja som zas naopak zacal s WoT a skoncil pri WT so slovami ako som mohol doteraz hrat taketo h*vno ako je WoT. Pri WoT som stracal nervy ovela skor, ci uz kvoli matchmakingom, alebo ked sa cely tim nasackoval na jedno miesto a spotli ich atd....
Tak osobne si myslím, že MM je na WoT >>> WT, vo WT je seriózne dokakaný, naposledy som hral asi v októbri a miestami už to bolo neúnosné.
Polo-X napísal:ono wot a wt aj ked je to o tankoch su pre mna odlisne hry prave v systeme spottingu, penetracie a celkoveho chovania sa tanku, wt je nieco ako realisticky simulator a wotko je arkadovka ako keby...
hlavny rozdiel vo wot a wt vidim vo veku hracov, wot mi pride ze hraju deti, ktore logicky nerozmyslaju aku mapu hraju, aky tank maju, akych spoluhracov a protihracov, rozbehnut sa a strielat bezhlavo bez nejakej ako takej strategie.. vo wt sa s tymto da pracovat lepsie, teda aspon ja som mal ten pocit...
Nie som si istý, ale vo WT arcade mode sa ti zjavujú všetci v dohľade, vo WoT musíš spotovať, to sa mi páči opäť viac.
Ak hovoríš o simulátore tak to je iná liga, ale tak tam ak nemáš dohodnutý match tak čakáš hodinu. A jako vážne, to je už dosť hardcore pre fanatikov, čo sú úplne zažratý, nie oddychovka.

Čo sa týka stratégie, tak mapy WoT sú oveľa vymakanejšie, vo WT sú až moc rozsiahle s kopou hluchých miest.
Strategickejšie zápasy prichádzajú predovšetkým v tiere VI+, ale vo WT som sa stretol s este menej strategiou ako vo WoT.

Vo WoT ked už nic ine tak aspon ti spravia suiscauting, TD sa schovajú vzadu a MT/HT sa medzitym niekde ostrelujú v rade ako vojačikovia v napoleonskych vojnach... Samozrejme také veci, že na choke point scout nalaka niekoho vykuknut aby ho zo zadu TD zničili nehrozi, je to len pretlacanie, kto tam nasadi viac tankov s vacsimi delami, ale aspon nieco... Vo WT to bol každý za seba, dokonca naschvály...komunita imo ovela horsia.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ja tiež ako kolegovia, po rokoch hrania WoT som stratil nervi, a prešiel na WT :-D
Mne sa zase po dlhom hraní zdal ten spoting vo WoT miestami taky nereálny, ze som s tým musel skončiť, keď som nechcel dostávať rany od neviditeľných tankoch 3 metre predom nou.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pomer cena výkon?
Churchill III premium (1500 gold) vs Type 59 premium (10 000 gold) ?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Porovnávaš T5 s T8. Type je nezohnateľný a je z neho po tých rokoch shit.

Ak ma pamäť neklame tak Churchill III mám a je to fajn mašinka.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja viem. Type59 je teraz v akcii za 7-11 tis. goldov, čiže nejakých 40€.
Churchill by ma stál 6€.
Čiže porovnávam akú hodnotu mi ktorý prinesie. Čo sa týka zábavnosti aj strieborniakov.

Potom je tu ešte možnosť KV-220 a T-34-88 dokopy za 50€. Ale tie ma tak nelákajú.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Akú verziu hráš? Lebo Type59 sa už nikdy nemal objaviť v predaji.
Poradil by som ti prestať to hrať a sypať do toho cash, ale nepomôžte to.

P.S.: pozri sa na Armored Warfare. Väčšina hráčov, ktorých to omrzelo tam prešla a developeri to myslia vážne. (PvP/PvE).
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Teraz to vyšlo na PS4 a do 18. feb je akcia na Type59.
Máme vlastné servery a je to poznať. Nechcem veľmi ísť do master/peasant war ale garantujem, že na konzole je multiplayerová komunita oveľa lepšia. Väčšina ľudí preto nehráva WarThunder lebo tam sú zdieľané servery pre všetky platformy.

Moc do toho prachy dávať nechcem, ale nejaký zarábač coinov by sa zišiel. Tak zoberiem toho Churchilla III.

Armored Warfare nemám na konozole zatiaľ dostupný, ak prídu, vyskúšam.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

type bol kedysi drtič publiku, po čase z neho spravili šrot a teraz už neviem ako je na tom. K Churchillom asi toľko - spomínam si, keď bolo ešte KV na piatom tiery so 152 mm gunom, narazil som s ním v meste na dvoch týchto Churchillov, dve rany, dva plné Churchilli dole a zarobené :-D Inak by mal byť veľmi podobný ako normálny Churchill od Britov, ak tak skús zahrať na skúšku s tým. Zárobky s premium vehiclom na 5 tiery ale veľmi nečakaj, aspoň tak to bolo v dobe keď som prestal s hraním. Najlepšia rada čo môžem dať je taktiež nesypať do toho peniaze. Ja som si tiež kedysi kúpil prémiáka a potom som ľutoval - vyhodené peniaze z mojej strany.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

begbeee: jo to dáva zmysel.
Zdielané servery pre War Thunder sú mimo, tá hra ide dole vodou.

Ten churchil má dobrý armor a decentné delo (čo si spomínam z pc verzie).
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No mne zatiaľ najviac vyhovuje Pz. IV H s 10,5 mm HE. Tym viem dať one-shot skoro vsetkemu co nie je vyšši tier odo mňa.
Mam premiový T1E6 to sme dostali zadara pri štarte hry (strašná sranda s tym hrat, rychly jak hovado) a ako pluskovy hrac mam este Pz. III. J ale to je katastrofa.
Teraz som získal premiovy Pz. IV H ale s obyčajnym 7,5mm AP delom, take nič moc no.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja som kupil v akcii asi za 9€ SU-100y a to je moj money maker.. rany na T6 za 400+, cize damage a tym padom aj peniazky ti velmi rychlo pribudaju.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nejak som zastal pri Pz IV H 10,5mm HE a premiaku GirlsUndPanzer 7,5 AP.
Hru si s nimi užívam a postup ďalej nejak neriešim. Veď tier X nie je cieľ hry, či? :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Cieľom hry je sypať im do toho viac peňazí.. teda aspoň pre WG. :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Churchill 3 premiak je boží... Neviem v ňom prestať hrať. 75% win rate a celé srotovisko zničených tankov.
Vynikajúco utratene prvé prachy vo wot.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tak ja ti neviem, ale ja mám Churchill VII a je to riadna haraburda. Je pomalý, zničiť s ním iný tank je takmer nemožné (buď strela neprerazí pancier nepriateľského tanku, alebo sa strela odrazí), keď už niekoho zasiahne, tak mu spôsobí minimálne poškodenie, veža sa pomaly otáča... Nepriateľ ma dokáže zničiť na 2-3 zásahy. Ja ak niekoho zničím, musí dostať odo mňa 4-5 zásahov, alebo ho musí niekto iný poriadne poškodiť. Inač nemám s Churchill-om šancu. Normálne ľutujem, že som začal už na začiatku hrať za Britániu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Churchill III je premium V tieru, heavy tank. Má preferenčný matchmaking, t.j. nikdy neuvidíš nič vyššie ako VI. Najvyšší multiplikátor skúseností posádky.
Má najviac hitpointov z celého V tieru.

A to najlepšie... za menej ako 20 sekúnd som schopný 10x vystreliť :) Z psychologického hľadiska málokto dokáže dostávať ranu za ranou a nezačať panikáriť.

EDIT: Toto síce nie je s Churchillom, ale ak má niekto chuť, tak si pozrite môj finálny výkon z nedele :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ako je na tom hrá dnes? Približne rok to už aktívne nehrám ani nesledujem. No keďže som do toho dal aj nejaké peniaze, tak by som sa chcel zase ku tomu vrátiť. Keď ma pri tom zase šľak netrafi :-D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ja som na konzole tam je to 3 mesačný kojenecké, ale vraj to vyzerá lepšie a komunita ako väčšinou na konzolách je niekde inde.
Na PC vyšiel zaujímavý update 9.14 ktorý pridáva nové možnosti jazdy - drifty, čo vlastne zodpovedá skutočnosti.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

novy update je paradny nie len novy styl jazdy - drift, je super ale su pridane aj realnejsie fyzikalne skutocnosti ako hodit tank na bok, ci prekotit ci uz pri narazeni na prekazku alebo pri taranovani, co dodava hre trosku realnosti a zaujimavosti, mne tank zostal na boku a musel ma spoluhrac dostat naspat narazom, co sa podarilo
taktiez upravili zvuky a musim povedat ze k lepsiemu, kdo sa niekedy viezol v skutocnom tanku vie o com hovorim, su ovela realnejsie ako doteraz a musim uznat ze sa mi to naozaj paci

teraz si trochu prihrejem polievocku ale kdo ma twitch tak ja tanky aj lode streamujem, takze ked tak, kdo ma zaujem nech sa zastavi na Rust22Dust je moj nick, link:

jazdim najcastejsie tier 7 a 8, no v garazi mam cca 12 kusov tankov z kazdeho tieru okrem 4 a 6ky... jazdim len standart ucet, cize nakup dalsich vozidiel je velmi zdlhavy
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ci to nebude ako vo Warthunder...
Napísať odpoveď