Tak osobne si myslím, že MM je na WoT >>> WT, vo WT je seriózne dokakaný, naposledy som hral asi v októbri a miestami už to bolo neúnosné.deszka3 napísal:Ja som zas naopak zacal s WoT a skoncil pri WT so slovami ako som mohol doteraz hrat taketo h*vno ako je WoT. Pri WoT som stracal nervy ovela skor, ci uz kvoli matchmakingom, alebo ked sa cely tim nasackoval na jedno miesto a spotli ich atd....
Nie som si istý, ale vo WT arcade mode sa ti zjavujú všetci v dohľade, vo WoT musíš spotovať, to sa mi páči opäť viac.Polo-X napísal:ono wot a wt aj ked je to o tankoch su pre mna odlisne hry prave v systeme spottingu, penetracie a celkoveho chovania sa tanku, wt je nieco ako realisticky simulator a wotko je arkadovka ako keby...
hlavny rozdiel vo wot a wt vidim vo veku hracov, wot mi pride ze hraju deti, ktore logicky nerozmyslaju aku mapu hraju, aky tank maju, akych spoluhracov a protihracov, rozbehnut sa a strielat bezhlavo bez nejakej ako takej strategie.. vo wt sa s tymto da pracovat lepsie, teda aspon ja som mal ten pocit...
Ak hovoríš o simulátore tak to je iná liga, ale tak tam ak nemáš dohodnutý match tak čakáš hodinu. A jako vážne, to je už dosť hardcore pre fanatikov, čo sú úplne zažratý, nie oddychovka.
Čo sa týka stratégie, tak mapy WoT sú oveľa vymakanejšie, vo WT sú až moc rozsiahle s kopou hluchých miest.
Strategickejšie zápasy prichádzajú predovšetkým v tiere VI+, ale vo WT som sa stretol s este menej strategiou ako vo WoT.
Vo WoT ked už nic ine tak aspon ti spravia suiscauting, TD sa schovajú vzadu a MT/HT sa medzitym niekde ostrelujú v rade ako vojačikovia v napoleonskych vojnach... Samozrejme také veci, že na choke point scout nalaka niekoho vykuknut aby ho zo zadu TD zničili nehrozi, je to len pretlacanie, kto tam nasadi viac tankov s vacsimi delami, ale aspon nieco... Vo WT to bol každý za seba, dokonca naschvály...komunita imo ovela horsia.