Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Odkedy som prešiel na Win 10 iTunes mi nerozpozná po pripojený IPhone k PC cez kábel. Stretol sa s týmto problémom niekto?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sorry za OT, ale s windows 10 je tak veľa problémov, že nechápem ako to mohli tak skoro vypustiť a ešte aj s takým promom...
ale aby som bol aspoň trochu užitočný, tak skús toto http://www.redmondpie.com/itunes-wont-i ... to-fix-it/
keďže nemám windows tak neviem či to funguje...ale za pokus nič nedáš
ale aby som bol aspoň trochu užitočný, tak skús toto http://www.redmondpie.com/itunes-wont-i ... to-fix-it/
keďže nemám windows tak neviem či to funguje...ale za pokus nič nedáš
funguje vam LTE na iPhone 6 v Orange? 3G v pohode, ale ked prepnem na LTE tak iPhone sa tvari, ze sa nemoze pripojit na internet a pritom je pripojeny na LTE (zobrazi sa ikona LTE pri hodinach).
Problem telefonu to asi nebude kedze v cesku mi na slovenskej o2 karte LTE funguje bez problemov. Bol som s tym v Orange, ale tam mi len vymenili simku a to nepomohlo
Mali ste niekto podobny problem?
Problem telefonu to asi nebude kedze v cesku mi na slovenskej o2 karte LTE funguje bez problemov. Bol som s tym v Orange, ale tam mi len vymenili simku a to nepomohlo
Mali ste niekto podobny problem?
Zo srandy som LTE skusil zapnut, inak mam trvale prepnute na 3G, pretoze LTE mi naposledy zozralo 1GB za za dva dni. Vysledok ma celkom prekvapil
Merane v BA vovnutri.
Merane v BA vovnutri.
-
guess.whoo
Redeemer
existuje jednoduchsi postup ako zmenit mp3 na zvonenie na iOS 8.4.1 ako to robit pracne po jednej pesnicke cez iTunes? (nejaka app?)
Skus iTools, cez neho nahadzujem zvonenia bez nutnosti synchronizacie cez iTunes...
-
guess.whoo
Redeemer
diky skusim
Zdravím, práve z ničoho nic mi začal blbnut reproduktor. Doteraz mi normalne chodili správy na messengri a telefón "zvonil" no odrazu uz nezvoní ale vydáva taký strašne cudný zvuk úplne šuští reproduktor az je to zle na uši. Robí to pri všetkých zvukoch ci ked mi pride sprava alebo píšem na klávesnici alebo ked zamknem telefón. Kde moze byt chyba? Začalo to robit fakt z ničoho nic. Nestretli ste sa niekto s tym ? Konkrétne ide o iPhone 5s.
podla toho co pises bude chyba v hardware - tam uz len reklamacia alebo vymenit reprak
Predstav si, ze som skusal ako idu sluchadla tak som ich vopchal, islo normalne a potom ked som ich odpojil tak islo uz vsetko normalne. Je mozene ze nieco som mal v Jacku?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dnes som si prečítal tento článok - http://www.applereport.eu/2016/02/04/ch ... -shenzenu/
Dosť ma to zaujalo, šli by ste do takého "upgradu" ?
Dosť ma to zaujalo, šli by ste do takého "upgradu" ?
-
DanielDevil
Addict
Ja som z tých, čo nevyužijú ani tých 16 GB, takže nie
Mám skôr dilemu, či kúpiť 5S, alebo počkať, či nepríde 5SE niekedy v marci-apríli, ako sa šepká, ale nebolo to oficiálne potvrdené. No tie ceny na 5kovú verziu napovedajú, že sa jej chcú čím skôr zbaviť.
ja osobne by som skor pockal. 5S je uz 2 roky stary telefon, neviem ci sa to oplati
-
DanielDevil
Addict
Práve toto je tá vec, prečo váham...tá cena je super, ale predsa len dva roky sú dosť. Len dúfam, že ten 5SE alebo ako sa bude volať aj príde a v nejakej rozumnej cene. Momentálne mám 4S a 6-kové a 6S-kové sú pre mňa príliš veľké.
ja som si to tiez myslel a bal som sa toho ale zvykol som si. Ina moznost ani nebola a so 4kou sa uz vydrzat nedalo. sem-tam mam trochu problem ale ked 2x klepnes na touch ID tak sa displej posunie dole a je to v pohode
. Neviem ci by som este isiel do mensieho
http://cool.iprima.cz/tech/apple-celi-z ... nedostanou
Myslíte si, že je fér spraviť danú vec vlastným uživateľom? Majú šancu vysúdiť náhradu?
Myslíte si, že je fér spraviť danú vec vlastným uživateľom? Majú šancu vysúdiť náhradu?
V USA, v krajine neobmedzených možností, ten súd určite bude. Ale neverím, že prípadné rozhodnutie sa bude týkať aj užívateľov na Slovensku. Veď nedávno už dávali Apple na súd kvôli iOS9, že veľmi spomaľuje starý iPhone 4S a tým núti zákazníka kúpiť nový mobil. Znefunkčnenie mobilu je podľa mňa skôr dokázateľné a vymožiteľné..

Nejde mi pridať VISA karta k účtu Apple Id. Neviete čo s tým môže byt?
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2016, 20:09)
Skúsil som visu aj z SLSP aj VÚB, no ani jedna nefunguje...
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2016, 20:09)
Skúsil som visu aj z SLSP aj VÚB, no ani jedna nefunguje...
Skús písať adresu a meno bez diakritiky - tie, ktoré sú potrebné pre overenie karty.
Takze problém som vyriešil. Ide o to, že som si nastavil rakúsky AppStore a tam mi nechcelo prijať ani PSČ ani číslo karty. Nakoniec som to nastavil na SK AppStore a všetko funguje.