Re: Facebook
Nie, tento konretny mail som absolutne nikde neregistroval...
ja som zazil nieco podobne. mal som este davno zaregistrovany mail s nazvom strednej skoly. uz ho dlho nepouzivam, ale nejaka teta ktora ma rovnake meno ako sa vola skola sa viditelne zacala registrovat na roznych strankach s touto mailovou adresou. aj na facebook. neviem ci je to tak este, ale viditelne sa vtedy dalo zaregistrovat na facebooku bez akeho kolvek potvrdenia adresy, takze mi chodili rozne notifikacie a ziadosti o priatelstva...
rovnako mi obcasne pride nejaky sukromny ale aj pracovny mail urceny tejto tete... uz som skusal aj nastavit automaticke odpovede s vysvetlenim..
kedze tu adresu nevyuzivam a ani nebudem (aj kvoli tomuto spamu) tak som tete napisal (niekde z tych sprav som splasil jej ozajsnu adresu) ze jej tu mailovu schranku darujem. odpisala ze nema zaujem na aktualnom stave nic menit...
rovnako mi obcasne pride nejaky sukromny ale aj pracovny mail urceny tejto tete... uz som skusal aj nastavit automaticke odpovede s vysvetlenim..
kedze tu adresu nevyuzivam a ani nebudem (aj kvoli tomuto spamu) tak som tete napisal (niekde z tych sprav som splasil jej ozajsnu adresu) ze jej tu mailovu schranku darujem. odpisala ze nema zaujem na aktualnom stave nic menit...
No v tom pripade, ked registracia funguje aj bez potvrdenia ma udivuje fakt, ze ludia sa registruju na rozne stranky s emailovou adresou, ktora ich iba tak napadne? Alebo nevedia aky maju e-mail?
v mojom pripade automatika alebo chyba.
ak sa teta vola javorova a jej real mail je [email protected] tak sa moze stat ze sa pomyli. mozno na firemny mail [email protected] alebo predtym mala [email protected] a teraz sa jej to myli.
hlavne ak niekto stale pise adresy rucne
alebo im google auto suggest vzdy ponukne tu zlu...
ak sa teta vola javorova a jej real mail je [email protected] tak sa moze stat ze sa pomyli. mozno na firemny mail [email protected] alebo predtym mala [email protected] a teraz sa jej to myli.
hlavne ak niekto stale pise adresy rucne
Nj, uz to je snad poriesene, reportol som to facebooku. Musel som nasledne odpovedat na mail, aby som potvrdil, ze vlastnim tu adresu. Na to mi vcera vecer prisiel mail, ze moja mailova adresa bola z toho druheho uctu odstranena.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Menili sa nejaké nastavanie pre feed?
Už nejaký ten týždeň si všímam, že sa mi vždy náhodne zobrazia príspevky staré deň a viac, ktoré som nevidel aj keď som napríklad v tom čase na fb bol. A to mám nastavené zobrazenie "most recent".
Už nejaký ten týždeň si všímam, že sa mi vždy náhodne zobrazia príspevky staré deň a viac, ktoré som nevidel aj keď som napríklad v tom čase na fb bol. A to mám nastavené zobrazenie "most recent".
V mobile cj na PC? V mobile to robia posledne verzie FB, treba kliknut na modru sipku s novymi feedmi, az potom ich ukaze. Ale v mobile najcastejsie ukazuje aj mne tie stare feedy, na pocitaci ukazuje castokrat uplne ine.
-
Sarger
Guru wannabe
Na PC. V mobile fb nepoužívam.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ukazuje to vtedy, ak napr niekto tvojmu priateľovi okomentuje fotku a on na ten komentár odpovie.
-
Sarger
Guru wannabe
kubiak: Práveže nie, väčšina tých príspevkov je prázdna bez komentárov a pod. Proste sa zobrazia náhodne oneskorene.
Zdravím, aj vám sa ukazuje v messengeri pri ikone telefónu zelená gulička? Má to aj nejaký význam o ktorom neviem? Či to len tak z nudy zmenili? 
- Prílohy
-
- image.jpeg (8.92 KiB) 1315 zobrazení
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak potom beriem späť. Mne to totiž funguje tak ako som písalSarger napísal:kubiak: Práveže nie, väčšina tých príspevkov je prázdna bez komentárov a pod. Proste sa zobrazia náhodne oneskorene.
-
Sarger
Guru wannabe
Tie príspevky, ktoré si myslel naskakujú tiež normálne. Ale toto nie je ten prípad. 
Vraj FB dal do messengera dnes takuto funkciu na valentina, ktora spravu "zabali" do valentinskeho darceka a prijimatelovi sa po kliknuti na darcek rozbali a ukaze sa sprava. Ja to ale v messengeri nemam. Vy ano ?
Já to mám na androide. Máš poslednú verziu?
Ja som teraz aktualizoval a nie je to tam (Android).
No ved to, ze som aktualizoval a nemam to tam. Ako to je mozne, ze to ma len niekto ?
Možno to môžeš poslať len niekomu, koho máš nastaveného vo vzťahu, aby si to neposielal všelijakým ku*vám.
Zachraňujú takto manželstvá.
-
Grim
Darca
Ja to tam mám a včera som to poslal kamošovi. Bol som zvedavý, čo to bude robiť. 
odinstalovanie a opatovne nainstalovanie messengeru pomohlo, a uz to tam nabehlo