Takže situácia je nasledovná:
Pred niekoľkými mesiacmi som si založil Google AdSense účet. Je dôležité podotknúť, že vtedy som žil v ČR a PIN na verifikáciu účtu som si dal poslať na CZ adresu. PIN mi ale neprišiel, tak som si ho dal poslať znovu, pre zmenu na inú adresu v ČR (do kancelárie), ale opäť neprišiel.
Situácia ale nabrala také obrátky, že som sa musel presťahovať späť na Slovensko a tu nastáva problém. Chcel som si dať v profile zmeniť adresu, kam mi majú poslať PIN na verifikovanie účtu, lenže sa nedá zmeniť krajina, kvôli pravidlám Google si môžem dať PIN zaslať len na CZ adresu
Tudy cesta nevede... Medzičasom, keďže som nemal ako potvrdiť PIN (ktorý mi neprišiel), tak sa mi na webe prestali zobrazovať reklamy a prichádzam aspoň o tých pár €€ čo to generovalo.
Začal som teda hľadať ďalšie východisko. A ako som zistil, jediná moja možnosť je existujúci Google AdSense zrušiť a založiť ho znovu, už so Slovenskou adresou pre poslanie PIN kódu. OK, tých pár korún, čo to doteraz zarobilo už nejak obetujem, Zrušenie účtu je podľa návodu jednoduché.
V tom ale nastal problém, nad ktorým krútim hlavu už niekoľko dní.
K zrušeniu účtu je potrebný PIN, ku ktorému sa nemám ako dostať.
Takže mi na webe nefungujú reklamy a absolutne to nedokážem zmeniť.
Support? Google AdSense ponúka nejaké "Help Forum", kde môžete položiť svoju otázku a väčšinou vám nejaký odborník odpovie. Ja som ale to šťastie nemal. Už 2x.
Kam by som sa teda mal obrátiť? Google ešte ponúka aj e-mail support, ten je však dostupný len uživateľom, ktorý na AdSense pretočia istú výšku USD a ja toto nespĺňam, takže sa nemám kam obrátiť.
Vie mi niekto poradiť čo ďalej? Nenachádza sa tu niekto, kto sa môže spojiť s ich e-mail supportom a pomohol by mi prostredníctvom toho tento môj problém vyriešiť?
Už som z toho fakt zúfalý