II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)
Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)
Ty si rob čo chceš, pokojne sa nezaujímaj, ale ak chceš zobrať možnosť voliť všetkým ostatným, pretože sa stali dôchodcami - parazitami, tak ten obklad zváž.
Ono ale toto vôbec nie je pointa. Beardie by nič takéto nikdy nehlásil, keby dôchodcovia podporovali vo veľkej miere SaS či SDKÚ. Čiže, je to skôr prejav čistého zúfalstvo z toho, že strany, ktoré on fandí, sú už buď na smetisku dejín, alebo sa potácajú okolo 5% a ich privatizačno-neoliberálny program málokoho zaujíma.
Ono ale toto vôbec nie je pointa. Beardie by nič takéto nikdy nehlásil, keby dôchodcovia podporovali vo veľkej miere SaS či SDKÚ. Čiže, je to skôr prejav čistého zúfalstvo z toho, že strany, ktoré on fandí, sú už buď na smetisku dejín, alebo sa potácajú okolo 5% a ich privatizačno-neoliberálny program málokoho zaujíma.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
Markéta Adamová, poslankyňa za Top09 napísal:Dneska jsme měli oficiální setkání se slovenskými poslanci z výboru pro sociální politiku (sic), všichni kdo nás navštívili byli z vládnoucího Smeru.
Paní poslankyně Janíková mi prozradila svou strategii - chtěla by se inspirovat v Bělorusku. Zalapala jsem po dechu a zeptala se v čem že by se ráda inspirovala, že jsem tam před pár měsíci byla a nepřijde mi to jako inspirativní země.
Ona na to: "No ale bylo tam čisto na ulicích, že? A ta nezaměstnanost! 1 %! To je přece úžasné."
Opáčila jsem, že mi tam trochu schází svoboda a ptala se jestli tedy obdivuje ten systém. A ona celkem bez váhání dodala: "K čemu je vám svoboda?!"
No nezávidím Slovákům...
-
Makovnik
Medium Professional
Demencia standardnych tupovolicov a dalsia ukazka, preco len dementi volia Smer http://www.tyzden.sk/spolocnost/29804/n ... yvolenych/
S tym tupovolici nemaju nic spolocne, to bola jednoducho dobre premyslena akcia SMERu, kedy tam nahnali nejakych ich sympatizantov nech zaplnia miesta a urcite im dali za to aj nejake peniaze.
Oni su velmi sikovni v tomto.
Oni su velmi sikovni v tomto.
-
Makovnik
Medium Professional
Pocuvaj co hovoria a ako sa spravaju, nejde o to, ze organizovanie je ucelove.
Rozpravat bludy a spravat sa ako utrhnuti z retaze im nikto nepovedal.
Tupovolic je sposob myslenia, nie forma organizovania sa.
Rozpravat bludy a spravat sa ako utrhnuti z retaze im nikto nepovedal.
Tupovolic je sposob myslenia, nie forma organizovania sa.
-
Solo_Kamen
King
Poslušne hlásim, že papaláši smeru intenzívne obiehajú malé dediny pod 1000 obyvateľov, kde verbujú dôchodcov.
Hroza, ked si uvedomim ze tieto komunisticke telata este ziju a volia chyta ma az zlost...Makovnik napísal:Demencia standardnych tupovolicov a dalsia ukazka, preco len dementi volia Smer http://www.tyzden.sk/spolocnost/29804/n ... yvolenych/
Aj by som si pozrel, ale je to len pre predplatitelov. Ale tak Markiza to ukazala dostatocne jasne co za dochodcovia HZDS/SMER tam sedeli a mudrovali. Toto ma rozhodovat 5.marca o nasej buducnosti?
Tu je to video zatiaľ dostupné:
https://dennikn.sk/369149/vacsinu-ucite ... lub-smeru/
https://dennikn.sk/369149/vacsinu-ucite ... lub-smeru/
Nechutné, že sa nechajú tak zneužívať na ponižovanie učiteľov a sestier, lebo majú v Smere z nich strach. Aspoň im to Korda dal vyžrať.
Kks, senilne babky sa tam idu rozculovat, co im Ficko zato zaplatil, ci oni ho tak velmi miluju alebo davaju obed zadarmo, nerozumiem.
Aj na SMEcku to je: http://domov.sme.sk/c/20092711/takto-vy ... lkone.html
Akoze...hned ten prvy koment pod videom:
Kokos to je strasne primitivne. Ale ze extremne. Az neviem, ci ta prva nema nejaku dusevnu poruchu. Ta druha, co brala ten transparent je len sprosta, to je aspon vidno.
Akoze...hned ten prvy koment pod videom:
Kto su tie dve panie, ktore maju viac rokov ako IQ?
Kokos to je strasne primitivne. Ale ze extremne. Az neviem, ci ta prva nema nejaku dusevnu poruchu. Ta druha, co brala ten transparent je len sprosta, to je aspon vidno.
-
Makovnik
Medium Professional
Si standardne uplne mimo so svojim jednoduchym priamociarym (ne)myslenim.hughito napísal:Beardie by nič takéto nikdy nehlásil, keby dôchodcovia podporovali vo veľkej miere SaS či SDKÚ. Čiže, je to skôr prejav čistého zúfalstvo z toho, že strany, ktoré on fandí, sú už buď na smetisku dejín, alebo sa potácajú okolo 5% a ich privatizačno-neoliberálny program málokoho zaujíma.
Samozrejme, ze by nehlasil, ze dochodcovia nemaju mat volebne pravo, pretoze by to znamenalo, ze su schopni objektivne zhodnotit realitu a tym padom je zmysluplne im zachovat volebne pravo. Kedze to povacsinou nedokazu a vacsina zije vlastny svet a voli tak, ze poskodzuju sami seba ani o tom nevedia, je legitimne im volebne pravo odobrat.
Volby nie su Miss Universe ani rande naslepo, aby sa v nich vyberalo podla subjektivnych preferencii a poctu motylov v bruchu, ale ma sa k nim pristupovam s plnym vedomim a racionalne.
Je plne kvantifikovatelne, co konkretna strana robi, aky ma program, zoznam ludi, historiu aktivit, skodlivost/prospesnost pre stat atd... na zakladne coho je mozne zhodnotit zmysluplnost odovzdania jej hlasu.
Ked sa pozrieme na to, ze KSSmer tu zanechal sekeru, klame kde sa da (deformovane statistiky o klesajucej nezamestnanosti, o nehodovosti, o statnych nakupoch, o tendroch, klame o politickych konkurentoch.....), mina peniaze na projekty, ktore nefunguju vobec alebo ciastocne, ci uz IT, myto, eznamka, PPP alebo nakupy pomocok pre skolstvo, zdravotnictvo, policiu, armadu; systematicky likviduje sudnictvo, prokuraturu (z ktorej si robi dvorneho poskoka, kde clenovia strany su nedotknutelni), zneuzivanie moci na zastrasovanie, demonstraciu sily; mina peniaze na neefektivne balicky (a.k.a volebna korupcia) atd...atd... je plne zhodnotitelne, ze je to najhorsi mozny kandidat.
Tvoja kritika Beardieho by mala pravdivostnu hodnotu 1 jedine v pripade, ze by vsetky strany mali +- rovnaky program a vsetky ukazovatele v konecnom zhodnoteni rovnake. Ale NIE JE to tak.
http://www.aktuality.sk/clanok/313467/k ... u-svedkov/
Daj si dva uteraky, pripadne viac.
na toto som zabudol odpovedathughito napísal:Beardie by nič takéto nikdy nehlásil, keby dôchodcovia podporovali vo veľkej miere SaS či SDKÚ. Čiže, je to skôr prejav čistého zúfalstvo z toho, že strany, ktoré on fandí, sú už buď na smetisku dejín, alebo sa potácajú okolo 5% a ich privatizačno-neoliberálny program málokoho zaujíma.
ak je niekto pasivny prijemca penazi, je uplne jednoduche podplatit ho alebo vydierat
nevidim nic zle na tom, ak o peniazoch, ktore obcania odovzdavaju statu, aj sami rozhoduju
preto sa mi aj pacila ta Sulikova iniciativa dat moznost vyberu medzi hlasovanim a prijatim nejakej sumy penazi (afaik 7-10 euro)
Odoberte si volebné právo vy sami sebe a neotravujte tu s takými nezmyslami, ktoré sú úplne mimo akejkoľvek reality.
Tieto niektoré Sulíkove nápady sú na úrovni Matoviča a jeho detektorov lži a iných šialených ponúk, ktoré vyťahuje hádam každý druhý týždeň.
Tieto niektoré Sulíkove nápady sú na úrovni Matoviča a jeho detektorov lži a iných šialených ponúk, ktoré vyťahuje hádam každý druhý týždeň.
demokracia ma 1 vyznamnu vadu, hlas radoveho burana je rovny hlasu VS profesora
populizmus ale vyznamne posobi len na prvu skupinu
populizmus ale vyznamne posobi len na prvu skupinu
-
Andi_Cibula
Addict
Je len trochu podráždený, nechaj ho vydýchnúť. 
Keď sa volebné právo istým vekom získa, istým vekom by mohlo aj zaniknúť. Nevidím v tom problém. Keď sa vytýčila hranica 18 pre získanie práva, tak aj pre zánik by sa nejaká našla. Na more iných vecí je horná veková hranica, ako nutnosť extra lekárskej prehliadky pre riadenie auta, lietadla, atd.
Keď sa volebné právo istým vekom získa, istým vekom by mohlo aj zaniknúť. Nevidím v tom problém. Keď sa vytýčila hranica 18 pre získanie práva, tak aj pre zánik by sa nejaká našla. Na more iných vecí je horná veková hranica, ako nutnosť extra lekárskej prehliadky pre riadenie auta, lietadla, atd.
Ja nemám byť prečo podráždený, proste na toto už netreba viac reagovať.
Tiez by som suhlasil s tym, ze bud odvolis v tej miestnosti, alebo si v nej zoberies peniaze. Rovnako, kolko dnes dostavaju strany za hlas = cca 9 eur.
Minimalne by sa tym volebna ucast vysplhala na aspon 90%
Minimalne by sa tym volebna ucast vysplhala na aspon 90%
-
Makovnik
Medium Professional
Ako pise Cibuliak, volebne pravo sa ziskava vekom a rovnako moze aj zanikat. Volebne pravo vznika vseobecnym konsenzom, ze clovek je "schopny sa rozhodovat za seba".
Rovnako zanikne, ked prestava byt schopny sa rozhodovat.
Na tom nie je nic nenormalne, len hughitovci a podobne vzdelane typy v tom vidia strasiaka pre spolocnost a oduju sa, ked uz nedokazu zmysluplne odpovedat.
Taka jezibaba, ktora nerozumie ani otazke schopnost rozhodovat bezpochyby stratila, naco jej je preboha volebne pravo? Skodi nim sama sebe.http://pic oviny.sk/pic ovina/takato-osoba-ma-mat-volebne-pravo/ (odstranit medzery)
Rovnako zanikne, ked prestava byt schopny sa rozhodovat.
Na tom nie je nic nenormalne, len hughitovci a podobne vzdelane typy v tom vidia strasiaka pre spolocnost a oduju sa, ked uz nedokazu zmysluplne odpovedat.
Taka jezibaba, ktora nerozumie ani otazke schopnost rozhodovat bezpochyby stratila, naco jej je preboha volebne pravo? Skodi nim sama sebe.http://pic oviny.sk/pic ovina/takato-osoba-ma-mat-volebne-pravo/ (odstranit medzery)