Pokazil som aj to co nebolo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Re: Pokazil som aj to co nebolo?

Príspevok od používateľa Mrkva76 »

Ale tak ako sa takéhoto myslenia alebo čo to je zmeniť.
Proste ak niečo nemám dopredu pripravené alebo nie som pripravený na všemožné odpovede tak som v strese.

A hej ak už začnem rozmýšľať tak vždy iba nad negatívnou odpoveďou ako nad pozitívnou lebo ta pozitívna je až moc nereálna.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nerozmýšľať nad všetkými možnými odpoveďami, ktoré môžeš dostať a prehnane to neanalyzovať.

Pri takomto postoji akurát začneš byť zbytočne nervózny a potom sa k nejakej otázke alebo pozvaniu ani vôbec nedostaneš.

Veď najhoršie, čo sa môže stať, je to, že ti povie, že s tebou nepôjde. A keď sa to stane, tak čo? Hodím to za hlavu a skúšam to na inú babu. Ak by ti to povedalo 10 báb za sebou, ktorých by si sa to opýtal, tak až potom by som si z toho začal robiť ťažkú hlavu. Kým je to len jedna baba, tak by som sa tým nezaťažoval...
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

A už mi napadá. A čo ak sa to stane že oslovim ich a ani jedna nepôjde? Čo by som mohol zmeniť aby šla hneď prvá?

Ja viem risk je zisk.. Ale aj tak
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nič s tým nemôžeš spraviť, aby si presvedčil hneď prvú, aby s tebou išla na rande. Len skúsenosťami začneš postupne zisťovať, čo na baby platí, akým spôsobom máš s nimi komunikovať/flirtovať a ako ich ľahšie dostaneš do poste...ehm, na rande :D

Základom je samozrejme chodiť upravený, nesmrdieť, oblečený moderne (rozumej žiadne flanelové košele od mamy, traky a gate 10 cm od spodku, z ktorých si vyrástol ako 14-ročný) :P

Ako budeš oslovovať a baviť sa čoraz s väčším počtom báb, budeš získavať sebavedomie a potom by sa to malo len stále zlepšovať. Netreba si príliš brať odmietnutia, tie sa stávajú každému.

Myslím si, že za tých 6 strán témy ti tu už bolo poskytnutých dosť veľa rád na to, aby si už vedel, ako sa máš správať a ak sa ešte opýtaš podobnú otázku ako tie predchádzajúce, tak si rovno daj facku :wink:
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Tak si dám facku ale otázku položím aj tak.

Mne by celkovo aj šlo kecanie ale ja ale neviem čo sa ich spýtať to čo mala na raňajky asi nie je zrovna najlepší nápad.

Alebo ak už by mi aj odpovedala na to že mala chleba s maslom tak už neviem o čom ďalej.
Ale poznám ľudí čo by vedel aj celý deň hovoriť o chlebe s maslom a neverím že tým že pozdravim baby si zlepšim túto vlastnosť.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Trening robi majstrov.
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

No áno, Ale stále nemám tú odpoveď kde a ako trénovať, aby som vedel rozvíjať jej odpovede.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Akože kde a ako? Chodíš do školy? Ak áno, tak tam máš podľa mňa dostatok priestoru nadviazať nové známosti a začať trénovať tam.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ale volat vacsi pocet dievcat zo skoly na rande nieje prave asi najlepsi napad, ja by som sa skole vyhol .. samozrejme komunikaciu a tak tam trenovat mozes
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Len o čom sa ich spýtať ak majú nejakú vetu / otázku alebo také niečo tak sa rozkecám trošku.

Ak by som mal konkrétnu otázku tak idem a spýtam sa ale ak stretnem niekoho tak max pozdravím. Čo sa ako mam spýtať?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

aby to nebolo silene, musis nadviazat na nieco konkretne a aktualne
napr ak pocuva hudbu, spytas sa jej co pocuva
atd
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Urcite zvol nejaku lahku temu. Nie aktualne dianie v skolstve a podobne. Hudba je vdacna, pripadne overenu klasiku : "Mozes mi prosim ta poradit..." Alebo na to chod rovno direktivne a niekam ju pozvi. Ak pojde tak fajn, ak nie, tak nie. Nic sa nedeje, aspon budes vediet, na com si. Aj ked sa stretava s tym druhym. Cim viac zien budes oslovovat a spoznavat, tak uvidis, ze nie vsetky s tebou pojdu von a nie vsetky budu mat vacsi zaujem. A nie o vsetky budes mat zaujem ty, ked ich blizsie spoznas. Tak to je a prijmy to ako fakt. Niekedy sa zjavis v zlom obdobi, niektorej nebudu vyhovovat tvoje nazory alebo zaluby, nebudes mat tu spravnu sympatiu atd. Je toho vela. Ale najhorsie je neurobit nic. Lebo potom sa budes z dialky pozerat na dalsieho a hovorit si, ze si na jeho mieste mohol byt ty. Bud sam sebou. Drzim palce.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Akože, téma s týmto "problémom" bola založená pred dvomi mesiacmi a pánko Mrkva sa neposunul ani o milimeter...

Tebe nejde o to, ten problém riešiť, lebo čokolvek ti tu ktokolvek napíše, ty si aj tak pôjdeš svoje, budeš ten zadubený ľutujúci sa trtko. Toto už nie je o žiadnych radách, stačí zdvihnúť prdel...
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Ved hádam viem ako to prebiehalo ach jaj

Vidím chalana ktorý s tou dotyčnou sa pozná asi deň aktuálne a už s ňou prekecal viac ako ja so všetkými čo poznám..

Nemôžeš povedať že som sa neposunul. Aspoň už nie som nervózny (trochu stále) keď sa s nejakou rozprávam.
Ak sa ale rozprávam tak to dlho netrvá lebo proste nemám tému už..
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nemas nervozitu, ale nemas ani temu. Cize si sa neposunul nikde, stojis na mieste, maximalne sa tocis dokola. Moc analyzujes a rozmyslas, chces tu navod na temy, ale ziadny navod nie je. Musi to byt spontalne, same od seba, nesilene, musis sa s nou rozpravat bez nasich rad hodinu, den, aj na dalsi den, cely tyzden a aj mesiac. Na to rada nie je. Musis len trenovat a trenovat, casom sa to zlepsi.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

normálne jak na teba pozerám čo sa deje , ma karhá ti to ísť na živo ukázať že sa dá aj "freestyle" diskutovať - nič v zlom, sam som si uvedomil že s takými vecami sa zbytočne nezaťahovať , ano na jednej strane bolí odmietnutie ale ver tomu že budeš hotový keď sa ti odzdraví alebo niečo..

//preklep , myslel som to ľudovo že ma trhá... :roll:
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Mrkva: vysla appka priamo pre teba. Mozno niekto sledoval tuto temu. Vola sa Becomme. https://play.google.com/store/apps/deta ... ss.becomme
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Už vidím, ako pri trápnej chvíli ticha vyťahuje mobil, zapína appku a začne sa prehľadávať témami na rozhovor. Z trápnej chvíle sa stanú trápne 2 minúty :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ale predtym si ich moze stale napisat na ruku alebo naucit sa naspamat, aspon par tem, ktore by mohol vytiahnut.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

vytiahni telefon/fotak a hovor do sosovky. Trening blby ale lepsie ako nic. Ak si hanblivy, odporucam priame pozvanie. Odmietne ta? Noa ? pozyvaj jednu za druhou a zrazu budes spavat s jednou za druhou :)

Kazdy mal na zaciatku tremu, tomu sa nevyhnes. Skus mozno na zaciatok nejaku nie tvojmu srdcu uplne blizku, vtedy ti to bude vlastne jedno co odpovie a mozno ta trema ani nebude :)
Napísať odpoveď