Hej spravny song som nalinkoval, Egova sloha je podla mna super technicky zvladnuta...rychly flow- pomaly flow, presne to zapada do beatu, myslim si, ze je umenie sa takto vyhrat so slovami aby sedeli ako rit na serbel.
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Poznas sa s Ektorom, ze ho nemas rad ako cloveka?
Hej spravny song som nalinkoval, Egova sloha je podla mna super technicky zvladnuta...rychly flow- pomaly flow, presne to zapada do beatu, myslim si, ze je umenie sa takto vyhrat so slovami aby sedeli ako rit na serbel.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tiež mi nepríde ničím výnimočná Egova časť a taktiež Rytmusova v skladbe Efekt. Možno sa do toho časom dostanem 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
u mna Ektor skoncil ked pritrtkal tomu debkovi na jeho koncerte. jasne, aj mna by to vytocilo keby ma na mojom koncerte niekto vyp.coval, ale zasiel pridaleko
Lub0$: Strávil som s ním asi 7 hodín (aj s ďalšími ľuďmi).
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dokonca to nebolo raz nie ? Že niekoho napadol. Ako človek to bude zrejme pekný hajzlík 
Príde mi arogantný, povýšenecký, asi aj trochu hlúpy, nasilu drsný, ani raz sa neusmeje, keď sa ho niečo spýtaš tak nevieš či on takým štýlom rozpráva bežne, alebo je nasratý len na teba. Proste mne stačí aj 10 minútový rozhovor na to aby som aspoň ako tak odhadol človeka, nie to niekoľko hodín. Plus, všetky tie jeho "aféry". Možno sa k svojim dobrým kamarátom správa úplne inak, ale normálny človek by mal byť v zdravej miere normálny aj v spoločnosti. (to hovorím ako človek ktorý neznáša faloš, pretvárku a nejakú prehnanú slušnosť)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Podobný mi príde aj Momo. Ináč by ma zaujímalo čo sa stalo medzi ním a Separom.
K-u-b-i-a-k napísal:Podobný mi príde aj Momo. Ináč by ma zaujímalo čo sa stalo medzi ním a Separom.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Podla mna cely album Ektora je nudny. Od Ektora sa mi doteraz asi nic este nepacilo.
Inak chalani, nemate niekto naohodou album Realna Podoba - S pravdou von? https://www.supershop.sk/?id=8830508
By som si ho chcel najprv vypocut nez ho kupim. 4 pesnicky som zohnal, ale nic viac. Diky moc
Inak chalani, nemate niekto naohodou album Realna Podoba - S pravdou von? https://www.supershop.sk/?id=8830508
By som si ho chcel najprv vypocut nez ho kupim. 4 pesnicky som zohnal, ale nic viac. Diky moc
Ego vysperkoval flow a techniku, v tejto skladbe (moj nazor).
Co sa tyka osobnosti interpretov, od toho sa ja viem odosobnit, beriem ich ako umelcov, tvorcov nejakeho diela. Nesnazim sa vnimat co robi ked sa rano zobudi a prave netvori hudbu. Tak isto ako uznavam hudobne Dreho, ktory sa priznal k tomu, ze bil manzelku a podobne. Nepaci sa mi to, nesuhlasim s tym, no uznavam ho ako umelca. Tak isto Eminem, tiez nezil ukazkovy zivot, iste veci ktore robil v osobnom zivote sa mne nepacia, no ako umelca ho uznavam a pocuvam. Tak isto Ektor, postrehol som jeho aferky, aj co sa tyka tej zenskej v bare aj ten chlapec na koncerte...no takto prije*** kedysi davno aj Rytmus niekomu. Mozme spomenut aj Ega, ktory bol zapleteny v kauze CT.
Tieto veci neuznavam, nepacia sa mi...ale ako umelci su super, chapete?
Co sa tyka osobnosti interpretov, od toho sa ja viem odosobnit, beriem ich ako umelcov, tvorcov nejakeho diela. Nesnazim sa vnimat co robi ked sa rano zobudi a prave netvori hudbu. Tak isto ako uznavam hudobne Dreho, ktory sa priznal k tomu, ze bil manzelku a podobne. Nepaci sa mi to, nesuhlasim s tym, no uznavam ho ako umelca. Tak isto Eminem, tiez nezil ukazkovy zivot, iste veci ktore robil v osobnom zivote sa mne nepacia, no ako umelca ho uznavam a pocuvam. Tak isto Ektor, postrehol som jeho aferky, aj co sa tyka tej zenskej v bare aj ten chlapec na koncerte...no takto prije*** kedysi davno aj Rytmus niekomu. Mozme spomenut aj Ega, ktory bol zapleteny v kauze CT.
Tieto veci neuznavam, nepacia sa mi...ale ako umelci su super, chapete?
Chapeme 
Co vravite na toto?
Ja som sa na to dost namotal.
Co vravite na toto?
Ja som sa na to dost namotal.
MORISDOWN---UPROSTRED ŠPINY prod.NORMÁL
Zdravím všetkých
Neviem či tu nájdem nejakých priaznivcov žánru RAP ,ale ak áno tak skúste napr.toto je to niečo z mojej tvorby..prípadne budem rád ak pozriete v channely toho viac. Díki za Váš čas !
Re: MORISDOWN---UPROSTRED ŠPINY prod.NORMÁL
Tebe by mali odpojit internet.
Vypocul som si asi 3 a aj to len do polovicky a vobec ma to neoslovilo. Pisem to nerad ale nepokracuj. Dik
celkom pocuvatelny song
Nemyslim si...
Ta Rytmusova cast je nejak hlupo vymastrovana
Taky nevyrazny je tam, hudba je hlasnejsia ako on...
Taky nevyrazny je tam, hudba je hlasnejsia ako on...
Vymastrovane to je v pohode ale ta flow a text je onicom.
Mám podobný názor na Ektora ako Hensym. Síce na českej scéne je to čo sa týka jeho trackov to lepšie, ale ako človek je to úplný vypatlanec, viď tie bitky s fanúšikmi, resp. aj fanúšičkami. Samozrejme neschvaľujem ani správanie tých ľudí, ak doňho pi*ovali, ale mohol to vyriešiť aj tak, že by požiadal vyhadzovačov, nech ich jednoducho z klubu vyhodia a nie sa s nimi začať mlátiť 
Síce ho nepoznám osobne, ale blízko sa poznám s DJmi z 1210 Symphony a Tafrobom a tí mi o ňom tiež už všelijaké veci rozprávali, ktoré vo mne tento názor len utvrdili...
Síce ho nepoznám osobne, ale blízko sa poznám s DJmi z 1210 Symphony a Tafrobom a tí mi o ňom tiež už všelijaké veci rozprávali, ktoré vo mne tento názor len utvrdili...