Neuveritelny problem so startovanim auta, nechapem.
Neuveritelny problem so startovanim auta, nechapem.
Zdravim,mam taky problem s mojim autom - WW Passat r.v. 2010. Este som to nikde nevidel ani sa mi to este nestalo.. teraz sa podrzte. Vzdy ked sa snazim nastartovat auto tak pocujem len take ,,cukanie,, ale v momente ako dam dole okno az nadoraz tak mi nastartuje. Neni to nahoda skusal som to mnoho krat a vzdy to islo len ked som dal dole to okno ,ziadne ine ukony som nerobil. Nie ze by mi to nejak vadilo nopred jazdou zakazdym stiahnut okno a zas ho zavriet az pocas jazdy mi pride ako dobra hlupost
Vazne si nerobim srandu, nevie niekto co by to mohlo byt ?
Re: Neuveritelny problem so startovanim auta, nechapem.
VAG? Robil si diagnostiku?
Nemas tam nieco dodatocne montovane nejakym "majsterkom"?
Nemas tam nieco dodatocne montovane nejakym "majsterkom"?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
možno sa mu okienkom vypína imobilizerkinjeril napísal:Nemas tam nieco dodatocne montovane nejakym "majsterkom"?
Mas pekny startovaci ritual. Aby to neskoncilo tak, ze pred startom budes musiet stiahnut okienko, zapnut lampicku v interieri, vyhodit lavy blinker a otvorit priehradku spolujazdca.
Ale vazne, to "cukanie" znie ako? Pretoci aspon starter? Lebo ak nie, tiez by som to tipoval na immo.
Ale vazne, to "cukanie" znie ako? Pretoci aspon starter? Lebo ak nie, tiez by som to tipoval na immo.
-
hrban
Addict
na všetkých konvernových autách treba vymazať chyby cez VAG kábel, vtedy sa možno RJ umúdri. Mne často vypadávali budíky a teplotu ukazovalo -40°C dva roky dozadu, premazal som RJ a teraz fungujú krásne. Samozrejme pred tým ako premažeš tak ulož všetky chyby a pošli to sem.
Zdravim ,
nie diagnostiku som este nerobil momentalne nestiham skoro nic kvoli praci. A to melon: proste snazim sa nastartovat a len cvak, cvak mi to pripomina nieco take jak ked zapalujes plynovy zapalovac a skace iba iskra
aj ked velmi potichu ... a nie starter nepretoci vobec. Posledne mesiace som nikomu auto robit nedaval . A este ma napada jedna vec ci to nemoze mat s tym spolocne, ked nastartujem s tym zavretym oknom
tak auto na volnobehu stoji no divne ho zacne klepat. 3 krat ho zatrasie - taky zvuk jak keby ste malo stlacili spojku a ide vam skapat, no potom to prestane a motor zacne uz pekne ist ( na sekundu sa este rozsvieti kontrolka motora a zhasne)
nie diagnostiku som este nerobil momentalne nestiham skoro nic kvoli praci. A to melon: proste snazim sa nastartovat a len cvak, cvak mi to pripomina nieco take jak ked zapalujes plynovy zapalovac a skace iba iskra
-
guess.whoo
Redeemer
no urcite je prvy krok diagnostika..toto moze mat xy dovodov, urcite bude nieco s elektronikou
-
hrban
Addict
skús ešte pre istotu vybrať poistku na okná, možno kraťák. I keď to by malo poistku roztrhnúť hneď. A zas tam nie je toľko šťavy aby nepretočilo štartér, ale za skúšku to stojí.
aspon ti ho neukradnu
-
Makovnik
Medium Professional
Akoze LOLRekik napísal:aspon ti ho neukradnu
Najskor chyba imobilizeru alebo body computeru. Mozno je nejaka specialita VAGu, ze okna registruje aj RJ, ale inak je ovladanie okien uplne nezavisle na RJ aj na napajani startera a spol.
Okna ovlada iba body computer. Napajanie je zo separatnej vetvy hlavnej poistkovej skrinky v motore istenej nejakou 40-50A poistkou, pricom nasleduje interierovy fusebox.
Ak by okno islo do skratu, skor zhori 0.75mm2 kablik, ktory napaja motorcek, nez by odobralo stavu starteru, kde je 50mm2.
Vytiahni poistku okien a startuj, co urobi. Treba tiez skontrolovat na diagnostike body computer.