Tohtoročný OSCAR

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Tohtoročný OSCAR

Príspevok od používateľa begbeee »

No vieš ako, po niekom ten jeho ---ebnutý syn asi bude.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Do matky, tak prvý krát v živote si pustím stream, pozerám na to hodinu a pol jak dement, na nejaké rozhovory a na to, aké šaty si hentá obliekla, a na tých trapných moderátorov, ale po hodine a pol a trojminútových reklamách v 7 minútových intervaloch som to proste musel vypnúť. :D Irónia, že som pozeral celý ten trapný "live from red carpet", ale samotné odovzdávanie už nie, nemal som silu. :P

Leo potešil, podľa mňa (zase) zaslúžená nominácia, inak som výsledky ešte nekukal ale vraj to dosť hrotili s Mad Maxom.
Na margo Oscarov a Černochov, pár krát to spomenuli aj včera, je to úplne trápne a primitívne riešiť to. Neviem kde je problém. To musí byť ten počet 50:50, aj ak je počet bielych hercov proste väčší?
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ked myslis tv doma tak tie markizacke kecacky ani ja nemusim ale samotny live red carpet preco by mal byt trapny? show must go on a ak nieco nebavi tak to jednoducho vynecham
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hensym napísal:Na margo Oscarov a Černochov, pár krát to spomenuli aj včera, je to úplne trápne a primitívne riešiť to. Neviem kde je problém. To musí byť ten počet 50:50, aj ak je počet bielych hercov proste väčší?
S tymto suhlasi asi vacsina zdravo uvazujucich ludi, aspon dufam :) Navyse ako uz bolo spomenute, tak dobrych ciernych hercov je stale malo. Len teraz mali slabe roky, tak sa ozyvaju. Ako som linkoval uz skor, vitazov bolo celkom dost: post2206042.html#p2206042
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Trussardi: Myslím to, keď chodila tá moderátorka a uvítavala hostí pýtala sa na čo sa tešia, ako prišli, a tak. To ma moc nezaujíma, a ani to, čo mali oblečené. Ja som si proste len myslel, že to bude trvať tak 15 minút, keby viem, tak to vynechám. Budem vedieť o rok. :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

tak to stale davaju a nie len na oscaroch, ja si nemyslim ze je to trapne aj ked chapem nemusi to kazdeho bavit
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som spokojny s vysledkami. Hlavne Leo konecne a zasluzene. Inarritu za reziu a Lubezki boli tiez moje tipy a naplnili sa. Co sa tyka diskusii o rase - Chris Rock to povedal jasne. :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Inak ja som od zhliadnutia Bridge of Spies vedel, že Rylance to dostane za "Would it help?"
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no zahral to paradne. pre mna bol tiez favoritom
Dila
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dila »

Ak film vyhrá najviac oscarov (6) nemal by sa logicky stať najlepším filmom?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie, lebo Mad Max je forma bez obsahu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nie, pretoze kategoria Najlepsi film je samostatna. Ide tam o celkovy dojem z filmu. Mad Max to mal teraz podobne ako svojho casu Gravitacia alebo Avatar - bohate uspechy v technickych kategoriach, ale inak nic extra.
Dila
Amateur
Amateur

To je mi jasné že je to samostatná kategória. V nej aj skončil Mad Max predsa ako nominovaný. Čiže nejakú hodnotu to má aj keď je to forma bez obsahu. Len mi to príde smiešne, že niektorým filmom stačí tak málo (scenár) aby vyhral najlepší film (hej sú to samostatné kategórie, ale vidno na základe čoho sa víťazí). A niekto sa s filmom vyhrá, vloží do toho množstvo detajlov, času.
Aaaale.
Proste som len sklamaný ztoho žeby bolo zaujímavé vidieť takýto film ako absolútneho víťaza, nad doterajšími typickými oscarovými vážnymi filmami. Hmh..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

To máš ako s knihami.. môže byť v tej najkrajšej väzbe s tými najkrajšími ilustráciami, keď je vnútri biografia Mázikovej....
Dila
Amateur
Amateur

To zas nie. To fakt nie. Tí najlepší ilustrátori predsa majú rozum a nevenujú svoj čas takej stoke.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

s vysledkami celkom spokojnost, tiez som rad za oscara pre dicapria, lebo uz to bola vazne otrava, hlavne tie debilne komentare na csfd typu "zufalo sa snazi dostat oscara" ma neskutocne stvali. ako keby sa ten clovek len pachtil za tou soskou a podriadil tomu svoj zivot..kopa oscarov pre mad max je fajn a tak isto cudzojazycny film si to zasluzi. ten najlepsi film prekvapil, ale tak sa mi zda, ze v poslednych rokoch dost tlacia na to, aby ten film mal odkaz a myslienku, takze sa necudujem.

btw s tymi cernochmi je to vazne na smiech. celkovo by ma zaujimala realna situacia v us, na internete dost casto citam staznosti cernochov na diskriminaciu, ale z mojho pohladu mi to tak nepride. zaujimalo by ma, ci ide len o par kriklunov, ci ten problem tam naozaj je alebo sa tam vazne vacsina cernochov dovolava svojich prav aj ked tam realne problemy nemaju.
Dila
Amateur
Amateur

To tých urazených afroameričanov si netreba všímať. Na druhej strane na Grammy mali predsa najviac nominácii. Proste tentoraz im to šlo viac dobre v hudbe ako vo filme. Hotovo.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Nezacala to cele Smithova zena?

Neviem, ci je to nejake zle v US, najlucnejsi su ti Black Lives Matter a ti su dost na smiech.

Ja som dost filmov este nevidel, co vyhrali. Vcera som pozeral Room, dobry film, a aj ten maly chlapec by si zasluzil nejaku cenu.
Napísať odpoveď