Dalsi problem je, ze Nemecko teda nie je bana na krasne zeny, ani take medzinarodne mesto, ako Frankfurt. A ked uz nejake su pekne, tak su to vacsinou Turkyne a pod., a to zase pri vsetkej ucte nie je moj salok kavy.
idu dnesne zeny len na peniaze ?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: idu dnesne zeny len na peniaze ?
Dovod, pre ktory je chodim je jednoduchy. Som tu v Nemecku sam, nemam priatelku, ani blizkych kamaratov. Doma byt pri PC stale, to by som sa zblaznil. Takto si vzdy vyhladam nejaky klub, kde je vyhradne hip-hop. Kedze tu hudbu v dobrom ozvuceni (vo Frankfurte nie je nudza) a podobne parties mam rad, tak si tam idem proste vypnut, zrelaxovat hlavu od prace. Predtym samozrejme mam mensiu seansu cez Skype s kamosmi - co to popijeme, pokecame a uz idem v nalade von, ze je mi to jedno, ze som sam.
Dalsi problem je, ze Nemecko teda nie je bana na krasne zeny, ani take medzinarodne mesto, ako Frankfurt. A ked uz nejake su pekne, tak su to vacsinou Turkyne a pod., a to zase pri vsetkej ucte nie je moj salok kavy.
no boze, tak chod na akciu, kde sa bude hrat len to co sa ti paci. inac ja keby pridem do takeho klubu, tak ani nerozoznam, ze sa v dalsej miestnosti hra nieco lepsie, lebo mi obe pridu ako riadna sracka, takze tolko o vkuse ludi, kazdy nech si pocuva co ho bavi.
inac k teme, trocha nechapem o co vlastne ide. hladas zenu, ktorej nebude imponovat majetok, ale druhy post mi prisiel, ze vlastne nikam nechodis, lebo nemas cas, kde sa vobec s tymi zenami zoznamujes?
inac k teme, trocha nechapem o co vlastne ide. hladas zenu, ktorej nebude imponovat majetok, ale druhy post mi prisiel, ze vlastne nikam nechodis, lebo nemas cas, kde sa vobec s tymi zenami zoznamujes?
Jak to, sak turecka kava je najp4ra napísal:A ked uz nejake su pekne, tak su to vacsinou Turkyne a pod., a to zase pri vsetkej ucte nie je moj salok kavy.
-
p4ra
Redeemer
Haha, ale ano. Na kratku zabavu ano. Do buducnosti a zivota, to tak celkom ani nie. Privela rozdielnosti. 
Urcite nejdu vsetky baby na peniaze, to je taka ista generalizacia ako "vsetci muzi su rovnaki", to co je za hlupost
Ked skratka vidis, ze baba ide po peniazoch, alebo je len "narocna na udrzbu", tak sa na nu vykasli. A zas pokial na to mas dostatok penazi a moc ti nevadi, ze povedzme na nu das 1000 eur na mesiac tak co, aky problem?
Ja keby som mal mojej platit kazde kino, veceru, vstupne...
po dvoch tyzdnoch koniec 
Ked skratka vidis, ze baba ide po peniazoch, alebo je len "narocna na udrzbu", tak sa na nu vykasli. A zas pokial na to mas dostatok penazi a moc ti nevadi, ze povedzme na nu das 1000 eur na mesiac tak co, aky problem?
Ja keby som mal mojej platit kazde kino, veceru, vstupne...
Súhlasím s p4rom, tiež som bol rovnakého názoru ako ty, ale nie je to také jednoduché.MonD-day napísal:Tak mne je fuk co ma za skolu a ake zamestnanie, kludne nech je aj upratovacka, ale ked ma bude mat naozaj rada takeho aky naozaj som, tak mne je jedno aku ma pracu a vedomosti.
Chodil som s babou, ktorá nemala VŠ a pracovala ako čašníčka. S debatou povedzme že ešte nebol ani taký veľký problém, ale s tým, že robila na hovno rozhodnutia, hlavne čo sa týka financií. Síce bola vždy ku mne milá, ale rozum sa mi pozastavoval nad tým, že napriek tomu, že si narobila nejaké problémy ešte predtým, ako sme sa spoznali, tak podobné kiksy akurát v menšom opakovala stále. Nemyslím si, že ak je baba racionálne zmýšľajúca, dopustila by sa takýchto prúserov. Našťastie prachy odo mňa nikdy nežiadala, ale to malo potom samozrejme dopad aj na náš osobný život - musela pomaly každý deň ťahať pomaly dvanástky a vídali sme sa strašne málo.
Preto si hovorím, že aj partnerka by mala byť na tom aspoň podobne, čo sa týka racionality a uvedomenia si dôsledkov svojich rozhodnutí, takže to kľudne môžeme nazvať aj inteligenciou
-
bolek
Guru
Hovoríš mi z duše- proste mne to vždy aj mamina hovorí do telefónu, neseď doma, choď von. Tak som sa nahlásila na skupinový šport a podobne. Do toho klubu ísť sama som sa ešte neodvážila, ale z opačného dôvodu, lebo som žena. Ani nie žiadna kočka, ale aj tak - sama žena v klube je, ehm, blbép4ra napísal:Dovod, pre ktory je chodim je jednoduchy. Som tu v Nemecku sam, nemam priatelku, ani blizkych kamaratov. Doma byt pri PC stale, to by som sa zblaznil. ...
-
p4ra
Redeemer
Je tam milion inych zien aj muzov, a mozno niekoho stretnes - nikdy nevies.
Keby si vo Frankfurte, obetujem sa. 
-
bolek
Guru
Ale len s maximálnym úsilím