Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Čaute všetci
Potreboval by som vašu pomoc pri výbere nových sluchatok do uší. Začnem rozpočtom, ktorý je 40€ i keď som ochotný priplatiť do 50, ak sa bude jednať o niečo čo bude stáť za to. Do teraz mi hrala hudba zo slúchatok ako sú Sony MDR-EX110LP a Jays t-jays two, s ktorými som bol spokojný. Počúvam hlavne hip hop a hľadám niečo s výraznejšími basmi. Pozeral som tie Pistony 3, ktoré sa vyššie spomínali ale neviem ako sú na tom s basmi. Ďakujem za radu 
-
Ryan Giggs
VIP
Piston 3 maju viacmenej rovny zvuk, basov menej ako jays. Ked uz Xiaomi, tak 2 alebo Hybridy.
Lepsie vsak Vsonic VSD3 (nie VSD3S). Ci Zero Tenore alebo nieco od Fischer Audio.
Lepsie vsak Vsonic VSD3 (nie VSD3S). Ci Zero Tenore alebo nieco od Fischer Audio.
Pocuvam hiphop/rap a pistony 3 su pre mna lepsou volbou, hlavne kvoli pohodlnosti v usiach a nevypadavaniu. Mal som pistony 2, ale s 3kami som spokojnejsi.
Díky moc za odpovede
Stále ale premýšľam.. Tie Vsonic sa mi ale dizajnovo moc nepáčia, ale nevylučujem ich zatiaľ.
Ako je to teraz s tými sluchadlami Jays? Aké sú rozdiely medzi t-jays two a t-jays three, prípadne a-jays two a a-jays three?
Ako som spomínal, mal som t-jays two ale vtedy som neskúmal ako sú na tom iné modely ale ak si dobre pamätám tak two mali výraznejšie basy a three zas výšky..
Je tak? Oplatí sa mi ich kúpiť znova?
Stále ale premýšľam.. Tie Vsonic sa mi ale dizajnovo moc nepáčia, ale nevylučujem ich zatiaľ.
Ako je to teraz s tými sluchadlami Jays? Aké sú rozdiely medzi t-jays two a t-jays three, prípadne a-jays two a a-jays three?
Ako som spomínal, mal som t-jays two ale vtedy som neskúmal ako sú na tom iné modely ale ak si dobre pamätám tak two mali výraznejšie basy a three zas výšky..
Je tak? Oplatí sa mi ich kúpiť znova?
-
Ryan Giggs
VIP
Two su najbasovejsie, Three najvyrovnanejsie. Plati to aj pre a, aj pre t.
Jaysy sa ale kupovat vobec neoplati. Su to uz zastarale modely, ktore boli vo svojej dobe velmi dobre. Za dnesnou konkurenciou (aj ovela lacnejsou) vsak uz velmi zaostavaju. Lepsie hraju aj spunty od KZ, ktore su do 10 dolarov.
Vsonic sa ti mozno nepacia, ale zvukovo konkuruju daleko drahsim sluchadlam. V tejto cenovej patria do uplnej spicky.
Jaysy sa ale kupovat vobec neoplati. Su to uz zastarale modely, ktore boli vo svojej dobe velmi dobre. Za dnesnou konkurenciou (aj ovela lacnejsou) vsak uz velmi zaostavaju. Lepsie hraju aj spunty od KZ, ktore su do 10 dolarov.
Vsonic sa ti mozno nepacia, ale zvukovo konkuruju daleko drahsim sluchadlam. V tejto cenovej patria do uplnej spicky.
-
Sparko
Prosím vás potreboval by som ešte poradiť nejaké slúchadlá okolo 200e len musia byť uzavreté.
Ak by sa dalo tak aj nejakú zvukovú adekvátnu k tým slúchadlám. Ďakujem
Ak by sa dalo tak aj nejakú zvukovú adekvátnu k tým slúchadlám. Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Predpokladam, ze sluchadla vylucne na doma? Aky je rozpocet na zvukovku?
-
Sparko
hej na doma, a tá zvukovka no vôbec netuším koľko by som mal do toho investovať..niečo také kde využijem plný potenciál tých slúchadiel...ideálne by bolo do takých 100e
-
Ryan Giggs
VIP
Co sa tyka sluchadiel, tak Beyerdynamic DT150. Ano, nemaju najmodernejsi dizajn, ale zvukovo svoju cenu znacne prekonavaju. Pripadne Audio-Technica ATH-A900X. Tie ale zvonku, lebo tu v EU su extremne predrazene. Vonku stoja polovicu.
Co sa tyka zvukovky, plny potencial vyuzijes s podstatne drahsimi masinkami ako 100 €, kazdopadne aj do tej ceny sa da kupit slusny spolocnik pre sluchadla. Tu tiez plati ze vonku nakupis neporovnatelne lepsie. Do 100 eur napr. Geek out 450/720, alebo nieco od Hifimediy. Zalezi aku konektivitu pozadujes.
Co sa tyka zvukovky, plny potencial vyuzijes s podstatne drahsimi masinkami ako 100 €, kazdopadne aj do tej ceny sa da kupit slusny spolocnik pre sluchadla. Tu tiez plati ze vonku nakupis neporovnatelne lepsie. Do 100 eur napr. Geek out 450/720, alebo nieco od Hifimediy. Zalezi aku konektivitu pozadujes.
Cauko, potreboval by som poradit pri vybere nahlavnych sluchadiel pre kamaratku do 20€, momentalne mam vo vybere maxell retro dj a superlux 681 popr. 662. S toho predpokladam ze lepsia volba budu tie superluxy ci nie? Alebo moze byt aj nieco ine. No a pocuva metal, rock a podobne a chce to aj na hry atd. tak nech to ma aj basy. Diky moc 
-
Ryan Giggs
VIP
Retro DJ su supraauralne, prenosne sluchadla. Na nejake domace pouzitie k pc nie su velmi pohodlne, ani prakticke. Takze jedine Superluxy.
A skor 681 ci 662? Alebo este nejake ine?
-
Ryan Giggs
VIP
To zalezi na tom ci potrebuje izolovat.
Nepotrebuje
-
Ryan Giggs
VIP
Tak asi skor 681 alebo 681B.
10teho som objednal Hybridy z Gearbestu a dnes mi prišli, hrajú super aj keď este nie sú celkom rozohrané.
Ďakujem za pomoc Ryan, presne takéto niečo som potreboval, som spokojný, luxusné basy
Ďakujem za pomoc Ryan, presne takéto niečo som potreboval, som spokojný, luxusné basy
B su balanced ak sa dobre pamatam ze? Tak radsej asi 681, diky za pomoc RyanRyan Giggs napísal:Tak asi skor 681 alebo 681B.
jj, ja som pôvodne myslel, že B sú pre bass ale B je balanced, F je flat a bez všetkého sú bassovejšie
Diky za potvrdenie, tak finalne 681 
Zdravíčko, hľadám sluchátka na počúvanie hudby(všetko okrem basov). Je jedno či budú náhlavné alebo earbudy, len dosť cestujem tak ak budú náhlavné nech nie sú veľmi veľké. Dôležitý je len pomer cena a kvalita zvuku, rozpočet 50€.
Zatiaľ ma zaujali: Vsonic VSD3
Zatiaľ ma zaujali: Vsonic VSD3