Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

dragon883
Expert
Expert

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa dragon883 »

Frco napísal:ephramko: Myslim, ze si to pomerne presne rozpisal.
V tychto volbach sa podla mna aj ukazalo, aky obrovsky dosah maju socialne siete, pretoze najma tie tam poslali Kotlebu a Kollara. Moze sa tam napisat hocico, na rozdiel od bilboardov/TV/radia.
Myslim, ze dosah socialnych sieti pri volbach pochopila a ako prva ho vyuzila SaS, ked kandidovala po prvy krat uz v 2010. Ak si dobre pamatam, tak za celu dobu kampane zdielala vtedy cez FB az 100 000 statusov. Bolo len otazka casu, kedy sa toho chytia aj ostatni. Je to lacnejsia a aj omnoho rychlejsia cesta ako dostat svoju agendu medzi ludi..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ani neviem, co si mam mysliet o tom, co sa v sobotu udialo, tak to len zhrniem s tym, co som napisal inde.

Tak ako ludia obhajuju Rusko, a vzdy je za vsetko vine USA, tu je dalsi priklad toho, aki sprosti su ludia v dnesnej dobe. A ako rychlo zabudaju na historiu a to, co sa im dialo len par kilometrov od domu ani nie v tak davnych casoch. Velmi smutna realita na Slovensku v roku 2016.

http://www.cas.sk/clanok/372995/kotleba ... -zdesenie/#

Novy Cas pre mna nie je mienkotvorny web alebo dennik. Ale to, co napisali je nepopieratelny fakt.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

nemam doj***z zivot a zarobim si slusne
:roll:
Vsade su samozrejme vynimky, ale v priemere to plati. Nieco ako ked sa povie, ze priemerny vystudovany vysokoskolak je inteligentnejsi ako priemerny vystudovany stredoskolak.
Aj pri tomto vyroku najdes x ludi so strednou, ktori vysoskoskolakov schovaju do vrecka, ale v priemere to proste plati.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Som si zoradil kandidatov podla poctu hlasov. V prvej 150 bolo 21 poslancov smeru. Pricom ma dost zarazilo ze niekto kto ma 480 hlasov ide do parlamentu. A zato OLANO malo v prvej 150 az 26 ludi. Moj blizky clovek skoncil 141 a do parlamentu nejde. Skoda no.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Frco napísal: :roll:
Vsade su samozrejme vynimky, ale v priemere to plati. Nieco ako ked sa povie, ze priemerny vystudovany vysokoskolak je inteligentnejsi ako priemerny vystudovany stredoskolak.
Aj pri tomto vyroku najdes x ludi so strednou, ktori vysoskoskolakov schovaju do vrecka, ale v priemere to proste plati.
Ale ano, moja volba viac menej nebola podlozena nejakym pocitom krivdy alebo uz vobec nie nejakym racionalnym zdôvodnenim, skor to je taky nastrel strasiaka ze k aktualnej vlade existuje aj opacny extrem a treba sa toho trosku obavat :)
Dwesa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dwesa »

p4ra - Tie komentáre pod tým sú otrasné. Tí ľudia naozaj nechápu, aká je tam spojitosť. Nechápu, že je to neonacista a extrémista. To naozaj nič nevedia? To by mal splynovať ľudí a pochodovať v SS uniforme, aby sa uvedomili? Či aj potom by nadšene jasali nad krvou a hovorili, aký je kultivovaný, lebo si obliekol Huga Bossa?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Hegy napísal:ephramko: nemam doj***z zivot a zarobim si slusne no napriek tomu som volil ako som volil, bohuzial, ked som vyskrtal zloduchov a zbohatlikov, ostala jedna moznost :D
To "mam doje*** zivot lebo" som v bode 1 a 2 myslel ironicky, aj ked tieto skupiny ludi to tak naozaj vnimaju. V bode 3 a 4 som to ale myslel uz smrtelne vazne.

Fajn ze zarabas slusne, ale ked sa pozries na vyplatnu pasku alebo si podnikatel a vidis ze viac ako polovicu tvojho zarobku zhltne stat a na oplatku ti ponuka komfort slovenskych nemocnic, kde si uz aj vlastnu sestricku musis doniest, pripadne luxusny dochodok, z ktoreho ledva poplatis naklady na byvanie a energie...tak ta to neserie? Este ked si uvedomujes, ze SMERaci stravili posledne 4 roky vylucne upevnovanim svojej moci v statnych strukturach alebo sa venovali ciste populistickej agende, ktora funguje len na ich volicov a realne problemy neriesi (zmena ustavy v pripade manzelstva, vlaky zadarmo, vratky za plyn, strasenie imigrantami ktorych sem doslo do 9 / 2015 doslo presne AŽ 15 kusov).

Danove a odvodove zatazenie sa v tomto state musi rapidne znizit. Tak isto Fico doje*** co len sa da aj v podnikatelskom prostredi. Ozobracovat malych a strednych podnikatelov, zatial co velkym korporaciam ponuka rozne stimuly a prispevky, takym sposobom zo Slovenska Fico robi tovaren pre nadnarodne korporacie, takych krajin je po Afrike a Azii plno. Kapital ide do zahranicia, stimuly sa vycerpaju, korporacie sa pobalia a idu inam. Potom nam zostanu len ti nasi ozobraceni podnikatelia, ak vobec este niekto prezije a zdevastovane zivotne aj podnikatelske prostredie. Zatial co Široky si bude s Fickom davat sampanske niekde na jachte v karibiku.

PsychoS napísal:Som si zoradil kandidatov podla poctu hlasov. V prvej 150 bolo 21 poslancov smeru. Pricom ma dost zarazilo ze niekto kto ma 480 hlasov ide do parlamentu. A zato OLANO malo v prvej 150 az 26 ludi. Moj blizky clovek skoncil 141 a do parlamentu nejde. Skoda no.
Su strany, kde ludia poznaju konkretnych kandidatov a viac sa vyznaju aj do programu danej strany a ich cielov, v takom pripade sa vela kruzkuje - OLANO, SAS a podobne.

Su strany, ktorych volici nemaju tusenia, co za ludi tam sedi...poznaju pravdepodobne len predsedu...reaguju na stranu ako celok a casto reaguju na jednoduche hesla alebo jasne sprostredkovane myslienky ako "Chranime vas" alebo "Hrdo, odborne, slusne". V takom pripade sa nekruzkuje skoro vobec - SMER, SNS.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Chlapci bud sa zmeni volebny system a potom idealne aj uplne nova ustava alebo budeme v srackach navzdy.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

s tym kruzkovanim je to uplne jedno, vacsina ludi voli stranu, nie konkretne osobnosti. ja som volil sas, zakruzkoval som sulika (lebo sulik), poliacika (lebo spravil hip hopove video :D) a potom nejakeho znameno mojho znameho, lebo ma o to znamy poziadal...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko: ja ti davam za pravdu, je to hrôza a toto je moja "odpoved" aj ked sam to neberem nijak vazne ale ver mi ze vdaka LSNS teraz budu davat pozor na to co kto povie, spravi aby to nahodou neodpinkalo volica k LSNS :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

so smerom nepojdem aj keby mi slubil modre z neba pan :D https://www.facebook.com/Aktuality.sk/v ... 216323961/
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Niekde som si vsak vsimol aj to ze kandidat ktory ziskal viac hlasov sa stal nahradnikom nez ten co ziskal menej. Priamo v jednej strane. Neviem na zaklade coho sa to vybera. Mozno ze strana si vybera tych ludi. Ozaj neviem.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Martina Šimkovičová poslankyna NR SR :roll: :slap:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

begbeee napísal:Je mozne byt inteligentny a nácek.
Aryan Angel, Kali520, tehla ? :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Minimalne samotny Kotleba je dost inteligentny :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Je priam neuveritelne kolko dementov a hlupakov sa nachadza pod kazdou diskusiou ku kotlebovi ako ho strasne obhajuju.. nenormalne..
95% z nich ma maximalne ukoncenu strednu skolu, uz podla prveho pohladu na ich profily to je spodina spolocnosti ktora nema tusenie.. toto sme si zial vychovali, toto je odkaz nasej spolocnosti, skolstva.. mozeme sa vsetci hambit a bude to uz len horsie.

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tu sa hlasim, minus tlacitko :minus: je na lavo, pre tych co si chcu vyliat svoje cervene duse :D
Na jednej strane, rozumiem rozhorcenie jeho pritomnosti, na druhej, neviem ci spodina je ten spravny vyraz.
toto sme si zial vychovali, toto je odkaz nasej spolocnosti, skolstva.
Nejaky analytik to niekde vytiahol, ze Kotlebova LSNS je vlastne produkt Smeru. A smer voli vela ludi. Vela ludi je spodina.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

xH4wK napísal:Je priam neuveritelne kolko dementov a hlupakov sa nachadza pod kazdou diskusiou ku kotlebovi ako ho strasne obhajuju.. nenormalne..
95% z nich ma maximalne ukoncenu strednu skolu, uz podla prveho pohladu na ich profily to je spodina spolocnosti ktora nema tusenie.. toto sme si zial vychovali, toto je odkaz nasej spolocnosti, skolstva.. mozeme sa vsetci hambit a bude to uz len horsie.

A nie len pod jeho, su doslova vsade, sulikova stranka, sas, proste hocikde, kde sa spomenie politika.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

nj internet uz davno nie je nieco, kde sa daju najst prevazne inteligentni ludia.

No ale k teme.
Prochazka sa prave teraz vyjadril u prezidenta ze so Smerom nepojde - asi sa poucil, chlapec, ze toto mal urobit este pred volbami a mohol dostat viac...

Cize z toho vychadza, ze SMER nema ako zostavit vladu.
SMER+SNS+MOST by mal dokopy len 75 poslancov, presne polovicku.
Napísať odpoveď