Parlamentné voľby 2016
Re: Parlamentné voľby 2016
jaj az napadne to zacina pripominat 2010... vsetci sa hrdinsky spojime proti ficovi, spravime krasnu velku koaliciu kde sa budeme velmi lubit a vsetko bude lepsie ako za fica...
otazka znie, koho budete volit v roku 2018??
zuobime pohjadok odvolame kisku online, suandisti 
-
nejakymarko
Addict
Ja si prave myslim, ze rok 2012 maju este zivo pred ocami a su si vedomi toho, ze ak teraz vlada padne na nejakej "hluposti", tak prilezitost mat pravicovu vladu sa nemusi opakovat.
Nad kazdym krokom budu 2x rozmyslat a jeden druhemu bude davat pozor na prsty, aby sa vyhli kauzam.
Dufam, ze to nie je len moj romanticky pohlad na vec
Nad kazdym krokom budu 2x rozmyslat a jeden druhemu bude davat pozor na prsty, aby sa vyhli kauzam.
Ako vtip pred spanim vybornenejakymarko napísal:Nad kazdym krokom budu 2x rozmyslat a jeden druhemu bude davat pozor na prsty, aby sa vyhli kauzam.
Práve to je tá irónia osudu, že Sulík je teraz v podstate v úlohe Radičovej, snáď nedopadne rovnako ako ona. 
Inak uz som vo viacerych diskusiach zachytil take bizardnejsie navrhy, ze Bratislava by sa mala radsej od Slovenska odclenit, alebo severne kraje, kde ziskal hlasy Kotleba treba odstupit Polsku. Je to len take kecanie nad pivom, ale i tak. To len tak na okraj...
Dobra poznamka, ale minulost moze byt dostatocnym varovanim pre potencionalnych koalicnych kolegov, zrejme asi aj preto sa chce Kollar priamo vyhnut takejto sirokej koalicie. Myslim, ze na Sulika sa da spolahnut, ak sa dobre vopred urcia pravidla. Dalej si myslim, ze tieto volby treba brat pozitivne a da sa vytazit z nastupu Kotlebu do parlamentu a riadne to zamiesalo karty, len netreba panekarit. Treba poznamenat a co najdolezitejsie, ze SAS skoncila na druhom mieste, ak by to bola ina "pravicova" strana, tak by to asi bolo tazsie.ephramko napísal:Práve to je tá irónia osudu, že Sulík je teraz v podstate v úlohe Radičovej, snáď nedopadne rovnako ako ona.
tazko povedat, na slovensku si proti sebe zasa postval cast ludi, ale z medzinarodneho hladiska urobil dobru vec. taketo veci sa stale beru dost citlivo a tymto cinom si ziska plus v ociach zapadu. inac tiez som si myslel, ze by bolo lepsie, keby ho pozval, ale potom ma tak napadlo..kiska je u nich aj tak americka stetka, clovek co drancoval slovakov cez svoje nebankovky a podporovatel porosenkoveho fasistickeho(vidite tu ironiu?
) rezimu. myslite si, ze po tomto by bol spravny chlap? skor by zacali pisat, ze silu kotlebovho hlasu citi uz aj kiska a nasral si pred nim do gati. celkom smiesne, ale ani nie, ked si uvedomite, ze tak funguje ich logika.
//vole chcel som odpisat rovno pod hekerov prispevok, ale kym som to popri inej robote poslal, tak sa to tu celkom nakopilo
//vole chcel som odpisat rovno pod hekerov prispevok, ale kym som to popri inej robote poslal, tak sa to tu celkom nakopilo
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Je mi az smiesne ked vidim Kollara a jeho vystupovanie - uplna kopia Okamury a jeho Usvitu vo vsetkych detailoch.
nj ten Kollar bude najslabsi clanok. Nevyspytateľný a vyzera ze je tam len pre srandu. Skoda, ze ked konecne ma niekto iny sancu ako Fico a este k tomu to je akurat SaS, tak to skoncilo tak, ze to asi dlho nevydrzi.
Tá kolárova podpora vlády z opozície je čistý bull... za prvé bude mať fico k dispozícií argument zlepenca, ktorý má ledva parlamentnú väčšinu, za drhé pokým je kolár v opozícií, tak ak by sa niečo pokašlalo vo vláde, tak z toho len vyťaží percentá v ďalších volbách a môže kupčiť s hlasmi pri schvalovaní zákonov (lebo je to príliš výbušná kombinácia), a za tretie, nevyzerala by opozícia trochu lepšie ak by v nej bol ako alternatíva fico plus kotleba?
-
t0m4s3
Admin
Pokial nikto vyrazne neuhne, akoze neuhne inak by si uplne nasral do huby, tak jedina moznost je ta 5-6 koalicia. Tomu nemoze nikto verit, ze vydrzi viac ako 2 roky.
Takže čo sa týka výsledku volieb: Som rád, že sa tam nedostalo SMK a že vypadlo KDH. Nie som prvovolič a ani starý človek. No myslím, že Smer je lepší ako pravica... Je aký je, zaslúži si zhniť v base, ale aspoň trochu podržal SR... Môj osobný názor je, že to pravica nedokáže a a bežní ľudia sa budú mať horšie ako za Fica (Nehovorím len o starých ľudoch, ale celkovo... ) Ale tak uvidíme možno som len zaujatý... No osobne si myslím a bol by som radšej aby smer to nejak polepil... Pozeral som diskusie na markíze a pravica sa hádala ako malé deti... Tí sa nevedia teraz dohodnúť nie to ešte udržať vládu 4 roky... Kolár si v priebhu 2 minút nasral do úst, takže už to začína... Vlastne ani neviem čo tam robí
A ani on sám to nevie...
Ďalej čo sa týka kotlebu... Tak ste všetci smiešni (Aj tu na fóre niektorí, kotrí si myslia akí sú vtipné, že nevie povedať r atď..) Fašista možno je, aj keď sa mu to nedokázalo... To nemení nič na veci, že ho zvolilo 8% Slovenska. A mal by byť rovnako rešpektovaní ako ostatné strany.. Lebo tu nejde o ich osobné názory (ako Kisku, že ho ani nepozval) ale o to, že zastupuje skoro 1/10 Slovákov a takéto verejne utláčania a odmietania spolupráce mu len nahrávajú... Som presvedčení, že by mal minimálne 12% ak by sa opakovali voľby + prvo voličov by len pribudlo. Takisto je trúfalé tvrdiť, že 200K ľudí sú fašisti, alebo žeby nevedeli čo je to fašizmus. Ano svedčí to tom ako sa správajú mladí... No treba sa pýtať prečo. Sľúbil zmeny, ktoré kvôli tomu, že je extrémista naozaj Slovensku pomôžu a ľudia mu veria. Osobne súhlasím s veľa vecami v jeho programe... Kotleba nie je sprostý, vie čo môže a dáva si nato sakra pozor, takže môžu mu všetci špárať do zadku aj tie protesty absulútne nič nezmôžu, len mu nahrávajú hlasy, takisto ako celý ten bordeľ okolo toho. Hádam si nemyslíte všetci, že s lsns začal koniec sveta a 3 sv vojna... + Ešte keď má iba 8% jedine čo môže, tak to je fakt Slovensku pomôcť, aj keď nič nespraví aspoň ušetrí, keďže sa nebude kradnúť a to je pre mňa veľké plus... Volil som ho hlavne kvôli tomu... Myslím, že nemáme čo stratiť a uvidíme ako to dopadne, ak neuspeje tak sa sám spakuje preč. No to ako ho odsudzujú o niečom svedčí a zatiaľ ma utvrdzuje v tom, že som volil správne a volil by som ho v prípade predčasných volieb zase. To si uvedomuje v momentálnej situácii každý.
Ďalej čo sa týka kotlebu... Tak ste všetci smiešni (Aj tu na fóre niektorí, kotrí si myslia akí sú vtipné, že nevie povedať r atď..) Fašista možno je, aj keď sa mu to nedokázalo... To nemení nič na veci, že ho zvolilo 8% Slovenska. A mal by byť rovnako rešpektovaní ako ostatné strany.. Lebo tu nejde o ich osobné názory (ako Kisku, že ho ani nepozval) ale o to, že zastupuje skoro 1/10 Slovákov a takéto verejne utláčania a odmietania spolupráce mu len nahrávajú... Som presvedčení, že by mal minimálne 12% ak by sa opakovali voľby + prvo voličov by len pribudlo. Takisto je trúfalé tvrdiť, že 200K ľudí sú fašisti, alebo žeby nevedeli čo je to fašizmus. Ano svedčí to tom ako sa správajú mladí... No treba sa pýtať prečo. Sľúbil zmeny, ktoré kvôli tomu, že je extrémista naozaj Slovensku pomôžu a ľudia mu veria. Osobne súhlasím s veľa vecami v jeho programe... Kotleba nie je sprostý, vie čo môže a dáva si nato sakra pozor, takže môžu mu všetci špárať do zadku aj tie protesty absulútne nič nezmôžu, len mu nahrávajú hlasy, takisto ako celý ten bordeľ okolo toho. Hádam si nemyslíte všetci, že s lsns začal koniec sveta a 3 sv vojna... + Ešte keď má iba 8% jedine čo môže, tak to je fakt Slovensku pomôcť, aj keď nič nespraví aspoň ušetrí, keďže sa nebude kradnúť a to je pre mňa veľké plus... Volil som ho hlavne kvôli tomu... Myslím, že nemáme čo stratiť a uvidíme ako to dopadne, ak neuspeje tak sa sám spakuje preč. No to ako ho odsudzujú o niečom svedčí a zatiaľ ma utvrdzuje v tom, že som volil správne a volil by som ho v prípade predčasných volieb zase. To si uvedomuje v momentálnej situácii každý.
Čím ušetrí? Btw. 0,08 krát 0,6 fakt nie je desatina Slovenska
Tento Kotleba volic mozno pisat vie, ako jeden z mala... no v matematike mu to uz neide...beardie napísal:Čím ušetrí? Btw. 0,08 krát 0,6 fakt nie je desatina Slovenska
-
xH4wK
Prosim pekne ako on pomoze Slovensku ? je v parlamente ale nechce s nikym diskutovat ani ist do koalicie to povedal sam (este predtym ako sa voci nemu vyhradili vsetci ostatni) takze co tam siel robit ? Mysli si, ze sam nieco presadi ? Sama LSNS nepresadi absolutne nic a podla ich programu nema nic domyslene takze ako to bude chciet prezentovat ostatnym aby sa nad tym vobec zamysleli ?NHISPVM napísal:Takže čo sa týka výsledku volieb: Som rád, že sa tam nedostalo SMK a že vypadlo KDH. Nie som prvovolič a ani starý človek. No myslím, že Smer je lepší ako pravica... Je aký je, zaslúži si zhniť v base, ale aspoň trochu podržal SR... Môj osobný názor je, že to pravica nedokáže a a bežní ľudia sa budú mať horšie ako za Fica (Nehovorím len o starých ľudoch, ale celkovo... ) Ale tak uvidíme možno som len zaujatý... No osobne si myslím a bol by som radšej aby smer to nejak polepil... Pozeral som diskusie na markíze a pravica sa hádala ako malé deti... Tí sa nevedia teraz dohodnúť nie to ešte udržať vládu 4 roky... Kolár si v priebhu 2 minút nasral do úst, takže už to začína... Vlastne ani neviem čo tam robíA ani on sám to nevie...
Carovny prutik nema.. navyse spraval sa ako neonacista pri plnom vedomi a svedomi podporoval a oslavoval vyvrazdovanie zidov, cechov, poliakov na Slovensku.. takze naozaj je dobry napad tychto ludi volit ?
Veľmi dobrý postreh. Smer je diskreditovaný, pravica sa zdiskredituje sama ani rok to možno nebude trvať a potom to začne byť fakt zaujímavé.aacid napísal:jaj az napadne to zacina pripominat 2010... vsetci sa hrdinsky spojime proti ficovi, spravime krasnu velku koaliciu kde sa budeme velmi lubit a vsetko bude lepsie ako za fica...
Ak príde frustrácia, ktorá rodí nízku volebnú účasť, tak sa môžeme tešiť na 15% LSNS a iné a chuťovky. Nehovoriac o daľších exotických stranách, ktoré sa popri tom všetkom zvezú.
Čo potom? Lebo óooo áno, cisár je nahý a Slovensko ešte nikdy nevolilo spôsobom, ktorý dokonale odkryl stav spoločnosti.
-
p4ra
Redeemer
Ja si naopak myslim, ze ten zlepenec, ako ho pred par rokmi birmovany katolik komunista pomenoval vydrzi prave preto, ze mu veli Sulik, ktory v poslednych mesiacoch skutocne dospel svojim vystupovanim a rozpravanim na premiera - dozrel. Napodobne sa od Matovica uz nedockame tych vypadov, ako ich mal v opozicii. A aj ked ich mal vyzera to, ze sa oplatili, napokon bol vo volbach treti. Viem, ze mnoho ludi by sa tesilo, keby ta vlada padne do jedneho roka, ale podla mna je to len zbozne prianie ludi, ktori boli v sobotu a volili SMER-SD a LSNS.
Nepochybujem, že Sulík s Procházkom a povedzme Bugárom môžu byť kompatibilný - a áno aj s Matovičom. Ale čo zvyšok OLANO, čo sú sami za seba? A ako sa zachová SNS, ktorá síce vymenila predsedu ale 100% sú to istí kryptonárodovci? A kde je v tej rovnici tichá podpora Kollára?
Príliš veľa premenných.
Príliš veľa premenných.