Poslanec Cuper havaroval
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Poslanec Cuper havaroval
dnes som to videl rano na Jojke, on bol uplne ozraty, ani nevedel rozpravat. videli ste to? co na to hovorite? vrazil do nejakeho mercedesu a potom skoncil dakte na stene na druhej strane cesty.
Cielom poslaneckej imunity je ochrana poslancov pred zakonnou cinnostou vlady alebo sukromnych osob. Napr. preto, aby ich nemohli zadrzat pred nejakym dolezitym hlasovanim v parlamente a ovplyvnit tak vysledok hlasovania vo svoj prospech (vid. pripad z CR a zadrzanie poslanca M. Sladka pred 2. volbou V. Havla za prezidenta, kedy jeho volba presla jedinym hlasom...).PiT napísal:Viem, ze to bude OT, ale myslim, ze to s temou suvisi... NACO maju vlastne poslanci imunitu ?
tak to mas pravdu. V radiu rozpraval, ze tam bolo este jedno auto a zdrhlo. Aj on chcel, ale asi nevladalcert napísal:Doc. Super sa aj zvycajne vyjadruje nejako zvlastne, akoby bol naliaty nonstop.
Na slovensku je to tak! Niekto moze vsetko a druhy uz by za to sedel, alebo cvakal poriadnu pokutu! Nech zije demokracia!
Po vcerajsom zhliadnuti ozrateho Cupera uz k volbam nejdem. Nebudem davat svojim hlasom imunitu hajzlom, ktori nas ozobracuju a sami sa vyhlasuju za polobohov, lebo co nie je dovolene volovi to je dovolene bohovi.
.... dosadte podla vlastneho uvazenia.Ked olej tak Mogul, ked kopnut tak do gul. Ked benzin tak super, ked .... tak CUPER.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Na to si odkial prisiel? Ja osobne dokonca pochybujem o tom, ze sa postrelil. Rad by som sa totiz pozrel na expertizu tej gulky, ci bola naozaj z jeho zbrane (len tak, pre zaujimavost). Videl si vobec niekedy polovnicku gulovnicu? Vies si cisto teoreticky predstavit, ako by si sa s nou sam postrelil, nahodou? P. Rusko by musel byt uplny lolo, ked si pri navrate domov bali do auta nabitu(!) a este k tomu odistenu(!) gulovnicu. Kazdy polovnicky zelenac vie, ze nabitu gulovnicu mozes mat len v polovnickom revire alebo na schvalenej strelnici, aj to ju odistujes az tesne pred strelbou. Je to jedno zo zakladnych pravidiel. Okrem toho, este cez obed mal tlacovku a poobede isiel polovat na stredne Slovensko napriek tomu, ze samotni polovnici sa zhoduju na fakte, ze na polovacku bolo v tej oblasti absolutne nevhodne pocasie (mrholenie, hmla, atd.)? Podla mna su len dve moznosti: 1. P. Rusko je uplny lolo a podarilo sa mu nieco, nad cim kruti hlavou kazdy polovnik, 2. nepostrelil sa/bol postreleny, no snazi sa to zahrat na nestastnu nahodu. Ja osobne jeho verzii neverim, o com sa ta samozrejme presviedcat nechystam. That´s allTraktorista napísal:LOL, ty si snad myslis ze sa postrelil naschval??? to je blbost,...
Ochlasto Cuper
Poslanecká imunita mala by biť zrušená ! No ale našom absurditane je chranený poslane,medveď a cigáň. Uvažujem vlastne kam to kráčame, vláda zavádza super totlitu,
aobčan tohot absurdistanu ešte aj tlieska. Ku dňu klučikárov, to je pekná výzia.

aobčan tohot absurdistanu ešte aj tlieska. Ku dňu klučikárov, to je pekná výzia.
Chces tym povedat, ze Ruska postrelil urazeny milenec, ale netrafil kam chcel?Tomasito napísal:...Podla mna su len dve moznosti: 1. P. Rusko je uplny lolo a podarilo sa mu nieco, nad cim kruti hlavou kazdy polovnik, 2. nepostrelil sa/bol postreleny, no snazi sa to zahrat na nestastnu nahodu. Ja osobne jeho verzii neverim, o com sa ta samozrejme presviedcat nechystam.