Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

niežeby som osobne nemal značný kus buržo "morálky" v péčku, ale ty to tu prezentuješ div nie jak výhodu, že veď popri občasnom honcovaní nad Jozefom a Adolfom vlastne robia zatiaľ len to, čo všetci politici pred nimi. či to nebude zas len tým, že moc korumpuje a absolútna moc korumpuje absolútne.. a to nie je hystéria, len názor mnohých, že síce pokryteckí, ale otvorení náckovia vo vysokej politike sú takpovediac whole new level of fucked-up. prečítaj si vo vedľajšej téme, ako sa Magiánko porátal s fellow náckami z Pospolitosti (možno aj preto, že vodca Škrabák vypadá jak rómsky muslim a aj "varí guláš zo sóje ako nejaký kozojebec", ako nezabudli článok okomentovať ľudáčikovia na fb), tomu by som nezveril ani igelitový sáčok radšej..

//zu dem Thema: či už sa na stolec Precädu dostane neoliberál s empatiou kľučky od dverí, čo považuje znovuzavedenie rovnej dane za ideu porovnateľnú s vynálezom kolesa, alebo ktokoľvek iný, asi ťažko nejak prispeje k zdvihnutiu životnej úrovne v problémových regiónoch na strede a východe, čo je aj hlavný zdroj politického kapitálu kdejakých kotlieb. tiež som pôvodne nechápal, prečo v Ostrom Grúni volilo ľudákov 17% občanov, ale na druhú stranu, z protifašistickej tradície regiónu sa nenajedia. Kotleta ich nenakŕmi takisto, ale nateraz tomu chcú veriť.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

un_know napísal:V ideálnom svete áno, no nie na Slovensku za súčasných životných podmienok. Silno pochybujem že ste všetci taký veľký moralisti ako sa tu prezentujete. Mne už je zle z tej hystérie, ktorá sa okolo Kotlebu zvrtla. Slovensko a jeho obyvateľstvo tu za posledných 20 rokov zdecimovali doterajší takzvaný "štandardný" politici a vy sa tu idete pototo lebo Kotleba sa dostal do parlamentu. Je to pochopiteľné u tých svíň ktoré slovensko rozkradli lebo vedia že už sa na nich voda varí, ale nerozumiem tej hystérii u radového občana.

Vsak ale toto nechapem, ludia ho volia lebo idu proti prudu, proti standardnym stranam (neviem ani co to ma znamenat) a pritom on je to iste, politik co sa nicim nelisi este aj obhajuje rodinkarstvo.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

un_know napísal: kto zvás nebol za svoj život nejako zvýhodnený či už u lekára, u prijímačkách do škôl, verejných funkcií, alebo bežnej práce na úkor niekoho lepšieho vhodnejšieho len preto lebo ste tam mali známeho ktorí vám k tomu dopomohol.
Napriklad ja.....este daky argument, postaveny na vode?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Pascalwb napísal: Inac dostal Fico nejaky cas na zostavenie? Ci bude to natahovat ako sa len da.
Do piatku 18.3.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

aacid napísal:mne je zase zle z toho ze go-to argument na cokolvek je "ved aj ini to robia"...
Mne sa prave zda ze "Majko" robi - resp tvrdi, ze bude robit - to co ini nerobia / NEROBIŤ to co ini robia :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Majko tvrdí, že nerobí, nebude - ale v skutočnosti robí.
A jeho obhajcovia tvrdia, že nevadí, že robí, veď aj iní robia.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Akoze iní usetrili najviac vo svojom kraji? Ci zriadili lacnejsie budovanie cyklotras, prip. vytvorili program a priestor pre zamestnanie dlhodobo nezamestnanych (ciganov?).
A nikoho neobhajujem, kazdy ho ociernuje na zaklade aktualnej aktivnej medialnej masaze na jeho osobu resp. na zaklade jeho minulosti, robi si srandu z toho ze rackuje a ze je hlupy.
Hlupe je smiat sa niekomu ze rackuje, lenze rackuje Kotleba, a to uz je iny kaliber, na neho sa dobre nehovori :)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Tu sa nikto nesmeje z neho ze rackuje alebo ze je hlupy.
Tu ide oto ze on je regulerny nacek + v strane ma ultra neo fasistov, presne ten typ co ti v sobotu vecer v klube naje*e ze si sa nanho krivo pozrel.
Taky ludia maju sediet v base a nie v parlamente. (tym si nemysli ze sa zastavam inych politikov)
A to ani nehovorim co za program ma ta strana.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ved zobral pozicku na volebnu kampan - zarucil sa povolebnym uspechom.
Z coho myslis, ze to teraz zaplati? :D
V pohode tu pozicku splati zo statnych penazi. Sice mu asi nic nezostane na chod strany na najblizsie roky, ale to je pohoda, su v parlamente, maju poslanecke platy, urcite to nejako vykryju :)
begbeee napísal:Osobne ma zaujal tento komentár Daga Daniša: http://www.aktuality.sk/clanok/320438/k ... garchovia/
Ten komentar je super, presne tak nejako to vidim aj ja.

SaS a Olano maju podla mna ludi, ktorych sa neda/da len velmi tazko kupit.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

awtt napísal:Tu sa nikto nesmeje z neho ze rackuje alebo ze je hlupy...
Ale staci si polistovat trosku a vidim ako si tu nahravaju ludia posmesky a utvrdzuju sa tu vzajomne aki su nad-ludia.
Co sa tyka programu, holt, je to sci-fi.
Co sa tyka jeho poskokov, ak svoju cinnost mysli vazne, musi sa ich zbavit.
Ja si myslim ze ti neonazisti co sa k nemu hlasia a drzia s nim su ludia ktori mu pomahali v casoch ked usporaduval protesty "proti ciganom", pravdepodobne si ich ale coskoro znepriateli lebo je jasne, ze taki ludia s nim nadalej tuto hru hrat nemozu, zato MK imho ma aj v hlave a ma aj znacnu priazen.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Hegy napísal: Ale staci si polistovat trosku a vidim ako si tu nahravaju ludia posmesky a utvrdzuju sa tu vzajomne aki su nad-ludia.
Co sa tyka programu, holt, je to sci-fi.
Co sa tyka jeho poskokov, ak svoju cinnost mysli vazne, musi sa ich zbavit.

Ja si myslim ze ti neonazisti co sa k nemu hlasia a drzia s nim su ludia ktori mu pomahali v casoch ked usporaduval protesty "proti ciganom", pravdepodobne si ich ale coskoro znepriateli lebo je jasne, ze taki ludia s nim nadalej tuto hru hrat nemozu, zato MK imho ma aj v hlave a ma aj znacnu priazen.
Čiže program je čistý bullshit, kandidáti jeho strany tupci, ale Majko má v hlave. Well done, well done.
EsoEso
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa EsoEso »

Marián Kotleba nemá okolo seba žiadnych odborníkov.. Viete si predstaviť čo by sa stalo s týmto štátom keby tu vládol človek čo si získal voličov na základe sociálnych sieti a protestov proti cigánom?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ci su tupci neviem povedat ale ich image, vystupovanie a minulost sa nezlucuje s aktivitami LSNS.
Bullshit to celkom nie je, bullshit je toho dosiahnut v ramci jeho moznosti ale idea je to dobra, tiez som toho nazoru ze v aktualnej situacii to vedie do riadnej prdele, problem je ze uz je neskoro opustit vlak.

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2016, 14:36)
EsoEso napísal:Marián Kotleba nemá okolo seba žiadnych odborníkov.. Viete si predstaviť čo by sa stalo s týmto štátom keby tu vládol človek čo si získal voličov na základe sociálnych sieti a protestov proti cigánom?
Velky problem a preto dufam ze ostatne strany mimo Smeru su dostatocne dobre motiovovani uspokojit SR miesto p. Kotlebu :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Možno by stačilo, keby si pred voľbami o svojom rozhodnutí aj porozmyslal a nevolil 'na truc' alebo ako si to pred sebou obhajujes
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Hegy napísal:Ja si myslim ze ti neonazisti co sa k nemu hlasia a drzia s nim su ludia ktori mu pomahali v casoch ked usporaduval protesty "proti ciganom", pravdepodobne si ich ale coskoro znepriateli
v zásade, už sa stalo: https://pospolitost.wordpress.com/2016/ ... otlebovci/ ..ale pokračovať to práve už asi nebude.
Ale staci si polistovat trosku a vidim ako si tu nahravaju ludia posmesky a utvrdzuju sa tu vzajomne aki su nad-ludia.
nie som nadčlovek, to s radosťou prenechám náckom a ľudákom :) ak som tým slovom "Magiánko" urazil niekoho s vadou reči, tak sa ospravedlňujem.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Prave, ze neurazas nikoho, to co pises cita okrem teba dalsich xyz diskuterov, ktorych zaujem o debatu prejde s niekym, kto nema co povedat, iba "magianko" :) mne to je sumák

beardie, ja sa pred sebou neobhajujem ja si za svojim rozhodnutim stojim, ak by bolo komu mozno by som to skusil vysvetlit ale nie je to moc racionalne rozhodnutie :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

takze sa zase vraciame k tomu ze kotleba a jeho strana v parlamente nema co robit a ani tam nic nespravi... vdaka sprostosti ludi teraz 14 pochybnych individui bude pekne sediet v teplucku v parlamente, nic nerobit, uzivat si imunitu (pojdu oslavit do nitry?) a ludia sa z toho vytesuju a biju sa do hrudi ze keby boli znova volby tak tam este viac takych poslu sediet...

a cudujme sa potom ze slovensko sa nikdy nikam nedostane...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid napísal:takze sa zase vraciame k tomu ze kotleba a jeho strana v parlamente nema co robit a ani tam nic nespravi... vdaka sprostosti ludi teraz 14 pochybnych individui bude pekne sediet v teplucku v parlamente, nic nerobit, uzivat si imunitu (pojdu oslavit do nitry?) a ludia sa z toho vytesuju a biju sa do hrudi ze keby boli znova volby tak tam este viac takych poslu sediet...

a cudujme sa potom ze slovensko sa nikdy nikam nedostane...
Praveze toto sme potrebovali, dostat takuto facku ktora otrasie politikou SK od zakladov a bude dôvod na radikalne zmeny, lebo Fasisti a chuligani z ulice ktori su pre 8,04% volicov vieryhodnejsi ako zvysok politickej sceny by tym zjavnym dôvodom naozaj mali byt.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Hegy napísal:dalsich xyz diskuterov, ktorych zaujem o debatu prejde s niekym, kto nema co povedat, iba "magianko"
jj lebo nič iné som v tom poste nenapísal, máš pravdu
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Hegy, ty to mas uplne popletene... pokial stale skoro tretina volicov voli zlodejov a klamarov, nejakych 8% nicim neotrasie...

jedine co sa ukazalo ze ludia su velmi lahko ovplivnitelni, nechaju sa zlakat par peknymi slovami... sam si napisal ze program je scifi a kandidatov sa treba zbavit... ale ved hlavne ze myslienka je dobra, ze?

ako keby si videl reklamu na zubnu pastu ktora zarucene vybieli zuby, kupil si si ju, zistil ze zuby vobec nebieli a este aj chuti otrasne, ale budes ju obhajovat, lebo ved myslienka je dobra... a potom si ju este kupis znova.
Napísať odpoveď