Netflix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tyler91
King
King

Re: Netflix

Príspevok od používateľa tyler91 »

Mne to robilo zo začiatku, ale už to ide okey
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Mam otazku, neviete ci plan za 8 eur mesacne co ponuka standard definition rozlisenie ponuka aj DTS/5.1 zvuk alebo ten je len pri HD plane ?
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Podla mňa DTS nebude vôbec.
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

UN2552 napísal:Skusal niekto appku na LG televizoroch ? Normalne sa prihlasim spustim serial ale po paru sekundach napise "we have trouble playing this title" a ze si mam vybrat nieco ine ale nefunguje ziaden serial. Inak ta kvalita je u mna v pohode tiez zo zaciatku paru sekund ide v nizkej a potom hned naskoci do 720p.
Áno. Funguje super.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Mne to robilo par krat, skus neskor.

Kks House of Cards len 1 seria a uz ani vpn nefunguju. Oh.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak vcera som si chcel pozriet nejaky stand-up cez Xbox One na Netflixe a mal som americke DNS. Dostal som hlasku, ze pouzivam unblocker alebo proxy, nech si zmenim nastavenia, lebo inak nebudem moct pouzivat aplikaciu. :(
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Cesar napísal:Podla mňa DTS nebude vôbec.
DTS funguje ale zial vyzera to tak, ze len pri programe HD a vyssie
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

smartflix stale funguje bez problemov. jasne ze to clovek nerozbeha na kadejakych zariadeniach, ale aspon na pc.
Cesar
Addict
Addict

Platíš a ešte obmedzujú aj obsah, plať za VPN a špekuluj aby si dostal, za čo si legálne zaplatil. Načo, potom je už jednoduchšie si to stiahnuť nelegálne bez komplikácií a zadarmo. Tak im treba.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Cesar, nekecaj, prosim ta.

Oni operuju na zaklade licencii, ktore su pre kazdu krajinu ine. Cize platis presne za to, co je v tvojej krajine dovolene, a co ti podla toho, ako su udelene licencie vedia dodat. Ked sa ti nepaci, tak to proste nepouzivas. Ale zvalovat to na Netflix je absolutna sprostost.
Cesar
Addict
Addict

Keď za 12$ niekto dostane plnú ponuku a ty za 12€ len zlomok ponuky a hlavne nie to, čo by mohlo byť zaujímavé tak to nie je v poriadku. A že oni nejaké práva predali to ma nezaujíma, veď nepýtajú nižší mesačný poplatok tak ani mňa nezaujíma čo a komu predali.

A ešte platiť extra za vpn, aby si mohol mať to, za čo legálne platíš je smiešne. Tak potom radšej len sťahovať ako im platiť a naďalej nelegálne sťahovať, lebo od nich to nedostaneš.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

napisem ti to teda aj ja:
ak sa ti nepaci, nepouzivaj to. ja som zatial lepsiu alternativu nenasiel (torretny neratam, rozpravame sa o legalnych sposoboch).

hlavne netflix za to nemoze, to je problem regionalnych obmedzeni udavanych distributormi. to ze teba to nezaujima rovnako nie je problem netflixu, ale tvoj problem.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Je to nefer a sprostost, ale nie je to chyba Netflixu, problem je na strane zastaralych autorskych prav. Pre studia je vyhodnejsie ked musi Netflix zaplatit za 40 krajin samostatne ako 1x. Ked by vsetci pozerali USA Netflix tak nemaju preco platit prava pre ine staty. Je to zastarane a potrebuje to obnovu. Ale cisto pravne, ak pozeraz obsah pre inu krajinu, je to to iste ako keby si si to stiahol.

A to ze tu za 10€ dostatnes mnohonasobne menej ako v US, je zas druhy problem.

Netflix by bol najradsej keby nemusel ziadne VPN obmedzovat, ale drzitelia prav na nich tlacia.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Pravne mozno ano, ale napriek tomu ma v DE nepride pravnik nahanat za pouzivanie VPN, avsak za torrenty ano. Pre mna je Netflix hlavne o pohodli - zapnes a pozeras... a v kombinacii so Smartflixom nemam problem ani s limitovanym obsahom.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Smartflix je super, akurat ze je to len deskopova aplikacia... Nikde inde to nerozbehas..
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Pascalwb napísal:Je to nefer a sprostost, ale nie je to chyba Netflixu, problem je na strane zastaralych autorskych prav. Pre studia je vyhodnejsie ked musi Netflix zaplatit za 40 krajin samostatne ako 1x. Ked by vsetci pozerali USA Netflix tak nemaju preco platit prava pre ine staty. Je to zastarane a potrebuje to obnovu. Ale cisto pravne, ak pozeraz obsah pre inu krajinu, je to to iste ako keby si si to stiahol.

A to ze tu za 10€ dostatnes mnohonasobne menej ako v US, je zas druhy problem.

Netflix by bol najradsej keby nemusel ziadne VPN obmedzovat, ale drzitelia prav na nich tlacia.
Amen.

Kazdopadne je v zaujme Netflixu aby si tie prava vyriesil co najskor...aj tak vsetky velke spolocnosti sidlia v US, kde je Netflix silny fenomen, tak nech mi nikto nehovori, ze nevedia cez matky potlacit na europske dcery. Skor je to o tom, ze Netflix na to serie. Co zas v opacnom garde sposobuje, ze ja seriem na Netflix, lebo mi nema co ponuknut, kedze obsah co chcem tam nie je aj tak.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

netflix na to serie, pretoze ta suma co by musel platit za prava by sa mu nikdy nevratila ani keby mal netflix predplateny kazdy druhy slovak... my sme proste strasne mala krajinka a im sa to neoplati, to nie je ziadna konspiracia, to je jednoducho matematika.

tretina slovenska internet ani nema, dalsia tretina ani netusi ze nieco ako netflix existuje a z tej poslednej tretiny by si takych 70% netflix nezaplatilo ani keby tam bol kazdy film ktory bol kedy natoceny, lebo ved radsej budem piratit...
tie cisla mam samozrejme z hlavy, ale je to len na priklad. takze teoreticky ti ostane 10% potencionalnych zakaznikov. to sa v krajine ako je nemecko celkom oplati, pretoze to robi 8 milionov ludi (samozrejme v nemecku by to bolo viac, lebo tam su ludia myslenim trochu popredu ako tu), ale na slovensku je to pol miliona (co ked to teraz napisem je uplne neralne ze by pol miliona slovakov uvazovalo nad netflixom)...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ked som cital clanok o prvom diele got zadarmo na hbo go, tak som si vsimol dalsi pribuzny clanok, hbo go sa uz da predplatit samostatne, aj ked len cez prostrednika. myslim, ze zaujimava alternativa, sice to nie je ako netflix v us, ale vyber slusny a samozrejmostou je aj podpora cz tituliek/dabingu.
http://www.zive.cz/bleskovky/hbo-go-je- ... fault.aspx
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

z toho co pisu v komentaroch aj na stranke poskytovatela treba mat internet od jedneho z partnerov...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no takto, vlastne som dal zly link, ja som to cital na inom servery, kde sa o potrebe mat internet v partnerskej sieti nepisalo. tak som im napisal, odpoved:
Dobrý den,
pokud nejste klientem žádné z partnerských sítí - https://sledovanitv.cz/info/partneri Tak si můžete objednat pouze HBO GO Online. Tato služba Vám umožní přístup do HBO Filmotéky kterou můžete používat na území CZ/SK. Pozor jedná se pouze o přístup do Filmotéky tzn. že to co běží živě na HBO,HBO2,HBO3 sledovat nemůžete. Objednávka tohoto balíčku se může provést na webu sledovanitv.cz a platba se provádí přes Go Pay.
S pozdravem Jakub Slovák
tým sledovanitv.cz
Napísať odpoveď