Euro Truck Simulator 2
Re: Euro Truck Simulator 2
brm kde jazdíš 140km/h keď pre trucky je maximálne 90? 
androidak.. kde to dá.. na každej dlhšej rovinke 
Inak, skúsil som ísť jeden úsek 6x4 s 25t rúrou do plynovodu.. v malých rýchlostiach (do 80km/h) je auto akoby pretáčavé - strašne citlivé na volant, avšak vo väčších rýchlostiach mi naozaj pripadalo stabilnejšie.. hlavne pri spomínanom brzdení, nehádzalo ma toľko o zvodidlá.. heh!

Inak, skúsil som ísť jeden úsek 6x4 s 25t rúrou do plynovodu.. v malých rýchlostiach (do 80km/h) je auto akoby pretáčavé - strašne citlivé na volant, avšak vo väčších rýchlostiach mi naozaj pripadalo stabilnejšie.. hlavne pri spomínanom brzdení, nehádzalo ma toľko o zvodidlá.. heh!
-
lukostrel77
Star
Keď som bol vo švajčiarsku tak na dialnici išli aj 130kmhandroidak napísal:brm kde jazdíš 140km/h keď pre trucky je maximálne 90?
Kamióny môžu ísť takou rýchlosťou? Je to povolené? A ešte by ma zaujímalo, keď je na návese rýchlosť napr. 70km/h a maximálna rýchlosť 90km/h, akou rýchlosťou teda môžem ísť? Poprípade keď je na návese viac rýchlosti, ktorá platí? 
Tých viac rýchlostí som už riešil tu..
post1994329.html#p1994329
viď nasledujúcu diskusiu, je to podľa krajín.
post1994329.html#p1994329
viď nasledujúcu diskusiu, je to podľa krajín.
-
lukostrel77
Star
Povolene to určite nie je.
Max môžu ísť 80-90kmh.
Ak som dobre počul tak ked odstániš obmedzovač tak sa dá isť aj 120-130kmh no je za to mastna pokuta.
Inak ist na kamione 130
Max môžu ísť 80-90kmh.
Ak som dobre počul tak ked odstániš obmedzovač tak sa dá isť aj 120-130kmh no je za to mastna pokuta.
Inak ist na kamione 130
brm díki za vysvetlenie
ale myslím že v hre to aj tak nemá nejaký hlbší význam
No ak sleduješ rýchlostné limity na GPSke, vidíš, že v každej krajine máš na diaľnici inú MPR pre kamióny.. čiže ak chceš hrať naozaj reálne, mal by si to dodržiavať.
Ja to však určite nedodržujem, snažím sa jazdiť čo najrýchlejšie, čiže tých 130-140km/h.. na vytipovaných rovinkách sa dá aj 160km/h.. palubák mi ukazuje priemernú spotrebu 47l/100km.. a cestu, ktorá by podľa Road Advisora mala trvať 20hod, zvládnem v rámci jednej šichty bez prestávky, čiže za 11hod..

Ja to však určite nedodržujem, snažím sa jazdiť čo najrýchlejšie, čiže tých 130-140km/h.. na vytipovaných rovinkách sa dá aj 160km/h.. palubák mi ukazuje priemernú spotrebu 47l/100km.. a cestu, ktorá by podľa Road Advisora mala trvať 20hod, zvládnem v rámci jednej šichty bez prestávky, čiže za 11hod..
Ja som tak tiez dlho jazdil, ale Skandinaviu som uz presiel s obmedzovacom na 90 km/h. Dovod je ten, ze na kontinente sa vela zakrut da prejst este v 110-120 km/h, no v Skandinavii su aj dialnice klukatejsie a musel som vela brzdit. Nie vzdy som to stihol a stalo sa vela nehod
Preto som radsej zvolnil a dal som to bez vacsich nehod.
Tak veru, Škandinávia sa nedá jazdiť rýchlo.. menej diaľnic, viac okresiek.. viac zaujímavostí, ktoré sa nikde inde nenachádzajú.
Áno, v každej krajine máš iné limity (pre trucky), ale mal som skôr na mysli tie značky na návese, čiže s niektorým by si mal ísť napr. 70km/h a to sa mi zdá dosť málo
No ja tiež jazdím čo to dá
No ja tiež jazdím čo to dá
-
lukostrel77
Star
Čo vás baví viac Ets2 alebo Ats?
Ja som skúsil no nejak ma to nechitilo tak otavam prit ets.
Ja som skúsil no nejak ma to nechitilo tak otavam prit ets.
Tak neviem, ATS som skusal, vzhladom na pocet truckov a velkost mapy to je skor take demo a viac sa tam prejavuje problem oboch hier - a to, ze kratko po zaciatku uz nema zmysel brat ine ako nebezpecne naklady, kedze za ostatne je ovela menej penazi, no tym padom je to nuda, rovnake naklady, rovnake trasy...
-
lukostrel77
Star
Grafika sa mi zdala kus lepšia či no neviem hral som to len 10minut.
-
Solo_Kamen
King
ETS2 som zanechal pretože je tam viac dlhých rovín a menej parkovania 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V realite mame obmedzovač na 85 km/h na niektorých je na 90 km/hbrm napísal:rufus59.. aj v realite, keď chceš pribrzdiť retardérom zo 140 na 120km/h a je mierna zákruta, ťa hneď stočí do zvodidiel?
Dole rovinkou ta rozbehne aj na 115 km/h v realite ale po 1 min. prekročenú rychlost zapisuje na tacho kartu a tam je pekna pokuta
Dnes vysiel Scwarzmuller trailer pack (licencovane privesy). Ak mate nahratych viac ako 50 hodin, tak ho dostanete zadarmo. Treba to len potvrdit prihlasenim tu: http://blog.scssoft.com/2016/09/schwarz ... k-dlc.html
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2016, 17:28)
5. Decembra vychadza Vive La France! DLC:
http://store.steampowered.com/app/531130
Cena by mala byt 17.99 €
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2016, 17:28)
5. Decembra vychadza Vive La France! DLC:
http://store.steampowered.com/app/531130
Cena by mala byt 17.99 €
super tesim sa, vyzera to skvelo:-)
-
Solo_Kamen
King
Hm, že by som sa vrátil do európy? Mám len trochu strach z tej vegetácie, zo súčasným enginom to bude mat nie dobrý dopad na počet snímkov za sekundu.
Na to som zvedavy aj ja, na GTX 1060 musim mat pri full HD znizene detaily travy, aby som mal 60 fps