Need for Speed
Re: Need for Speed
ale to platí asi len keď máš Origin access
a nemusis nic kupovat, zaplat si origin access, a mozes to hrat 10 hodin, cisteho hracieho casu, ziadne ze od prveho spustenia alebo nainstalovania, mas to za 3.99 Euro, uvidis ci sa Ti to paci, mne teda celkom hej, asi si ju kupim, mozme potom hrat spolu 
a to je jednorázová platba, či tie peniaze sú mi potom každý mesiac automaticky sťahované z kreditky?
-
Wishmaster
Medium Professional
kazdy mesiac.. Ale za tie 4 erva sa to oplati.. Jak zadarmo 
https://www.origin.com/en-ie/store/browse/vault-games
Mozes hrat do zošaľeňa
https://www.origin.com/en-ie/store/browse/vault-games
Mozes hrat do zošaľeňa
Snajper2, no je to kazdy mesiac, ale mozes to pred koncom toho prveho mesiaca zrusit, tu platbu
Wishmaster, no ano, mozes hrat jak vela chces, ale len tych par hier co maju v tom Origin Access.
Wishmaster, no ano, mozes hrat jak vela chces, ale len tych par hier co maju v tom Origin Access.
Zdravim
Ma niekto optimalne nastavene to ovladanie s gamepadom ? lebo vobec mi to nechce hned zatacat a este nejak opozdene zrychluje a brzdi autom.ked tak hodte niekto sem screen ako to mam spravne nastavit dik vopred
hram to na X 360 gamepad.
vedeli by ste mi odporučiť nejaké auto na driftovanie? ale aby nebolo veľmi drahé
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Vsetko, co ma zadny nahon je pouzitelne na drift. Akurat si to musis dobre poladit.
a ako zistím, ktoré auto má zadný náhon? v popise áut vidím len info o ich výkone
-
p4ra
Redeemer
Neviem, kde je to, kedze ja vsetky auta, co su v hre poznam, a viem, ake maju nahony. Ale hladaj nieco, kde je napisane RWD - urcite to tam bude napisane. Alebo niekde v popise (Description) auta.
nič také ako RWD som v popise áut nenašiel. napríklad mám BMW M3 E92 (2010), ale to driftovanie s ním nie je nič moc. som rád, ak sa mi nejaký podarí. a ešte aj to piplanie sa s nastavením auta. to si mohli tvorcovia hry odpustiť
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2016, 0:19)
tak pozeral som na YT video, kde chlapík parádne driftoval na Mitsubishi Evolution (2008). myslíte, že sa oplatí kúpiť? máte s ním niekto skúsenosti?
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2016, 0:19)
tak pozeral som na YT video, kde chlapík parádne driftoval na Mitsubishi Evolution (2008). myslíte, že sa oplatí kúpiť? máte s ním niekto skúsenosti?
-
lukostrel77
Star
Však kúp a keď nebude dobré tak predáš 
-
oXyGeN
Expert
Čaute, mám v pláne si zaobstarať túto hru pre ps4 a mám jednú otázku že ako je to s tým pripojením na internet hra musí byt neustále pripojená na net alebo jej stačí len pri spúšťaní byť Online alebo sa dá hrať už aj Offline? (dlhšiu dobu to nesledujem tak nemám ani páru) Lebo momentálne kde bývam nemám dobre pripojenie a nechcem zbytočne vyhodiť peniaze zaňu. Za INFO Díky.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Stale treba internetove pripojenie