METAL,METAL...
-
metal4ever
Amateur
METAL,METAL...
Aký metal počuvate(black,death,power,trash,heavy,pagan,folk,..)?A ktoru skupinu mate najradšej?
-
Nymphested
Zablokovaný
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
herrtod
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hlavne Black takmer v akejkolvek podobe - NS, Pagan, Agressive, Fast, trochu menej uz symphonic....
Dalej Grind a riadne brutal death metal
ale obcas/zalezi od nalady/ si vypocujem aj stare veci od Debustrol, Arakain, Sodom, Iron Maiden, Nightwish a pod...nove nie neviem preco sa mi nezdaju take dobre ako tie starsie veci
Dalej Grind a riadne brutal death metal
ale obcas/zalezi od nalady/ si vypocujem aj stare veci od Debustrol, Arakain, Sodom, Iron Maiden, Nightwish a pod...nove nie neviem preco sa mi nezdaju take dobre ako tie starsie veci
-
woundgiver
Light Star
Death, Melo Death, Progressive Death, Speed, Power, Thrash.
Zo skupin asi ...
Death (dlhodobo vedie a asi ostane neprekonana), Nightrage, Callenish Circle, Ablaze My Sorrow, Into Eternity, In Flames, Children Of Bodom, Into Eternity (Buried In Oblivion je imho jeden z najzaujimavejsich deathovych technicko-melodicko-progress pocinov, co som pocul), ...
Speed/Power hlavne Helloween, kedysi Stratovarius, Warmen, Thunderstone, Dream Evil, DragonForce, Rage, Running Wild, ...
A z Trashu samozrejme Kreator, Tankard, sem-tam Testament .) ...
Je toho vela... Tak som vymenoval len tie, ktore mi najviac prirastli k srdcu a spomenul si na ne
2 woundgiver:
Dopredu sa priprav na to, ze tam bude zly zvuk, aby si nebol potom velmo sklamany... Najlepsi bude par metrov od podia... Bol som v Boriku aj na Stratovarius/Thunderstone/Symphony-X aj Helloween/Rage a ta kopulovita stavba je imho nenazvucitelna... Ale Helloween/Rage mali podstatne tichsi (ale aj lepsi) zvuk, ako Stratovarius...
Zo skupin asi ...
Death (dlhodobo vedie a asi ostane neprekonana), Nightrage, Callenish Circle, Ablaze My Sorrow, Into Eternity, In Flames, Children Of Bodom, Into Eternity (Buried In Oblivion je imho jeden z najzaujimavejsich deathovych technicko-melodicko-progress pocinov, co som pocul), ...
Speed/Power hlavne Helloween, kedysi Stratovarius, Warmen, Thunderstone, Dream Evil, DragonForce, Rage, Running Wild, ...
A z Trashu samozrejme Kreator, Tankard, sem-tam Testament .) ...
Je toho vela... Tak som vymenoval len tie, ktore mi najviac prirastli k srdcu a spomenul si na ne
2 woundgiver:
Dopredu sa priprav na to, ze tam bude zly zvuk, aby si nebol potom velmo sklamany... Najlepsi bude par metrov od podia... Bol som v Boriku aj na Stratovarius/Thunderstone/Symphony-X aj Helloween/Rage a ta kopulovita stavba je imho nenazvucitelna... Ale Helloween/Rage mali podstatne tichsi (ale aj lepsi) zvuk, ako Stratovarius...
Metal after SpoT
Arch Enemy.... iba kvôli tým ženským vokálom, Avantasia, Biohazard, Blind Guardian, Dark Moor, DEATH - da best death metal band ever, Disturbed, Dream Evil, Dry Kill Logic, Edguy - skvely heavy/speed coctail, Gamma Ray, Grave Digger, HammerFall, Headplate, Helloween, Children Of Bodom - iba kvôli našej basáčke, Iced Earth - tak to je riadny odvar, In Flames - hlavne Clayman, ten je asi najlepší, IRON MAIDEN - tak kvoli týmto velikánom som začal počúvať metal... to je tvorba, a hlavne v terajšej zostave, Nicko, môj vzor, Judas Priest, Camelot, Manowar, MEGADETH - to teraz môžem, Nightwish - ale iba čosi, Probot - metal s Daveom Grohlom, Rage, Rage Against the Machine - tí ma ničia, Rhapsody, Sepultura - to je brutalitka, Soulfly - keď mám chuť na návrat k primitívnosti..., Slayer, Static-X - iba kvoli Wayneovi, Stormwitch, STRATOVARIUS - 2x Timo, SYstem of a Down - kto počul nové Hypnotize??... mne sa celkom páči..., Terrorizer - ich Fear of Napalm..., Testament, Tool....
Neznášam, keď si ludia myslia, že Metallica je metal.... pritom je to obyč hard rock...
takže žánrovo... heavy, speed, trash, power, trochu death, black, altern, transcore, rock/metal, rap metal(RATH), Brasil, Nu(žiadny sprostý LP), Ethno, a tak dalej....
KoRn - to je moja srdcová záležitosť, ale nepatrí to do tohto zoznamu... akokeby som si protirečil... ale tých mám v krvi...
Neznášam, keď si ludia myslia, že Metallica je metal.... pritom je to obyč hard rock...
takže žánrovo... heavy, speed, trash, power, trochu death, black, altern, transcore, rock/metal, rap metal(RATH), Brasil, Nu(žiadny sprostý LP), Ethno, a tak dalej....
KoRn - to je moja srdcová záležitosť, ale nepatrí to do tohto zoznamu... akokeby som si protirečil... ale tých mám v krvi...
-
Nymphested
Zablokovaný
-
osiris/cannabis
Medium Expert