Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Deadpool - ok film, ale nic extra, akcia bola dobra, humor nic moc, zasmial som sa asi 3-4 krat. Pribeh tam moc nebol. Trochu sklamanie, lebo to bolo strasne prehypovane.
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

The Big Short - http://www.csfd.cz/film/410755-sazka-na ... u/prehled/ 6/10

Film o financnej krize z pred niekolkych rokov. Na filme sa mi lubilo ako sa aspon kusok snazili vysvetlit co to vsetko znamena, teda tie ekonomicke veci ktorym ja nerozumiem. Nelutujem ze to videl, no raz a dost...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Batman vs. Superman - absolutna spokojnost. ako fanusika dc comics je to pre mna tazko hodnotit objektivne, ale film som si neskutocne uzil. uznavam prakticky vsetky vytky, co sa objavuju, ale mne to moc neprekazalo. scenar bol preplacany, ale kedze som poznal skoro vsetky comicsove predlohy, z ktorych sa vychadzalo, tak ma ich ztvarnenie na platne skor potesilo. taktiez sa moze zdat nejasne konanie postav, ale ked som cital predlohy, tak som to tak nevidel. zato bitky perfektne, hlavne batman vs ludia boli uveritelne(v ramci comicsu teda :D ), dej bol u mna tiez +, vlastne ako tak rozmyslam, tak by som vychvalil vsetko okrem mensej emocnej plochosti. stalo sa tam toho tolko, ze som s tymi postavami jednoducho nesucitil, aj ked sa to snyder zjavne snazil docielit. to co bola bomba na konci nejakej comicsovej knihy a na pokracovanie clovek cakal nejaky ten cas, tak to tu bolo vybavene za par minut. ale inac mi film ponukol presne to co som chcel a to dospelu komiksovku, ktora ide vlastnou cestou, nie ako marvel, ktory je uz neskutocne obohrany. tie zdrcujuce kritiky nechapem, ja ako fanda davam 9/10, ale film si urcite zasluzi 7+
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Bol som si tiez minuly tyzden pozriet Batman v Superman: Dawn of Justice. Za mna osobne skvely film. Ben Affleck zahral Batmana vyborne (ako som aj predpokladal, ked cely internet vyplakaval). Atmosfera filmu je temna. CGI na velmi vysokej urovni. Velkym problemom filmu je stopaz - je dlha, no napriek tomu sa do nej nezmestilo vela podstatneho. Za mna FANTASTICKY Jesse Eisenberg v ulohe Lexa Luthora. Osobne film hodnotim:

IMDB: 8.0
CSFD: 4*
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

červený kapitán - z upútavky to vyzerá lepšie ako v skutočnosti je. Dej je dosť natiahnutý, miestami až hlúpi. Ale na slovenské pomery taký vyšší priemer. Dalo sa na to pozerať - 6-7/10

Darček - fajn film. Dobrá zápletka. Občas sa to hrá na väčší thriller ako v skutočnosti je. Často pre zvýšenie napätia potrebujú nočnú scénu, čo spôsobilo tak krátke dni, že to bolo až neprirodzené (za 10 minút filmu sa vystriedajú asi 4 dni a tri noci). Taktiež niektoré scény boli veľmi ľahko predvídateľné, a občas keď už človek čaká napätie tak sa nič nestane. Za dejovú líniu dávam 7/10, za realizáciu by bolo menej.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Batman v. Superman: Dawn of Justice - moj prvy film v IMAX-e. Zvuk hudba super, platno tiez pekne velke. Trochu som mal ale rozdvojene pozadie obsah, neviem ci som nejak blbo sedel alebo co.

K filmu, kritici ho zahubili ale mne sa to pacilo. Bavil som sa, vyzeralo to dobre. Batman bol super, Wonder woman, bola tiez v pohode, v traileri sa mi moc nepozdavala. Comixy som nikdy necital a z tohto univerza poznam len Supermana a Batmana, aj to len z filmov, ale pacilo sa mi to. Jedine co mi vadilo, ze tam mohlo byt viac Batman-a, koniec bol trochu uponahlany, cely ten Doomsday. A miestami to bolo trochu cudno postrihane a niektore akcne sceny neprehladne Ale bavilo ma to, lepsie ako Marvelovske filmy. Takych 8/10 dajme tomu. Hodnotenie kritikov a divakov je riadne rozdielne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Wilsonov - komedialne krimy na pozadi miernej alternativnej historie. necital som predlohu, takze neviem aky bol povodny zamer autora, ale filmova podoba pobavila, herecke obsadenie potesilo no aj v tej alternativnej historii sa mi nepacili znacne anachronizmi. nemyslim vsak, ze je to tak zle ako tvrdi CSFD. za mna 7/10 (a to si 1 bod delia Krauz a Pauhofova)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V poslednej dobe ma zaujal The Witch - super horor, fajn bol aj Spotlight, ale na Oscar to teda až nebolo. Odporúčam aj Bone Tomahawk, netradičný western.

http://www.csfd.cz/film/404843-carodejnice/prehled/

http://www.csfd.cz/film/388128-spotlight/prehled/

http://www.csfd.cz/film/334618-bone-tomahawk/prehled/
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

na Carodejnicu pozor, je to dobry film, ale nie je to klasicky lakackovy horror ala sinister a pod. nazval by som to skor alternativnym horrorom, ak rozmyslate nad navstevou kina, tak si predtym precitajte komentare, hlavne tie z nizsim hodnotenim, po zhliadnuti traileru ludia cakali nieco ine. bolo to vidiet aj na predstaveni, ludia to moc nepoberali, dokonca sa smiali na niektorych scenach, toto je jednoznacne film pre kluby. 7,5/10

Spotlight - film je remeselne zvladnuty dobre, ale je to bez emocii, z takeho zaujimaveho nametu sa jednoznacne dalo vytazit viac, obcas som sa pri pozerani nudil. v kazdom pripade je to fakt tema, ktora si takyto film zasluzila, neskutocne ze sa nieco take deje. o to viac, ked som si uvedomil, ze presne podla rovnakeho kluca postupovali aj pri knazovi z nasej dediny. 6,5/10

Ja, Olga Hepnerova - zaujimavy snimok, na ceske pomery netradicny. hodne depresivny a chladne natoceny. na mna bol moc artovy a na csfd som mu dal 3*, ale ako si tak nanho spominam, tak mam chut to hodnotenie upravit smerom hore, uz len preto ze popri babovreskoch a inych tretotriednych filmoch nieco take v cr vzniklo. ale zasa plati to iste co pre carodejnicu, je to klubovy flm, nic pre vecerny oddych v multiplexe.
hughito
Redeemer
Redeemer

No presne ako píše M142, zažil som to isté. Veľa ľudí to nepobralo, preto ten smiech a pod. Ja som si o tom čosi prečítal a vedel som, čo možno čakať. A bol som spokojný, aj keď musím povedať, že predsa len som čakal trošku viac.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Raluca - česká krimi, alebo ako to nazvať, nečakal som od toho veľa, ale dalo sa to pozerať, dokonca som nečakal, že sa to vyvinie tak, ako sa to vyvinulo, v závere sa to dosť rozbehlo, takže 2,5-3/5
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Relatos Salvajes - super vec. Film je koncipovany do poviedok, ktora kazda je o niecom inom a pritom takmer o tom istom. Velmi dobre spracovane, skvely napad a taktiez - herecke vykony! Odporucam, vyborna oddychovka, v ktorej najde kazdy kusok zo svojho alter ega. :)
8/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Vyššie spomenutá Já, Olga Hepnerová - odporúčam, podľa mňa super. Dlhé statické čiernobiele zábery, žiadna hudba, úsečnosť a niekedy akoby nepotrebnosť jednotlivých scén.. u istých jedincov tento film zaručene vyvolá ťažkú depresiu. :) O to viac celý film oživili scény v hospode, či už tanečná zábava alebo kecanie jedného týpka o svojej nevlastnej matke nacistke - to sa zrazu smialo celé kino.

Každopádne veľmi zaujímavý film a perfektný hlavný výkon poľskej herečky.

8/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Hardcore Henry - http://www.csfd.cz/film/386999-hardcore-henry/prehled/
Tento film nema jedinu chybu. Maximalny relax, uplna zabava nabita akcia.
Velmi dobre som sa bavil, uz dlho som nevidel tak skvely film.
Pre mna pecka :) 10/10

//cerstve pocity z Hateful eight - http://www.csfd.cz/film/362228-osm-hroznych/prehled/
Tiez skvela vec. Celych 165minut v napati, prikovany k obrazovke. Skvely kusok do Tarantinovho "portfolia" :D
Zas raz teda 10/10 za mna.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Deadpool ma sklamal, ale asi aj preto, že som od neho veľa čakal...
lekoklatik
VIP
VIP

Daft Punk Unchained - http://www.csfd.cz/film/60554-daft-punk ... komentare/
Je to dokumentarny film o Daft Punk-u.
Osobne si myslim ze len ludia ktori Daft Punk vyslovenie nenavidia by tento dokument proste nepozerali.
Vsetci ostatni ci fanusik alebo nefanusik s tymto dokumentom rozhodne nepride o hodinu a pol casu.
Myslim si ze "prebudenych ludi" dokaze tento dokument a celkovo kapela trosku postrcit tym spravnym smerom.
Skvela vec - 10/10

Mimochodom da sa cely dokument najst na internete. Bez vycitiek - chalani su len radi ked sa ich spravy dostanu k co najviac ludom
hughito
Redeemer
Redeemer

The Invitation: http://www.csfd.cz/film/341282-the-invitation/prehled/

Fajn budovanie atmosféry, taký ten nepríjemný pocit. Síce mierne čitateľné (síce úplný koniec prekvapil), ale mne sa to veľmi páčilo.

7/10
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Akurat som sa vratil z premiery http://www.csfd.cz/film/368671-captain- ... a/prehled/
5/5 kvalitna zalezitost. Zaradujem do top 3 marveloviek. Black Panther bol najlepsi z celeho filmu.
lekoklatik
VIP
VIP

Rescue Dawn - http://www.csfd.cz/film/222600-temny-usvit/prehled/
Vyborny kusok podla skutocnej udalosti.

Taktiez som videl Kapitana ameriku, civilna vojna.
Velmi dobre sa nato pozeralo. Az na scenu v tunely, ale rychlo som na nu pri pozerani zabudol
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som si pozrel 10 Cloverfield Lane
zaciatok bol dobry, stred nudny ale posledna pol hodina to vykompenzovala. Velmi zaujimavy kusok od JJ-a
Napísať odpoveď