Mobil do 270e
Re: Mobil do 270e
Už len toto napríklad.
Nečítal som celú recenziu, ale ja s ničím problém nemám. Podľa mňa je to kus od kusu. Každá značka ma vždy z niečím problém.
Jasné že záleží aj od kusu, ale asus ich má asi viac 
Môže byť, zase hádať sa nebudem. Ale vždy je tu možnosť reklamácie. Mne na mojom odišla základná doska. Volal som priamo do asusu a mobil som mal o 7 dní naspäť. Teraz už fičí rok a pol bez problému.
-
Ryan Giggs
VIP
Podobne veci väčšinou rieši aktualizacia. Od tej recenzie už prešlo vyše pol roka, tak aj keby to naozaj bol problem, tak je davno vyriešeny.
A hlavne podobne problemy v inych recenziach nehlasia, tak asi to nebude take žhave. Treba si toho prečitať viac a nerobiť zavery z jedineho nazoru.
Bohvie cez koľko redakcii tie telefony prejdu a čo s nimi ti recenzenti stvaraju.
A hlavne podobne problemy v inych recenziach nehlasia, tak asi to nebude take žhave. Treba si toho prečitať viac a nerobiť zavery z jedineho nazoru.
Bohvie cez koľko redakcii tie telefony prejdu a čo s nimi ti recenzenti stvaraju.
no mas pravdu, ukazal si na jediny pripad s vadnym kusom, takych bude viac... na oplatku https://www.alza.sk/asus-zenfone-selfie ... =1#recenze
tam mas viac postrehov, tak ako to s tym zenfonom bude ?