Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

Zo správ..

ĽS Naše Slovensko: Poslanec NR SR Peter Krupa dokázal účelovosť zadržania jeho zbrojného preukazu
  • "Peter Krupa dnes (opakovane, druhý krát) získal potvrdenie o psychickej spôsobilosti držať a nosiť zbraň v zmysle § 20 ods. 3 zákona o zbraniach a strelive"
Čo urobí Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko s peniazmi získanými vďaka voľbám?
  • "Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko sa dostala do parlamentu. Po voľbách sme mali možnosť vystúpiť v niekoľkých televíznych diskusiách, kde sa nás moderátori pár vetami spýtali na naše postoje a na náš ďalší postup. Žiaľ, nikdy sme vo vysielaní nedostali dostatok priestoru na to, aby sme dokázali dostatočne vysvetliť všetky príčiny našich názorov. Práve preto som sa rozhodol využiť ponuku publikovať na portáli Beo.sk, aby som sa aspoň takouto formou pokúsil vysvetliť, akým spôsobom sa chceme vzdať peňazí za voľby a prečo si nemôžeme dovoliť odísť z pozícií v Banskobystrickom samosprávnom kraji – napriek tomu, že by to bolo pre nás oveľa pohodlnejšie."
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Korag napísal:Nie to nie je ten hlavny problem co sa ma na Slovensku riesit, ty vsade vidis iba nackov a si evidentne zaujaty.
Co nakradol? Daj nejake relevantne zdroje, nech sa potvrdi ako malo kradol.
Čo tu trepeš o hlavnom probléme Sk? Si v téme Strana ĽSNS, tak sa tu rieši ĽSNS, nie najväčšie problémy SK.

Pozri si linky, ktorých tu je dosť o rôznych problémoch. Nie je vidno tú novú "čistú" politiku, ale len to isté, čo u "tradičných" hochštaplerov, len v takom malom.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Prílohy
lsns_nutshell.png
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

a teraz tú o červenej Karkulke :roll:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Příběh vypráví o dívce přezdívané Červená karkulka, podle karkulky (karkule byla druh čepce), kterou stále nosí. V některých verzích jde o kapuci nebo kápi. Dívka jde lesem za svou babičkou, které nese něco k jídlu. Vlk chce dívku sežrat, ale bojí se to udělat přímo v lese (v některých verzích přihlížejí setkání dřevorubci). Dá se proto s dívkou do řeči a ta mu naivně prozradí, kam má namířeno. Navrhne jí tedy, aby nasbírala kytici květin, což udělá. Mezitím vlk přiběhne k domu babičky, předstírá, že je Karkulka a vloudí se dovnitř. Babičku sežere, oblékne se do jejích šatů a čeká na dívku. Když Karkulka přijde, sežere ji také. Poté přichází dřevorubec, rozřízne vlkovi břicho a babičku s Karkulkou, obě zcela v pořádku, zachrání. Poté naplní vlkovo břicho kameny, takže má vlk po probuzení těžké břicho a když se chce u studny napít, kameny ho převáží a on se utopí. Podle jiných verzí příběhu vlk babičku nesežere, ale zavře ji do komory, v některých je zase Karkulka zachráněna dřevorubcem ještě před sežráním.

:smt049 :smt049 :smt049

no a teraz k teme ,... pas dostal nazad, tak sa tuna zase vsetci poseru z toho ...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

mne od zaciatku nevadilo ze chodi so zbranou, nech s nou chodi aj na zachod, to mi je jedno.

skor to len poukazuje na to ze dnes zbran ziska ktokolvek. uprimne mi nebude hadam nikto tvrdit ze ak clovek co ma paranoju zo "zidobolsevikov", "zidoglobalistov", sionistov a slobodomurarov, verejne uraza cele rasy a nabozenstva a potom opakovane spravy psychotesty, ze je to normalne, ze je to v poriadku...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

psychotesty ocividne nie su o svetonazore...

nepremysleli to pani tam hore, len to pridalo dalsich fanusikov
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

hughito napísal: Čo tu trepeš o hlavnom probléme Sk? Si v téme Strana ĽSNS, tak sa tu rieši ĽSNS, nie najväčšie problémy SK.

Pozri si linky, ktorých tu je dosť o rôznych problémoch. Nie je vidno tú novú "čistú" politiku, ale len to isté, čo u "tradičných" hochštaplerov, len v takom malom.
Ved dobre nech ja nevravim aby sa tu nepisali problemy o LSNS, to je len dobre, iba som podotkol, ze so skutocnymi problemami tejto republiky su toto len bulvarne zvasty.
Tak dal som si tu namahu presiel som poslednnych 10 stran a opat sa mi len potvrdilo aka honba na carodejnice sa tu za tak kratky cas vyprodukovala. V podstate na 10 stranach ste tu riesili najprv nejake divadlo, potom zbrojny preukaz a zbran a konecne som sa dopracoval maximalne k tomu poslancovi co neplatil dane. Toto su tie rozkradacske kauzy?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

-AA- napísal:Zo správ..

ĽS Naše Slovensko: Poslanec NR SR Peter Krupa dokázal účelovosť zadržania jeho zbrojného preukazu
  • "Peter Krupa dnes (opakovane, druhý krát) získal potvrdenie o psychickej spôsobilosti držať a nosiť zbraň v zmysle § 20 ods. 3 zákona o zbraniach a strelive"
Čo urobí Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko s peniazmi získanými vďaka voľbám?
  • "Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko sa dostala do parlamentu. Po voľbách sme mali možnosť vystúpiť v niekoľkých televíznych diskusiách, kde sa nás moderátori pár vetami spýtali na naše postoje a na náš ďalší postup. Žiaľ, nikdy sme vo vysielaní nedostali dostatok priestoru na to, aby sme dokázali dostatočne vysvetliť všetky príčiny našich názorov. Práve preto som sa rozhodol využiť ponuku publikovať na portáli Beo.sk, aby som sa aspoň takouto formou pokúsil vysvetliť, akým spôsobom sa chceme vzdať peňazí za voľby a prečo si nemôžeme dovoliť odísť z pozícií v Banskobystrickom samosprávnom kraji – napriek tomu, že by to bolo pre nás oveľa pohodlnejšie."
Standardizacia LSNS pokracuje. Dve stolicky su vlastne zrazu v poriadku, lebo v ich podani sa tie funkcie navzajom doplnaju, to je retorika ala Paska :D A napokon sa penazi nevzdaju, ale pouziju ich v podstate na svoju predvolebnu kampan. To je naozaj slachetne :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Kotleby v parlamente.. zmena postojov instantná. :lol: A tie infantilné odôvodnenia. :)

Bolo nám ko tleba?

http://domov.sme.sk/c/20134483/kotlebov ... stoje.html
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Kotleba sa zmenil. Dávnejšie len tak kydal na Maďarov a teraz zrazu nič, nahradili ich migranti, Cigáni ostali. Z fašistu sa stáva veľký demokrat? Alebo populista, Fico2.

Vraj podľa ozajstných fašistov je už taký ako ostatní, zradil ozajstných fašistov, je už príliš mierny. :)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

tak peniaze menia charakter cloveka vsakze :roll:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

:D
Prílohy
12961754_1340998259260013_6712087597379641153_n.png
hughito
Redeemer
Redeemer

Úplne absurdný čin, čistý populizmus, resp. skôr bláznovstvo.
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

Na jednej strane je hlúpe že kritizoval Maňku za to, že sedí na dvoch stoličkách a teraz to sám robí. Určite na župe nezostal kvôli 400 €, ale kvôli tomu, že by boli nové voľby a ak by nekandidoval, všetci Kotlebovci by boli hneď von. Bolo by z jeho strany hlúpe odísť a opustiť ťažko vybojované miesto. Voličom stačí povedať, že ostáva kvôli tomu, že im chce dobre a nechce pripustiť ku korytu kumpánov SMER-u :)

Ja som teda za to, aby sa sľuby dodržiavali - slovo robí chlapa a keď nechcel vrátiť peniaze, či vzdať sa stoličky v BBSK tak určite vedel, aké úkony s tým spojené ho čakajú (napr. ten legislatívny problém vzdať sa peňazí ako spomenul Uhrík - ak to tak je) a mal to narovinu povedať už pred voľbami - prachov sa nevzdám lebo a) b) c)..., z BBSK neodídem lebo a) b)...etc. Je to omnoho sympatickejší postup ako najprv povedať, že všetko vrátim a potom začnem kľučkovať :)
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

zaujímavý článok - Pospolitosť vs ĽSNS.
https://pospolitost.wordpress.com/2016/ ... otlebovci/
Nové HV SP napriek minulým sporom, dalo Kotlebovi návrh na ďalšiu spoluprácu. Ak by sa zmenili pomery v strane, SP by bola ochotná naďalej spolupracovať s ĽSNS, ale iba za podmienok, že vedenie ĽSNS nebude vstupovať do záležitostí SP, Urban a Kotleba riadne odovzdajú agendu a majetok SP a ĽSNS vylúči zo svojich radov Miroslava Beličku a nebude s ním naďalej udržiavať akýkoľvek kontakt. Kotleba túto ponuku SP neprijal a tým dal jasne najavo, čo je pre neho dôležitejšie. Keď sa Kotlebovi nepodarilo ovládnuť SP, tak sa pokúsil ju zničiť. Napríklad tým, že spolu s Urbanom spreneverili finančné prostriedky SP. Ukradli účtovníctvo SP, zoznam členov SP, rovnošaty SP, preto nové HV SP muselo začínať od nuly. Preto snem SP v októbri 2012 prijal jednomyseľné rozhodnutie o odobratí čestného členstva a vylúčení Mariana Kotlebu zo SP. Všetci členovia Slovenskej pospolitosti sa rozhodli, že nebudú spolupracovať s ĽSNS kvôli jej otvorene nepriateľskému postoju voči SP.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Kotleby v parlamente.. zmena postojov instantná. :lol: A tie infantilné odôvodnenia. :)

Bolo nám ko tleba?

http://domov.sme.sk/c/20134483/kotlebov ... stoje.html
Daniel Milo :lol:
Cesar napísal:Kotleba sa zmenil. Dávnejšie len tak kydal na Maďarov a teraz zrazu nič, nahradili ich migranti, Cigáni ostali. Z fašistu sa stáva veľký demokrat? Alebo populista, Fico2.

Vraj podľa ozajstných fašistov je už taký ako ostatní, zradil ozajstných fašistov, je už príliš mierny. :)
Fantázie. V inej proti-Kotlebovskej reklame, ktorá tu bola poslaná sa zas tvrdilo, že "je to stále ten istý Kotleba" aký bol.
Dante Flyshit napísal:Ja som teda za to, aby sa sľuby dodržiavali - slovo robí chlapa a keď nechcel vrátiť peniaze, či vzdať sa stoličky v BBSK tak určite vedel, aké úkony s tým spojené ho čakajú (napr. ten legislatívny problém vzdať sa peňazí ako spomenul Uhrík - ak to tak je) a mal to narovinu povedať už pred voľbami - prachov sa nevzdám lebo a) b) c)..., z BBSK neodídem lebo a) b)...etc. Je to omnoho sympatickejší postup ako najprv povedať, že všetko vrátim a potom začnem kľučkovať :)
Práve "všetko vrátiť", by bolo za súčasných podmienok absurdné a nepochopiteľné konanie hodné odsúdenia. Nikto normálny nemôže očakávať, že ĽSNS takto znevýhodní samú seba, samozrejme okrem "expertov na extrémizmus" a iných "elít". :roll:
Mirrorion napísal:zaujímavý článok - Pospolitosť vs ĽSNS.
https://pospolitost.wordpress.com/2016/ ... otlebovci/
Nepovedal by som, hlavne pre nezúčastnené strany ..
hughito
Redeemer
Redeemer

Práve "všetko vrátiť", by bolo za súčasných podmienok absurdné a nepochopiteľné konanie hodné odsúdenia. Nikto normálny nemôže očakávať, že ĽSNS takto znevýhodní samú seba, samozrejme okrem "expertov na extrémizmus" a iných "elít".
Ja to plne chápem, ide o to, že v rámci populistickej predvolebnej kampane tvrdil niečo iné, teda klamal, za cieľom získania podpory. Keby bol férový, tak to povie narovinu. Proste, už sa nám Marián "štandardizuje," čo sa napr. práve nepáči tej Pospolitosti a pod. (článok som sem už dával).

To, že sa označil Milo za elitu, tam je nepodstatné - inak v podstate vyslovil dobrú myšlienku. Sociálne médiá ako také priniesli do spoločnosti zaujímavý, ale veľmi negatívny fenomén. Toto je jeden z jeho znakov. Ono ja som za kritické myslenie, určite by sa nemali hltať oficiálne zdroje a hlasy autorít, ale taký priemerný kotlebovolič na FB, to je proste prípad sám o sebe. Ten verí len vodcovi, čokoľvek, čo je relevantné, ale nie to zo strany vodcu, apriori odmieta.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

-AA- napísal:Práve "všetko vrátiť", by bolo za súčasných podmienok absurdné a nepochopiteľné konanie hodné odsúdenia. Nikto normálny nemôže očakávať, že ĽSNS takto znevýhodní samú seba, samozrejme okrem "expertov na extrémizmus" a iných "elít". :roll:
samozrejme nikto neocakaval ze tie peniaze vrati, len to dokazuje ze lsns je prehnita politicka strana ako kazda ina. pred volbami slubovat nesplnitelne, po volbach sa tvarit ze nic.
Napísať odpoveď