kde je aky problem?Hegy napísal:treba zacat riesit problem
pozri si ten graf od hughita
kde je aky problem?Hegy napísal:treba zacat riesit problem
Prepac, ale aj keby ma nejaky cigan prefackal, na policiu s tym nejdem.beardie napísal:nie, to nie su kradeze, to je celkova kriminalita 'v obvode zeleznicnych drah'
takze vo vlaku sa toho deje este menej
preto hodnotim ich snahu za neopodstatnenu a populisticku
a opakovat by sa to malo presne dovtedy, kym policia nebude naozaj zastupovat funkcie, na ktore je urcena.dookola tu budete opakovat ze policia (ci uz zeleznicna alebo ina) nic neriesi...
Chlapci na čom fičíte, kľudcista pravda, opakovane ti davam minusovu karmu, lebo opakovane si vyberies z viacerych srapv co sa ti hodi a potom na to s prehladom odpovedas, to sa lahko vtedy robi, co? jednoducho dalsi priemerny chalan, ktory nahodou trafil do dobreho odboru, zacal s it, ma slusne ohodnotenie a vdaka tomu si mysli ze je neviem aky nad vecou a inteligentny..aaach.
co pre to urobil tvoj vodca na poli legislativy?Hegy napísal:opakovat by sa to malo presne dovtedy, kym policia nebude naozaj zastupovat funkcie, na ktore je urcena.
ok prepac,aacid napísal:obdivujem ako si opakovane vyberas iba konkretne veci na ktore reagujes a ine uplne ignorujes... planujes sa v buducnosti stat clenom LSNS?
nietebe ked doma nefunguje ladnicka, tak to vyriesit tak ze vedla nej postavis druhu, funkcnu?
presne tak, nech riesi!ved kotleba je v parlamente, tak nech riesi problemy politicky, na co sa tam inac trepal?
neberiem to ako bezpecnost vo vlakoch ale vseobecne, ak sa ale pravidelne kradne vo vlakoch preco nezacat zlepsenim bezpecnostnych zloziek prave tamdalsia vec, doteraz bezpecnost vo vlakoch nikoho netrapila. za posledne 2-3 volebne obdobia som nikdy nepocul ze kriminalita vo vlakoch je vysoka, ze je nebezpecne vlakmi jazdit alebo ze sa ludia boja.
ale zrazu kotleba vyhlasil vlakohliadky a tupota sa tu predbieha ze kto kotlebovi skor vyfajci aby sa mu mohli odvdacit za tak dobry skutok.
nieobdivujem ako si opakovane vyberas iba konkretne veci na ktore reagujes a ine uplne ignorujes... planujes sa v buducnosti stat clenom LSNS?
Ak je stará chladnička už bez záruky a oprava by vyšla porovnatelne draho ako nová, tak starú vyhodím a hneď kúpim novú.aacid napísal: tebe ked doma nefunguje ladnicka, tak to vyriesit tak ze vedla nej postavis druhu, funkcnu?
Zaujimave najprv ma zdžubeš ze nereagujem pozorne, potom si sam neprecitas vetu a vylozis si ju tak ako sa hodi, pisal som ak je to pravda, tak preco nie. Nepisal som ze sa to deje.aacid napísal:ale odkial mas ze sa pravidelne kradne vo vlakoch? odkial je tato informacia?